Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj te mora določen človek v življenju tako prevzet

Zakaj te mora določen človek v življenju tako prevzet

Odgovor na objavo uporabnika
Ab, 25.07.2023 ob 20:33

Meni se zdi 8049 po dolgem času tukaj gor nekdo ki izvirno razmislja

Ja, anonimno 8408 je prav simpatičen, pohvalno , prava osvežitev. Fajn je da pove svoj pogled , izviren,  takih manjka

Zvjrx, 25.07.2023 ob 18:56

Očislav, 25.07.2023 ob 18:39

Zvjrx, 25.07.2023 ob 18:27

Očislav, 25.07.2023 ob 18:07

Zvjrx, 25.07.2023 ob 17:20

Saj tema je zanimiva, ampak je malo zašla. Avtor začne o neuslišani ljubezni, debato pa na koncu prevzame “anonimni 8409”, ki je lovec, dokler ne ujame plena, ki zavrže ko se naveliča in neki večni iskalec prave osebe. Vsaj tak vtis imam jaz. Človek brez globine, ki ga žene ego. Če se motim, se opravičujem. Ne strinjam se z avtorjem, ker vseeno bi si moral dati priliko, da spozna to osebo, ki jo sedaj idealizira. Zaljubiš se neskončno lahko ko si mlad, v zrelih letih mislim da smo bolj pragmatični. Vseeno lažje vidimo pluse in minuse in saj veste, nihče ni idealen. In če nekaj ne dobiš, lažje preboliš, če vidiš , da druga oseba ni tako idealna. Ker snameš rožnata očala. Jaz sem sicer poročena že 23 let. Moža imam res rada, ga spoštujem in je moj partner, prijatelj, sopotnik, angel varuh.  Bom pa komentirala današnje samske moške in ženske  ki ne najdejo prave osebe zase. Tako zmešanega sveta kot je sedaj, še ni bilo. Po Koroni se mi zdi da se je vse sfižilo, odnosi, ljudj sploh ne najdejo prave osebe, toliko nekega iskanja, saj vidite koliko je tu tem, ne najdem pravega, kje spoznati…..Ločitev je zadnje leto ogromno, hkrati pa zelo malo harmonije med ljudmi, vse razštelano, on svoja družba, ona svoje prijateljice, samo spat grejo v isto stanovanje/hišo, ne pogovarjajo se in živijo en mimo drugega. Pravo olajšanje ko spoznaš nek harmonični zakonski par. Se kar bojim, kako bodo naši otroci živeli, upam da se tole kaj popravi.

Ti s svojim idealnim zakonom, partnerjem, najboljšim prikateljem za vse večne čase… mogoče tudi nisi ravno najbolj primerna za komentiranje te teme. Samo ugotavljanje kako je svet krut nam ki imamo podobne “težave” kot avtor to čisto nič ne pomaga, pa zakaj se obremenjuješ s tem kaj kdo išče.  Bodi s svojim frendom nas pa pusti na miru. In zakaj ne bi brali Anonimnega ki reče bobu bob, ne pa da beremo oh, kako sem jaz srečna s svojim, prav škoda da vi niste…

Nisem želela biti hinavka . Sploh ne, moža sem izbrala s srcem in pametjo. Vedela sem da je to človek, s katerim bom lahko živela, ker sva se v večini ujemala. Sama v vezi ne sklepam kompromisov, raje sem sama kot v slabi vezi. Tu zame ni dileme. Imela sem srečo v ljubezni, kar ne pomeni, da mi je kjerkoli drugje prihranjeno. Z veseljem berem “anonimno 8409”, se pa zavedam da tak moški je lovec ,pri njemu ni neke globine. Veliko src prizadene.  Dokler… Ne spozna eno, ki je prefrigana, ki ga zavrti, pa še sam ne ve, da je pečen. Dostikrat se taki moški zaljubijo v ženske ki so slabše od tistih ki jih je zavrgel, iz katerih se je posmehoval, ki so bile plen. Ampak vsak ima v sebi nekaj, zaradi česar si izberemo partnerja, lahko je to družinsko ozadje,ali neka nepredelana bolečina. Zaljubljenost je več kot samo da se zagledas v neko pojavo, oči , postavo, zaljubljenost je paket tudi travm, strahov, družinskega ozadja…in nekdo pritisne na neki gumb in takrat se okolica čudi, kje sta se pa tadva našla…

Ja, ja, ja, o takih srečnicah veliko beremo, to hočem povedat, pa kako se morata oba ujemat, pa skupni interesi, pa kaj je ljubezen… lej, poznamo te teorije… No, zdaj ko pa nekateri radi  preberemo še kaj dejansko meni “lovec” je pa vse narobe.

