Zakaj te mora določen človek v življenju tako prevzet
nesojeni, 22.07.2023 ob 23:36
Nesojena, 19.07.2023 ob 20:51
Anonimno 8409, 19.07.2023 ob 18:25
Nesojena, 19.07.2023 ob 16:58
Jaz sem na drugi strani in samska. Nevem zakaj, tudi pri meni je bilo tako, a le huje postane, ko sem bila v vezi z drugim. Ko spoznaš tega neusojenega se ti življenje spremeni, noben dotik drugih ne bo več isti, nekaj v tebi bo vsakega, ki ga spoznaš zavrnilo. Izgleda se rabimo naučiti poslušati same sebe in videti, da nismo le oseba z razumom. Tega ne moreš razumeti, lahko le čutiš. In če se ti to zgodi, se sprijazni da sreče, brez te osebe ne bo. Tvoje telo bo zavračalo vse ostale na krut način. In tu nimaš drugega, kot da se sprijazniš in prepustiš toku življenja. Ko spoznaš to osebo, nikoli ne boš več isti, ker v sebi veš, da je “ta prava” čeprav nočeš priznati, se je tvoje življenje spremenilo v trenutku, ko je vstopila v tvoje življenje.
zdej pa ti to razloži nekomu, ki ne ve kaj je resnična ljubezen, ki tega ni doživel in hoče, da z razumom rešuješ zadeve srca, ne gre. Čeprav z moške perspektive je mal pretirano se pustit prepričat, da glih samo ta in nobena druga, ta je prima, ni pa edina taka.
Sej to drugač dost hitr popusti, ta zacopanost, samo ne smeš sam doma sedet v tišini, pol ratajo te misli zlo glasne, zamotit se moraš s čim in izzveni. Če pa ne, če se pa to vleče in ne pojenja, pol je pa mogoče res resnična ljubezen.
Ne, ne gre. Jaz tega moškega nikoli in nikdar ne bi izbrala z nobeno pametjo. Ne ustreza nobenemu listu stvari, ki so mi všeč pri moških, razen par svetlih točk, ki jih ima. Je nekaj najlepšega, kar sem čutila do kogarkoli in obenem grozljivo. Podrl je vse moje meje, ki se nikoli v življenju niso premaknile za nikogar, upiraš se dokler lahko a kmalu spoznaš, kako majhen in nemočen si proti temu, kar čutiš. Nič od tega ni razumsko in vsa zdrava pamet ti v trenutku odpade. Pamet ve, da si ne zasluži nobene priložnosti, da ni ok, srce upa, da te poišče, se te dotakne, ti da upanje. Ko pride, si srečen in pomirjen, ko si blizu. Z dotiki in poljubi doseže točke, za katere ne veš, da so obstajale.
Pamet doživlja frustracije. On postane stalnica v tvoji glavi, leta in daleč od oči, daleč od srca ne pomagajo, le umirijo željo po bližini. Zaljubiš se v drugega, si misliš yes,šlo bo stran nato se boriš z globoko žalostjo, ki te prevzema. Ker ta oseba ni on, njegovi dotiki so strastni, a ne dosežejo točk, ki ji je dosegel on. Kot da lažeš sam sebi, da pamet lahko izbere in bo ta moški pozabljen. Tako hitro ti srce pokaže, da pamet tu nima izbire. Potem končaš in vidiš, da ti je za to osebo vseeno, medtem ko te je za tistim žgalo v srcu, le da je šel na službeno potovanje za en teden. Jebeno, a vse kar lahko narediš je, da se s tem sprijazniš, da pač čutiš ogromno do te zelo napačne osebe zate in da mu noben ne bo nikoli prišel blizu in da do nobene druge osebe nisi zmožen čutiti tega, kar čutiš do njega. To je edini način, da pomiriš srce in razum.
Avtor ti pa v kolikor nisi mazohist, se odseli od žene, ker je to edino kar pomaga, biti sam s sabo in se sprijazniti, da če ti bo dano, ti bo in če ti ne bo, boš tudi ok.