@za očislav

Se enkrat, z veseljem prebiram anonimno 8408. Super je da izmenjujemo različna mnenja. Mi je zanimiv in sem vesela da se udeležuje te teme. Bravo .. Samo hočem reči nekaj drugega, ljudje smo različni, nekateri se bojimo frajerjev, ki vsako pecajo, ki vsako pogledajo globoko v oči in ji dajejo komplimente. Taki moški so v večini varalice, težavna razmerja, srčne bolečine . Po drugi strani so spregledani res pošteni dobri fantje ki dostikrat tudi bolje izgledajo kot ti frajerji, samo se ne znajo nositi. Ne znajo se metati ven. To so spregledani biseri. No , jaz imam takega doma. In zanimivo je, da izgleda pri svojih letih bolje kot 15 let mlajši frajerji ki po lokalih pecajo . Žal ljudje padajo na imidž, dober avto, ne vejo pa ali je ta avto kupljen na leasing, na kredit… Vse je na imidžu.na metanju ven, na imidzu. Morali bomo vrednote postaviti na pravo mesto. Ker sedaj so se izgubile

Oprosti ker ti stalno nekaj kontra udarjam – zgleda si res več let srečno “poročena”, pa ne veš kakšno je stanje “na trgu”. Saj, od kje bi pa lahko vedela. In Anonimnemu spodaj spet dam prav. Jaz sem si namenoma izbrala (oz. popustila.dvorjenju)  fantoma (ne obema naenkrat da ne bo pomote), kao poštenega, s kmetije, nobeden ni bil tak da bi se ven metal. Tako, lepo, na začetku. Po spoznavanju pa ugotovim da je eden poročen, z otroci, nekaj bi se skrival, me imel malo za zraven,  drugi pa psiho (o podrobnostih niti ne bi). Pa res ne vem če ne bo naslednji kakšen z bmw-jem, če me že je.. v glavo naj me vsaj tak ki ima denar.

Očislav, 25.07.2023 ob 22:13

Oprosti ker ti stalno nekaj kontra udarjam – zgleda si res več let srečno “poročena”, pa ne veš kakšno je stanje “na trgu”. Saj, od kje bi pa lahko vedela. In Anonimnemu spodaj spet dam prav. Jaz sem si namenoma izbrala (oz. popustila.dvorjenju)  fantoma (ne obema naenkrat da ne bo pomote), kao poštenega, s kmetije, nobeden ni bil tak da bi se ven metal. Tako, lepo, na začetku. Po spoznavanju pa ugotovim da je eden poročen, z otroci, nekaj bi se skrival, me imel malo za zraven,  drugi pa psiho (o podrobnostih niti ne bi). Pa res ne vem če ne bo naslednji kakšen z bmw-jem, če me že je.. v glavo naj me vsaj tak ki ima denar.

“če me že je.. v glavo naj me vsaj tak ki ima denar.”

Sej to, k majo punce kao rajš ta bogate, ni tok fora denar kot tak, ampak so privlačne lastnosti, ki korelirajo s finančnim uspehom, inteligenca, ambicioznost, energičnost, disciplina, verbalna artikuliranost, sposobnost doseganja dolgoročnih ciljev in neodvisnost, to pa ni materializem, ampak čist navadna biološko-socialna preferenca po kompetentnih tipih z mičken statusa v družbi rajš k luzerjih, tega vam ne more noben očitat, ker je to boljš za vas in za morebitne mladiče. Zato je bolj privlačen nadarjen tip s potencialom, tud če še nima nič, kot povprečnež brez energije, ki je zadel na loteriiji. Tko k je bolj privlačno, če je tip ekstroverten in ima širok socialni krog, ker če se mu bo kej zgodil, bojo mogoče te ljudje pomagal tej samici in mladičem, ki so ostali sami.

Tko da po eni strani je lažje bit ženska, ker zanjo je dost, da samo obstaja in je fejst, že s tem navdihuje in je muza, še boljš, da ni preveč živahna, tip mora pa narest neki iz sebe, trenirat in zdravo jest, da ma sixpack, ker to tud korelira s cilji, energijo, disciplino…, mora met neke dosežke, da je samozavesten, si zgradit socialno mrežo, dosečt finančno neodvisnost, ampak res je pa tudi, da nam paše tekmovat in se dokazovat, tko k nam paše lovit, ženskam paše pa, da tekmujemo za njihovo naklonjenost in da se jih lovi. Nismo čist enaki, biološka in socialna evolucija nas je nardila take kot smo, ne morš it proti svoji naravi in bit srečen.

Ampak tud če smo živali, je vseen neki magičnega v zacopanosti, in zagonetnega, ne vemo čist točno zakaj jo mamo, kako in kdaj je nastala, a so bli v hordah tud zacopani, ko še nismo bli po parih, a se vsi zacopamo v lajfu, ker tist, kar kasneje pride, “ljubezen”, to mamo do neke mere skrekan, vasopresin in oksitocin, da se zgodi pair bonding, da se navežemo, da bosta oba skrbela za mladiče, zacopanost je pa bolj izmuzljiva, vemo da ti dopamin iz ušes teče in nas ful motivira, zato je to tok vznemirljivo in adiktivno, zato jo moraš vsak dan videt in ti je njena bližina kot hrana, ampak zakaj, a se ne bi tud čist iz nagona in interesa isto kresnl in poparčkal, mogoče celo bolj racionalno? A bi šli drugač prehitro narazen in nas mora narava za par let zadrogirat, da ne vidimo drug druzga kdo v resnici smo? Ampak to bi bil zelo ciničen pogled na svet, bolš je verjet, da je to neki najlepšega, najbolj živega in najbolj čarobnega v celi naši eksistenci.

A ženske ste res tako glupe, da mislite, če ima BMW da je bogat?

Pa to jajce ima lahko vsak.

Nimam BMW imam povprečni avto. Imam pa nepremičnino vredno dosti več. Glupace

Anonimno 9566, 26.07.2023 ob 06:29

A ženske ste res tako glupe, da mislite, če ima BMW da je bogat?

Pa to jajce ima lahko vsak.

Nimam BMW imam povprečni avto. Imam pa nepremičnino vredno dosti več. Glupace

V bistvu je tvoj komentar zelo neumen. Vsaka garsonjera v Ljubljani stane 150.000 EUR, za tak denar težko najdeš tako drag avto. Ampak v stanovanju živiš . Moj sin ki je študent , si sedaj kupuje par let star BMW , zaslužil si ga je z študentskim delom.

To je bila bolj metafora, za lažje razumevanje.

Niti nisem v milnem mehurčku,čeprav imam jaz urejen zakon , vidim kaj se dogaja, vidim ko ločene sodelavke govorijo, kakšen folk jih peca. Bolje biti sam kot v taki vezi. Z nekim kretenom

Ker pa je tema o pecanju,  zaljubljenosti, v službi je sodelavka doživela tako zaljubljenost ki ji je spodnesla noge. Z možem sta bila dosti različna, sta pa bila skupaj od študentskih let, dva otroka ki že študirata . Potem pa spozna novega sodelavca, v par.mesecih se ločita, zaživita skupaj, bivši mož sploh ni dojel, kaj mu govori, da se hoče ločiti, sploh ni vedel kje se ga glava drži. Šok totalni. Sedaj jaz mislim da zakon le ni bil tako dober da bi tu noge spodnesel nekdo ki ga prvič vidiš. Verjetno sta si bila zelo različna, to je.dostikrat pojamrala.