Nekateri imajo vsaj to srečo, da se zaljubijo v koga drugega kljub pogrešanju določenega človeka ali pa se sprijaznijo, da je boljše slabše kot nič. Seveda se je tukaj za vprašat kakšna je iskrenost do novega partnerja, če stopiš z njim v vezo s stalno ljubeznijo do človeka, ki te je prevzel. A se ti ne zdi življenje usrano in lažno, da ga preživljaš z nekom samo za to, da nisi sam/a. Nekateri te meje ne morejo nikoli več prestopit, ker si nalijejo čistega vina in se sprijaznijo z dejstvom, da ni fer do nove osebe, da jim dajejo ostanke srca, da jim dajejo “lažno ljubezen” in jih na koncu samo prizadenejo, ker z njimi ne morejo naprej, ker jih slej ko prej izda srce in se upre telo. Zato se sprašujem zakaj te mora določen človek tako zadet in zapečatit? Res je srhljivo, da poznaš njene/njegove napaka in veš, da nisi pripravljen it prek tega, srce pa še naprej vztraja in trmari pri takšnem človeku.
@za nesojeni
Zakaj pa ne poiščeš kontakt s to osebo? A ni škoda da izgubljaš čas? Ona misli da tebi ni do nje, ti se skrivaš. Čemu je to namen? Odprte karte, pogum , verjemi , presenečen boš. Če ne drugega, tu bo odleglo. In takrat boš tudi spoznal, zakaj te je pritegnila, kaj je tisto na njej. Poišči odgovore.
Meni se je tudi podobno zgodilo,o se raziskujem , zakaj mi je ta človek tako potegnil. Kje je razlog
Nesojeni, če meniš, da ni možnosti, je pač res ni. Vedno se da nekaj naredit do točke ko te nekdo pošlje v tri krasne in te ne pogleda več. Sam ta oseba verjetno taka ni.
Tu se lahko smiliš samemu sebi in jočeš nad usodo, ali narediš korak, dva, tri naprej – do nje in proti njej. Počasi. Kot okrevanje po poškodbi, ko delaš korak za korakom vsak dan sproti. Napredek je pičasen, en dan je preveč in se moraš ustavit in naredit korak manj. Tako je tudi to. Ker je poročena, ne pomeni, da možnosti ni. Možnost izgubiš, če jo ignoriraš, sploh, če preživlja kaj dramatičnega, težkega, življenjsko spreminjujočega.
Res je, ni prav, ker je oddana. Ima družino. Sam ti ne mores odločat namedto nje in s tem, ko si si naslovil ime nesojeni, si se odločil zanjo. V tvoji glavi nista za skupaj in verjetno jo boš sčasoma zasovražil, ker bo ona kriva za tvojo nesrečo. In ne z drugim bit ni prav kot ni prav, da je ona v zvezi, sploh, ce cuti kaj do tebe ali koga drugega. Ampak življenje ni vedno pravično in pošteno, lahko ali lepo. Včasih je treba dat času čas, in naredit korak naprej. Pa še enga. In še enga. Tudi če je tezko.
Ti si samski, ali boš v kratkem, ona ni. In res je dilema, sam ne tok v tem, da si jo speljal drugemu kot to, da se je treba trudit zanjo in ni zagotovljen uspeh. Na tebi je, kaj boš storil, na njej pa, da se odloči. In to ne bo sedaj, jutri, čez 1 mesec, lahko niti naslednje leto ne.
In poznaš je ne, ne veš vseh njenih lastnosti in kako je z njo živet. In dokler je ne boš spoznal, naredil korak, ne boš vedel. Lahko da ti to zacopranje samo kaže, da zdajšnja tvoja ni zate, pa čeprav si misliš, da je idealna.
Kaj bi naredila? Kaj bi kolegica, ki se je znašla v podobnem položaju? Ne vem. Ona je poskusila in se je umaknila, ko je zaznala odmik z njegove strani. In sedaj noče več nobenega ob sebi. Kolikor vem se ob možu uči živeti čimbolj neodvisno in samostojno in ne zaupa več. Morda bo tudi ona postala taka – ker na koncu ti greš k njej, jo verjetno opazuješ, verjetno se ji občasno prikažeš in jo morda celo vržeš s tira in potem, si mislim, ponovno.zgineš. igraš se z njo tudi ti. Ker vidiš le sebe. In ne pomisliš na njo. Če je ti ne boš zasovražil, bo pa ona tista, ki te ne bo tela niti videt.
Geneza, 23.07.2023 ob 18:47
@za nesojeni
Zakaj pa ne poiščeš kontakt s to osebo? A ni škoda da izgubljaš čas? Ona misli da tebi ni do nje, ti se skrivaš. Čemu je to namen? Odprte karte, pogum , verjemi , presenečen boš. Če ne drugega, tu bo odleglo. In takrat boš tudi spoznal, zakaj te je pritegnila, kaj je tisto na njej. Poišči odgovore.
Meni se je tudi podobno zgodilo,o se raziskujem , zakaj mi je ta človek tako potegnil. Kje je razlog
“Odprte karte, pogum , verjemi , presenečen boš.”
Jaz bi prej rekel, da so “odprte karte” zgrešena strategija, ki je posledica nerealističnih filmov. Ker ko sta dva zacopana, nastane seksualna napetost med njima in del te napetosti je tudi negotovost, tudi to dela vse skupaj tako vznemirljivo, da do zadnjega ne veš za 100%. In ko ta napetost narašča, jo je treba enkrat sprostit, iskre že iz ušes ven lezejo, ampak naravna pot za to je, da se kresneta, ne da ti njej razlagaš o svojih čustvih. Mogoče po tem, ko sta se že kresnila, da mimogrede navržeš, da nisi čisto ravnodušen do nje, pa še to je najbrž preveč, z dejanji se kaže ljubezen, ne z besedami, nežno jo pobožaš in si vse povedal. Če pa preden se niti kušnila še nista, začneš razlagat kaj vse ti čutiš in kaj to pomeni, sploh tip, to ubije napetost, poči kot balon in s tem najbrž tudi privlačnost + zdej se njej niti trudit ni več treba, gora je osvojena, ne da bi jo sploh rabla preplezat, to ni vznemirljivo, to je dolgočasno, mora bit element lova in negotovost do zadnjega. Tudi žensko v bistvu oropaš čudovite izkušnje, da je s svojo ženstvenostjo ukrotila divjo žival, ker si se ji dal kr sam na špago. In tudi nam skoraj neha bit privlačna ženska, ki ti izpove ljubezen, kr mal pade v tvojih očeh. Treba mal manj govort in več delat.
Isto slabo strategijo vidiš pa pri ženskah, pojma nimam, kje so to pobrale, ko se grejo playing hard to get, k je en dan ful topla, en dan pa čist hladna, najbrž kao, da ne bo vse skupi preveč očitno, k v unmu vicu, ko petelin lovi dve kure po dvorišču in ena reče, jaz ne morem več, jaz bom kr počepnila, naj se zgodi kar se mora, ta druga reče pa, jaz bom pa še en krog odtekla, da naujo rekl, da sem kurba. Pa da mal kao beži, k jo loviš, je še okej, vroče hladno pa ni, sam zbega te in odvrne od lova.
Anonimno 8409, 24.07.2023 ob 07:44
Isto slabo strategijo vidiš pa pri ženskah, pojma nimam, kje so to pobrale, ko se grejo playing hard to get, k je en dan ful topla, en dan pa čist hladna, najbrž kao, da ne bo vse skupi preveč očitno, k v unmu vicu, ko petelin lovi dve kure po dvorišču in ena reče, jaz ne morem več, jaz bom kr počepnila, naj se zgodi kar se mora, ta druga reče pa, jaz bom pa še en krog odtekla, da naujo rekl, da sem kurba. Pa da mal kao beži, k jo loviš, je še okej, vroče hladno pa ni, sam zbega te in odvrne od lova.
Dobra :))
Obstaja nekaj % ljudi k se tega ne grejo. Takim je vse to neumno. Za večino pa bo kar veljalo.