Zvjrx, 26.07.2023 ob 11:02

Niti nisem v milnem mehurčku,čeprav imam jaz urejen zakon , vidim kaj se dogaja, vidim ko ločene sodelavke govorijo, kakšen folk jih peca. Bolje biti sam kot v taki vezi. Z nekim kretenom

Ker pa je tema o pecanju,  zaljubljenosti, v službi je sodelavka doživela tako zaljubljenost ki ji je spodnesla noge. Z možem sta bila dosti različna, sta pa bila skupaj od študentskih let, dva otroka ki že študirata . Potem pa spozna novega sodelavca, v par.mesecih se ločita, zaživita skupaj, bivši mož sploh ni dojel, kaj mu govori, da se hoče ločiti, sploh ni vedel kje se ga glava drži. Šok totalni. Sedaj jaz mislim da zakon le ni bil tako dober da bi tu noge spodnesel nekdo ki ga prvič vidiš. Verjetno sta si bila zelo različna, to je.dostikrat pojamrala.

Tudi meni se zdi tako, nekje sem še prav brala, da takim, ki se spodnese tla pod nogami je zakon več ali manj zanič. Kar mi je tudi bolj logično. Če vaju druži le ekonomija in ne ljubezen je to tako. Če imaš partnerja, ki ga ljubiš se ne oziraš za drugimi. Je pa velikokrat večji problem družba, kar so te učili, da moraš, to da te je strah spremembe itd.

Nekaterim so bile ljubezni dane v življenju, drugi so dobili le približke tega, sreča ali nesreča, lepo je slišati, da si še kdo upa spremeniti življenje na bolje in izkusiti ljubezen.

Če bi ženske vedele, koliko traktor stane, ne bi gledale za BMW-ji…

K smo glih pri literaturi, mormo še eno knjigo oment, Evgenij Onjegin, Puškin, roman v verzih, l. 1833.

Onjegin je gizdalin iz St. Petersburga, tko mal nastopač, v kerga se zacopa Tatjana, nežna, tiha, romantična duša, ki mu v več pismih naivno izpove svojo ljubezen, kar zdej že vemo, da je napaka. Onjegin jo skensla, češ hitr bi se te naveličal in ji svetuje več emocionalne zadržanosti. Pol so cele kolobocije, partiji, intrige, dvoboji, ni da ni, Onjegin flirta s (poročeno) sestro od Tatjane, ta flirta nazaj, mož se razjezi, pride do dvoboja in Onjegin nehote ubije moža od ta flirtih sestre in se odseli v tujino, da malo razmisli o vsem skupaj. Par let mine, Onjegin je nazaj v St. Petersburgu in povabljen na bal, kjer je ena ful huda lepotica, okol katere se vsi vrtijo. Izkaže se, da je to Tatjana, ki je medtem dozorela in je zdej poročena z nekim starim generalom, med vrsticami, ni glih ful velik seksa. Onjegin se valjda zacopa in zdej pa on njej piše in ga ona ne jebe. Končno mu nekako uspe priti do nje in zdej on nardi napako in ji filozofira, da kok je zacopan vanjo (namest da bi jo objel in kušnil), ona sicer malo počepne in prizna, da še zmeri nekaj čuti do njega, ampak ne bo z njim, ker je zamudil svoje okno priložnosti in bo ostala zvesta možu. Onjegin bo strt do konca svojih dni premleval svoje napake. Ja ni prav velik hepiendov v romantični literaturi. Lekcija, treba je izkoristit priložnosti za ljubezen v lajfu, ne bo jih spet tolk velik.

Jao, 26.07.2023 ob 12:05

Če bi ženske vedele, koliko traktor stane, ne bi gledale za BMW-ji…

Vemo, vemo ?, pa ni šlo. Se bo treba sprijaznit z BMW-jem ?.

Evo, zdaj je uradno, meni je Anonimni spodnesel tla pod nogami. Od kje poznaš toliko literature, si to študiral?

Pa še za uno gor ki je srečno poročena – priloka dela tatu. No problem biti pošten če te nihče noče…

Zacopana, 26.07.2023 ob 12:41

Pa še za uno gor ki je srečno poročena – priloka dela tatu. No problem biti pošten če te nihče noče…

Naj te potolažim, zelo dobro izgledam. In tudi finance niso problem

Zacopana, 26.07.2023 ob 12:38

Evo, zdaj je uradno, meni je Anonimni spodnesel tla pod nogami. Od kje poznaš toliko literature, si to študiral?

Jezike, ne literaturo, ampak to je del splošne izobrazbe. Pa zanimalo me je, enkrat sem se že odrasel človek čist zacopal in sem se sam sebi čudil in sem šel gledat po znanosti, filozofiji in literaturi, kaj pravijo na to temo.

Si se že zajebala, prelahek plen, prehitro si povedala, anonimnež bo sedaj izginil iz foruma. Čustva ga strašijo, nisi uporabila prave manipulacije, da bi iz njega naredila princa na belem konju.

Heroj se je sedaj tvojih čustev ustrašil, ni več zanimivo. Škoda, lahko bi te odrešil muk, tvoje zaljubljenosti in hrepenenja, potem bi ga šele oboževala in hvalila kot princa na belem konju.

A ne, si preveč iskrena zanj in ne bo šlo, žal.

Anonimno 8409, 26.07.2023 ob 12:32

K smo glih pri literaturi, mormo še eno knjigo oment, Evgenij Onjegin, Puškin, roman v verzih, l. 1833.

Onjegin je gizdalin iz St. Petersburga, tko mal nastopač, v kerga se zacopa Tatjana, nežna, tiha, romantična duša, ki mu v več pismih naivno izpove svojo ljubezen, kar zdej že vemo, da je napaka. Onjegin jo skensla, češ hitr bi se te naveličal in ji svetuje več emocionalne zadržanosti. Pol so cele kolobocije, partiji, intrige, dvoboji, ni da ni, Onjegin flirta s (poročeno) sestro od Tatjane, ta flirta nazaj, mož se razjezi, pride do dvoboja in Onjegin nehote ubije moža od ta flirtih sestre in se odseli v tujino, da malo razmisli o vsem skupaj. Par let mine, Onjegin je nazaj v St. Petersburgu in povabljen na bal, kjer je ena ful huda lepotica, okol katere se vsi vrtijo. Izkaže se, da je to Tatjana, ki je medtem dozorela in je zdej poročena z nekim starim generalom, med vrsticami, ni glih ful velik seksa. Onjegin se valjda zacopa in zdej pa on njej piše in ga ona ne jebe. Končno mu nekako uspe priti do nje in zdej on nardi napako in ji filozofira, da kok je zacopan vanjo (namest da bi jo objel in kušnil), ona sicer malo počepne in prizna, da še zmeri nekaj čuti do njega, ampak ne bo z njim, ker je zamudil svoje okno priložnosti in bo ostala zvesta možu. Onjegin bo strt do konca svojih dni premleval svoje napake. Ja ni prav velik hepiendov v romantični literaturi. Lekcija, treba je izkoristit priložnosti za ljubezen v lajfu, ne bo jih spet tolk velik.

Hehehe, škoda da  Tatjana ni poznala takrat viagre, reši marsikatero zagato starejšega moškega. Drugač pa vidiš, sedaj si poln teorije, zdej pa hitro v akcijo, poletje je pravi čas za pecanje, za prehod  iz teorije v prakso 🙂

Zvjrx, 26.07.2023 ob 14:56

Hehehe, škoda da  Tatjana ni poznala takrat viagre, reši marsikatero zagato starejšega moškega. Drugač pa vidiš, sedaj si poln teorije, zdej pa hitro v akcijo, poletje je pravi čas za pecanje, za prehod  iz teorije v prakso 🙂

“Drugač pa vidiš, sedaj si poln teorije, zdej pa hitro v akcijo, poletje je pravi čas za pecanje, za prehod  iz teorije v prakso ?”