Če ti ni privalčna, ko jo poslušaš, kako ti bi privlačna po 20 leth istega drdranja? Bebasto razmišljanje večine populacije, ki ves čas iščejo, tekajo, se ne zadovoljijo ipd. In pr določeni starosti vse še 1x od začetka.
Očitno ta nesojeni ni tak in očitno njegova izbranka tud ne. In se dobro da je tko. Kašni egoti. Men je smesno, da si marsikateri res misli, da je vreden. A je povprecen posameznik – zabava, bari, zuri .. Kaj si bo zenska s takim? Da mu bo gospodinja in okrasek?
Anonimno 8409, 24.07.2023 ob 07:31
“Odprte karte, pogum , verjemi , presenečen boš.”
Jaz bi prej rekel, da so “odprte karte” zgrešena strategija, ki je posledica nerealističnih filmov. Ker ko sta dva zacopana, nastane seksualna napetost med njima in del te napetosti je tudi negotovost, tudi to dela vse skupaj tako vznemirljivo, da do zadnjega ne veš za 100%. In ko ta napetost narašča, jo je treba enkrat sprostit, iskre že iz ušes ven lezejo, ampak naravna pot za to je, da se kresneta, ne da ti njej razlagaš o svojih čustvih. Mogoče po tem, ko sta se že kresnila, da mimogrede navržeš, da nisi čisto ravnodušen do nje, pa še to je najbrž preveč, z dejanji se kaže ljubezen, ne z besedami, nežno jo pobožaš in si vse povedal. Če pa preden se niti kušnila še nista, začneš razlagat kaj vse ti čutiš in kaj to pomeni, sploh tip, to ubije napetost, poči kot balon in s tem najbrž tudi privlačnost + zdej se njej niti trudit ni več treba, gora je osvojena, ne da bi jo sploh rabla preplezat, to ni vznemirljivo, to je dolgočasno, mora bit element lova in negotovost do zadnjega. Tudi žensko v bistvu oropaš čudovite izkušnje, da je s svojo ženstvenostjo ukrotila divjo žival, ker si se ji dal kr sam na špago. In tudi nam skoraj neha bit privlačna ženska, ki ti izpove ljubezen, kr mal pade v tvojih očeh. Treba mal manj govort in več delat.
Je kr tako, prej ali slej je ta sexualna napetost prevelika in nimaš drugega. In ja z nežnostjo, obnašanjem in pogledi veliko poveš, tudi če druga stran ne zbere poguma. Ponavadi je pa oba strah izustiti kaj se dogaja in začeti ta “čuden pogovor” čeprav veš da se obema dogaja enako. Pa po navadi smo ženske pogumnejše, kot vi, ne sedaj igric delat iz tega delat, ker vas je v bistvu le bolj strah, da bi igrali odprte karte.
Metareketa pa z veseljem, ko si v tem si tako misliš, da si nor, ko začneš malo raziskovati pa vidiš, da nas je veliko takih. Nam je pa vsem jasno, zakaj večina raje zadrži to zase, vsaj v osebnih kontaktih.
Zartrose, 24.07.2023 ob 10:51
Veliko nakladacev fejkacev leporecnikov ki ponizujejo odprte karte na mizi, torej ponizujejo postenost in se grejo nezrele igrice na igriscu odraslih ter si se ploskajo ob tem.. ni cudno da je mz svet u kurcu..
Nehite, nihče ničesar ne ponižuje, odrasli ljudje se pogovarjamo o različnih ljubezenskih strategijah in jaz pravim, da “odprte karte” ni dobra, zmeri me lahko prepričate v nasprotno. Če mate argumente. Ampak po moje ni eskalacija flirtanja čisto nič manj iskrena, sej vemo kam pes taco moli, ampak hkrati pa pusti neki prostora za umik. In tudi bolj zabavno je flirtat, povuci potegni je, igra je, da pa ti zdej celo kolobocijo nardiš iz tega in ji čustva izpoveduješ k da smo leta 1850, konec koncev jo lahko v zadrego spraviš, mogoče pa še sama ne ve, kaj čuti. Če poveš to s flirtom, je za obe strani še zmeri dostojanstveno, tudi če ni to to, noben ne rabi bit nič prizadet al pa užaljen, fluidno je, z izpovedmi je pa ful dokončno in usodno in je konc sveta, če te skensla, ker si si sam ful big deal naredil.
Poleg tega, če bi bli res iskreni, bi rekl, ej, rad bi te kresnil, takoj tlele zdej, ne bi o čustvih pa ne vem čem vsem.
Venividivici, 24.07.2023 ob 11:01
Kaj pa to, ko te zakuri, pol se pa začne na ženo zgovarjat, na otroke…Pa kaj si šel v to a ni vedel kaj se lahko zgodi? A to si moški ego filajo ali kaj, pa ne rabim poroke, daj avanturo, kaj naj z lepimi besedami.
to je pička, tazga morte mal osmešit, da si zapomni, in ja, točno za to gre, pozornost hoče in validacijo, mentalno otrok.
Anonimno 8409, 24.07.2023 ob 14:52
Nehite, nihče ničesar ne ponižuje, odrasli ljudje se pogovarjamo o različnih ljubezenskih strategijah in jaz pravim, da “odprte karte” ni dobra, zmeri me lahko prepričate v nasprotno. Če mate argumente. Ampak po moje ni eskalacija flirtanja čisto nič manj iskrena, sej vemo kam pes taco moli, ampak hkrati pa pusti neki prostora za umik. In tudi bolj zabavno je flirtat, povuci potegni je, igra je, da pa ti zdej celo kolobocijo nardiš iz tega in ji čustva izpoveduješ k da smo leta 1850, konec koncev jo lahko v zadrego spraviš, mogoče pa še sama ne ve, kaj čuti. Če poveš to s flirtom, je za obe strani še zmeri dostojanstveno, tudi če ni to to, noben ne rabi bit nič prizadet al pa užaljen, fluidno je, z izpovedmi je pa ful dokončno in usodno in je konc sveta, če te skensla, ker si si sam ful big deal naredil.
Poleg tega, če bi bli res iskreni, bi rekl, ej, rad bi te kresnil, takoj tlele zdej, ne bi o čustvih pa ne vem čem vsem.
Saj verjetno imaš prav, se moram še marsikaj naučiti , sploh o moških 🙂 …ker sem v podobnem vrtincu trenutno tudi jaz, bom upoštevala vaš nasvet pa da vidimo kam nas bo pripeljalo
verjamem da je pravljičarjem luštno brez besed žensko pripeljat do krešanja in jo s tem pustit v negotovosti, kaj vidva sploh sta in si zagotovit izhod v sili, če bo začela težit z vezo, da zdaj sta pa v vezi, četudi z vaše strani nista, ker niste nič rekel, pač sta se kresnila, malo strasti malo metuljčkov malo zaljubljenosti.. absolutno je pošteno, da se reče hočm samo sex, ker veza me ne zanima, vemo pa kakšna bo večinsko reakcija na ženski strani-ne.. zato pa brez besed lovite in ji dajete pravljice, da mogoče enkrat nekoč pa bi mogoče bilo… pravljičarji preveč bluzite, realen človek pove tako kot pri njemu je in to so odprte karte in to je fer plej, ker drugi strani daš možnost, da sam odloči ali bi ali ne bi na podlagi resnice in ne megle..
ps-ljubezen se že res kaže z dejanji, vendar jo je treba tudi ubesedit, oseba ne zna brat misli.. lahko pa se grejo ta dejanja itak za sfejkanost, glumski dodatki.. sicer pa zaljubljenost ni ljubezen, vi ki vedno ven priročno vlečete evolucijo bi pa ja že morali vedeti da je zgolj kemijska reakcija v možganih.. zgolj oblačilo strasti ne ljubezni…
Geneza, 24.07.2023 ob 18:29
Saj verjetno imaš prav, se moram še marsikaj naučiti , sploh o moških 🙂 …ker sem v podobnem vrtincu trenutno tudi jaz, bom upoštevala vaš nasvet pa da vidimo kam nas bo pripeljalo
Ne sej jaz nočem dajat komurkoli nasvetov, pogovarjamo se, ker na nek način so m ž odnosi in zapeljevanje ultimativna socialna in komunikacijska veščina, največji spolni organ so možgani in če imaš te veščine, je vseeno kok maš velke joške ali pa kok maš na računu, ljudje se dobro počutijo s tabo in to je bolj privlačno kot karkoli drugega.