Sej se trudim, res, vse dajem od sebe. A six-pack sem že omenil? 🙂

nesojeni, 19.07.2023 ob 11:41

Si srečno poročen/a. Imaš družino. Ljubiš partnerja/partnerko. Drugih moških/žensk sploh ne opaziš.Groza te je že misli, da bi te partner/ka varal/a ali ti njega/njo. Prisegaš na zvestobo. Trudiš se za lep partnerski odnos. Živiš sanjsko življenje in naenkrat se pojavi oseba, ki te popolnoma prevzame. V tebi se začnejo prebujati čustva do te osebe, vedno močnejša. Bolj ko se trudiš, da bi jih zatrl, bolj mogočna in silovita so. Z grozo se sprašuješ kaj se je zgodilo, kaj te je doletelo. Počutiš se kot en drek na cesti, ker veš, da partnerja/partnerko čustveno varaš. Zavedaš se, da nisi iskren. Razum ti odpove. Zaradi te osebe si v “trenutku slabosti/razuma” pripravljen vse pustiti za sabo in potem padeš kot zrela hruška na tla. Sledi grenko spoznanje, da je srce izbralo osebo, ki na žalost ni tista s katero si do pred kratkim živel sanjsko življenje in si z njo/njim ustvaril/a družino. V svoji agoniji se sprašuje kaj narediti. Če poslušaš srce in se boš odločil za to osebo, bodo sledile grozne posledice – vse kar si v življenju zgradil, se bo sesulo. Prizadel boš partnerja, ki si mu obljubil večno ljubezen. Otroci bodo izgubili občutek varnosti doma in trenutke  istočasne priostnosti obeh staršev. Starša jih bosta  selila sem in tja. Če se odločiš, da boš utišal srce, se to tako močno odzove, da ti ne pusti več mirno živeti naprej. Prisili te, da misliš in hrepeniš po tej drugi osebi , ki te je tako prevzela. Živiš prisiljeno družinsko življenje naprej in se sprašuješ v čem je smisel. Hkrati si jezen nase in se smiliš sam sebi, zakaj je prav tebe to moralo doleteti.

Ali uživaš v samskem življenju. Imaš na razpolago veliko samskih ljudi in noben te toliko ne pritegne, da bi se bil pripravljen spustit v ljubezenski odnos. Naenkrat pa se pojavi človek, ki te popolnoma prevzame in ugotoviš, da je že oddan/a, da si je že ustvaril/a družino. Ne boš drezal, ker veš, da nimaš šans sam proti njeni/njegovi družini. Do pred kratkim si bil najbolj srečen samski človek pod soncem, zdaj pa trpiš grozne bolečine pogrešanja in hrepenenja po določeni nedosegljivi osebi.

Jebeš takšno življenje, ko te srce vsak dan opomni, da nimaš zraven sebe človeka s katerim bi lahko srečno živel do konca svojih dni.

Zakaj te mora določen človek v življenju tako prevzet, zakaj?

…enostavno…. to se zgodi zato, ker smo ljudje po naravi pravzaprav zelo podobni živalim. Nisno narejeni za samo enega partnerja.

Ampak..  smo pa edina vrsta, ki ima tako razvite možgane, da imamo moralo. No eni imajo bolj, drugi manj razvite možgane v tej smeri. Zaradi morale, se lahko ODLOČIMO ali bomo imeli enega partnerja, ali bomo imeli več partnerjev, ali bomo menjavali partnerje…

Vendar morala je racionalna odločitev, medtem ko je se x čisti nagon.

A ste glupi, da verjamete, da je samo en človek primeren za vas? Več ljudi je primernih za vas, so pa ti ljudje redki. In to je to.

Nesojena, 26.07.2023 ob 14:38

Si se že zajebala, prelahek plen, prehitro si povedala, anonimnež bo sedaj izginil iz foruma. Čustva ga strašijo, nisi uporabila prave manipulacije, da bi iz njega naredila princa na belem konju.

Heroj se je sedaj tvojih čustev ustrašil, ni več zanimivo. Škoda, lahko bi te odrešil muk, tvoje zaljubljenosti in hrepenenja, potem bi ga šele oboževala in hvalila kot princa na belem konju.

A ne, si preveč iskrena zanj in ne bo šlo, žal.

Ne, ne, čustva ne strašijo, glih nasprotno, samo neke velike izpovedi ljubezni preden se karkoli zgodi niso več primerne za sedanjo dinamiko pecanja.

Ona je samo malo interesa nakazala, komplimenti kurijo, všeč so nam ljudje, ki smo jim mi všeč, nekak to moraš skomunicirat.