Anonimno 8409, 24.07.2023 ob 18:53
Ne sej jaz nočem dajat komurkoli nasvetov, pogovarjamo se, ker na nek način so m ž odnosi in zapeljevanje ultimativna socialna in komunikacijska veščina, največji spolni organ so možgani in če imaš te veščine, je vseeno kok maš velke joške ali pa kok maš na računu, ljudje se dobro počutijo s tabo in to je bolj privlačno kot karkoli drugega.
@Za anonimno 8409
Ma super si, prav zabavno te je brat. Kar je neverjetno za ta forum, da se kdo kaj pametnega napiše. Jaz bom vsekakor upoštevala tvoj nasvet , pa da vidimo 🙂
Jaz ti dam argument, da so karte na mizo znak odraslosti. Tega noben ne pričakuje po parih mesecih, a če to traja mesce,pol leta,… Bi rabil že vedeti kje si in se nehal igrati igrice. To je zame znak neodraslosti. Flirt in energijo, pecanje in vse ostalo lahko delaš še naprej, saj te stvari ne izginejo če sta si dva všeč in si to tudi povesta.
Zartrose, 24.07.2023 ob 18:40
verjamem da je pravljičarjem luštno brez besed žensko pripeljat do krešanja in jo s tem pustit v negotovosti, kaj vidva sploh sta in si zagotovit izhod v sili, če bo začela težit z vezo, da zdaj sta pa v vezi, četudi z vaše strani nista, ker niste nič rekel, pač sta se kresnila, malo strasti malo metuljčkov malo zaljubljenosti.. absolutno je pošteno, da se reče hočm samo sex, ker veza me ne zanima, vemo pa kakšna bo večinsko reakcija na ženski strani-ne.. zato pa brez besed lovite in ji dajete pravljice, da mogoče enkrat nekoč pa bi mogoče bilo… pravljičarji preveč bluzite, realen človek pove tako kot pri njemu je in to so odprte karte in to je fer plej, ker drugi strani daš možnost, da sam odloči ali bi ali ne bi na podlagi resnice in ne megle..
sprevračate moje besede, kje sem kdaj rekel, da se to dela brez besed? In kje, da to pomeni, da nočeš zveze? Pravim samo, da je kontraproduktivno razlagat, da si zacopan preden si se kresnil. Po tem, kamot, zveza, zakaj pa ne? Ker recimo, da se ji ti izpoveš, kaj naj zdaj ona s to informacijo, naj ona tebe prime za roko in kušne, se zmenita, da se v sredo dobita, kaj? Si predstavljate ta awkward silence? Kaj pa šele awkward silence, če ona ni za? Naravna pot, da se sprosti seksualna napetost je, ali da se kresneta, ali pa da ona ustavi tvoj napad in je jasno, da ne čuti enako in se tudi sprosti tenzija, da pa ti zdej neki na veliko izpoveduješ, namesto da bi govoril z dejanji, to je akt šibkosti.
Potem, ko sta enkrat skupaj, si pa izpovedujta kolkor hočta, mogoče ni nujno pametno tega delat ful pogosto, ker ene stvari so magične dokler o njih ne govorimo preveč, potem ratajo banalne, ampak vsaj seksualne napetosti takrat ne bo več uničloi.
Anonimno 8409, 24.07.2023 ob 21:04
sprevračate moje besede, kje sem kdaj rekel, da se to dela brez besed? In kje, da to pomeni, da nočeš zveze? Pravim samo, da je kontraproduktivno razlagat, da si zacopan preden si se kresnil. Po tem, kamot, zveza, zakaj pa ne? Ker recimo, da se ji ti izpoveš, kaj naj zdaj ona s to informacijo, naj ona tebe prime za roko in kušne, se zmenita, da se v sredo dobita, kaj? Si predstavljate ta awkward silence? Kaj pa šele awkward silence, če ona ni za? Naravna pot, da se sprosti seksualna napetost je, ali da se kresneta, ali pa da ona ustavi tvoj napad in je jasno, da ne čuti enako in se tudi sprosti tenzija, da pa ti zdej neki na veliko izpoveduješ, namesto da bi govoril z dejanji, to je akt šibkosti.
Potem, ko sta enkrat skupaj, si pa izpovedujta kolkor hočta, mogoče ni nujno pametno tega delat ful pogosto, ker ene stvari so magične dokler o njih ne govorimo preveč, potem ratajo banalne, ampak vsaj seksualne napetosti takrat ne bo več uničloi.
Btw v Nevarnih razmerjih je ena epizoda, v knjigi, pa mislim da tudi v filmu, ko Valmont peca eno novo in se kurita in kurita dokler on, povsem drugače kot pri vseh drugih prej, namesto da bi govoril z dejanji, ji začne razlagat, da je čist zacopan vanjo in ona je tok zmedena in šokirana, da ga skensla, sploh se noče več pogovarjat z njim, negotovosti ni več in vznemirjenja ni več in tudi privlačnosti ni več.
Anonimno 8409, 24.07.2023 ob 21:11
Btw v Nevarnih razmerjih je ena epizoda, v knjigi, pa mislim da tudi v filmu, ko Valmont peca eno novo in se kurita in kurita dokler on, povsem drugače kot pri vseh drugih prej, namesto da bi govoril z dejanji, ji začne razlagat, da je čist zacopan vanjo in ona je tok zmedena in šokirana, da ga skensla, sploh se noče več pogovarjat z njim, negotovosti ni več in vznemirjenja ni več in tudi privlačnosti ni več.
In? Ker obstaja tak scenarij je to zdaj dejstvo? Ljudje smo razlicni. Reagiramo razlicno.
In sploh avtor je govoril o tem da je zaseden/a. To je mal drugace, ce hoces met kaj trajnega z osebo in ne sam sex
ma kako sprevračanje, pač nism dobesedno pisala, logično da neki leporečite, ne poveste pa bistva.. najprej se kresnete, potem ji ravnodušno navržete da niste ravnodušni.. ma kaki blefi, kake igre na igrišču nezrelih odraslih.. itak ti je v interesu jo kresnit, kot pišeš se strasti morajo preko sexa ven dat, ne pa da ji prej poveš kako te ona zanima itd ker to je dolgočasno itd itn in celo njej pade vrednost, če reče kaj bolj konkretnega.. naravna pote je da si povesta svoje namene ne pa da se kresneta ali da te ona ustavi.. kaj pa naj ustavi, če ji ne poveš konkretno ampak zavajaš z neko zaljubljenostjo, valda zenska misli (to je naravna pot ženske večinoma9 da se moški za njo zanima tudi za več, ne le kres.. imamo namreč tudi jezik, ne zato da ližemo le sladoled al pa prsi ampak tudi zato, da z njim sodelujemo v govoru.. ja tudi naših namenom, idej, čustev itd.. preden se kresnemo. Kje je zdaj božo, me prav zanima kaj bi jih tebi napel, glede na to da je on za jumferce in omalovažuje tud ženske, ki so bile le z dvema, medtem ko jih ti v imenu narave napeljuješ na kres brez da bi se doreklo kaj vidva sta..