Anonimno 8409, 26.07.2023 ob 15:25

“Drugač pa vidiš, sedaj si poln teorije, zdej pa hitro v akcijo, poletje je pravi čas za pecanje, za prehod  iz teorije v prakso ?”

Sej se trudim, res, vse dajem od sebe. A six-pack sem že omenil? 🙂

Ufff, tole je pa zmeraj boljš 🙂 Ena se ti je že zgoraj javila, kot si rekel, daj ženske na kup pa se bojo grizle med seboj. Me je gospa napadla, da zihr ne zgledam dobro, pa da je zacoprana vate, tak da me  je čist izpodrinila, sem ven izpadla iz ringa . dejta si izmenjat emaile 🙂  hehehe, prav zabaven si , odlična popestritev za tale deževni dan

Zvry, 26.07.2023 ob 15:40

Ufff, tole je pa zmeraj boljš 🙂 Ena se ti je že zgoraj javila, kot si rekel, daj ženske na kup pa se bojo grizle med seboj. Me je gospa napadla, da zihr ne zgledam dobro, pa da je zacoprana vate, tak da me  je čist izpodrinila, sem ven izpadla iz ringa . dejta si izmenjat emaile 🙂  hehehe, prav zabaven si , odlična popestritev za tale deževni dan

“hehehe, prav zabaven si”

A ni tko, da tip mora bit zabaven, ne sme bit glih klovn, da je pa pozitiven in duhovit je pa najbrž plus, kera pa hoče zoprnelo. Sej men je tud ful privlačno, da ma ženska smisel za humor, ta vaš post je že en tak.

Anonimno 8409, 26.07.2023 ob 15:27

Ne, ne, čustva ne strašijo, glih nasprotno, samo neke velike izpovedi ljubezni preden se karkoli zgodi niso več primerne za sedanjo dinamiko pecanja.

Ona je samo malo interesa nakazala, komplimenti kurijo, všeč so nam ljudje, ki smo jim mi všeč, nekak to moraš skomunicirat.

Če ti je zacopana izpovedala, da si ji spodnesel tla pod nogami? Kaj je lahko večja ljubezenska izpoved, kot to?

A sedaj boš to vzel, kot kompliment in porušil vso svojo teorijo, ki si jo tako goreče zagovarjal? Kje je perje, ples samca, bmw, ki šajna? Ona ne rabi ničesar izgleda, ti pa tudi ne.

Nesojena, 26.07.2023 ob 16:04

Če ti je zacopana izpovedala, da si ji spodnesel tla pod nogami? Kaj je lahko večja ljubezenska izpoved, kot to?

A sedaj boš to vzel, kot kompliment in porušil vso svojo teorijo, ki si jo tako goreče zagovarjal? Kje je perje, ples samca, bmw, ki šajna? Ona ne rabi ničesar izgleda, ti pa tudi ne.

Okej, mogoče je res neki na tem, ampak besede so zmeri odvisne od konteksta, če bi to rekla v živo, bi imelo drugačen pomen kot če navrže tkole usput, iz nič. Pa še en moment je po mojih izkušnjah, če ohranjaš pecanje igrivo, da je vse mogoče razumeti tudi napol kot hec, lahko rečeš skoraj karkoli, lahko jo prašaš, ej, kako bova dala pa midva otrokom imena, pa ni big deal. Pa tudi ni potrebe po moje po velikih izpovedih, ker v tistem momentu se že par tednov, mogoče par mesecev kurita, sej je obema jasno kok je ura, seksualna napetost je očitna, če ni očitna, je ni, moraš najti pogum jo objet in kušnt, ne pa tko k Onjegin, da razlagaš in popušiš ljubezen svojga lajfa. Na nek način se mi zdi akt šibkosti, da razlagaš, k da hočeš od nje izsilit, da ona tebe objame in kušne. Tko kot jo tudi menda ne boš, sploh pa ne preden se kresneta, spraševal, če sta vidva par, to ona pove, a sta par ali nista, takrat ko je čas za to.

Joj Primož a še vedno iščeš?

Zrasti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close