Geneza, 24.07.2023 ob 19:22
@Za anonimno 8409
Ma super si, prav zabavno te je brat. Kar je neverjetno za ta forum, da se kdo kaj pametnega napiše. Jaz bom vsekakor upoštevala tvoj nasvet , pa da vidimo 🙂
“Ma super si,”
Eto, tko se začne, z nedolžnim komplimentom, moški ful reagirajo na komplimente, sej ženske tudi, če so iskreni, ampak moški mogoče še bolj, ker mamo vgrajeno to potrebo izstopat in se dokazovat in kompliment ti pove, da si opažen in validiran in da je ona tok sorodna duša, da je prepoznala tvoje kvalitete, tko se zapeca tipa, s komplimenti, všeč so nam ljudje, ki smo jim mi všeč, in “super si” je ful dober za prvega, ker si ga lahko na 100 načinov razlaga, in valjda si ga bo tko razlagal, da je za njega najbolš. In pol mu doziraš komplimente k kužku piškote, morjo pa bit zasluženi in orkestriraš situacije, da jih na vsake tok dobiva in ta pozornost je ful adiktivna, na neki ravni se moški zacopamo v pozornost, skor vsaka lahko zapeca skor vsacga. Pol si začmeš pa počasi sms-at z njim in ga parkrat pustiš čakat na odgovor, da rata mal živčen in da je pol, ko mu končno odpišeš, ful filing olajšanja in mu dopamin iz ušes teče in tko tip, če ne merka, kasira trnek in je zapecan. Sej ti veš, da to ni taprav trnek, da je samo metaforičen, ampak nima veze, isto je in moraš biti kr močan, da se tacga trnka losaš.
Sej ženske je v bistvu tud lahko zapecat, ampak na drugačen način, izziv jih danes sploh najti, jih morš dobesedno po cesti nagovarjat, ampak tam je pa nizek hektarski donos, ker 49 od 50 ali nima časa, ali je zoprna, ali ji nisi všeč, ali ni zanimiva, rabmo neko okolje, da se same luštne, brihtne, duhovite, lojalne, čustveno stabilne in samske zbirajo.
Zartrose, 24.07.2023 ob 21:18
ma kako sprevračanje, pač nism dobesedno pisala, logično da neki leporečite, ne poveste pa bistva.. najprej se kresnete, potem ji ravnodušno navržete da niste ravnodušni.. ma kaki blefi, kake igre na igrišču nezrelih odraslih.. itak ti je v interesu jo kresnit, kot pišeš se strasti morajo preko sexa ven dat, ne pa da ji prej poveš kako te ona zanima itd ker to je dolgočasno itd itn in celo njej pade vrednost, če reče kaj bolj konkretnega.. naravna pote je da si povesta svoje namene ne pa da se kresneta ali da te ona ustavi.. kaj pa naj ustavi, če ji ne poveš konkretno ampak zavajaš z neko zaljubljenostjo, valda zenska misli (to je naravna pot ženske večinoma9 da se moški za njo zanima tudi za več, ne le kres.. imamo namreč tudi jezik, ne zato da ližemo le sladoled al pa prsi ampak tudi zato, da z njim sodelujemo v govoru.. ja tudi naših namenom, idej, čustev itd.. preden se kresnemo. Kje je zdaj božo, me prav zanima kaj bi jih tebi napel, glede na to da je on za jumferce in omalovažuje tud ženske, ki so bile le z dvema, medtem ko jih ti v imenu narave napeljuješ na kres brez da bi se doreklo kaj vidva sta..
Lejte, probite, in poročajte kako se je obneslo.
Ampak saj jaz ne pravim, da ti ne smeš skomunicirat, da si zacopan, pravim samo, da se to skomunicira z dejanji, pa sej ženski je jasno, da nisi ravnodušen, preden prideta do tega boš 100x pokazal, da ti ni vseeno zanjo, ne rabiš ji risat, sej ni bebava. Zacopanost je magična stvar, presega besede in če jo probaš razložit, jo samo banaliziraš.
Anonimno 8409, 24.07.2023 ob 21:33
Lejte, probite, in poročajte kako se je obneslo.
Ampak saj jaz ne pravim, da ti ne smeš skomunicirat, da si zacopan, pravim samo, da se to skomunicira z dejanji, pa sej ženski je jasno, da nisi ravnodušen, preden prideta do tega boš 100x pokazal, da ti ni vseeno zanjo, ne rabiš ji risat, sej ni bebava. Zacopanost je magična stvar, presega besede in če jo probaš razložit, jo samo banaliziraš.
Poleg tega, kako pa ona ve, da si iskren, ljudje lahko izpovejo ljubezen, pa ne mislijo tako, te hočejo samo kresnt, kako pa to rešujete z “odprtimi kartami”? Ne morte.
Forum je zaprt za komentiranje.