Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ZAKAJ TAKO,KJE JE VZROK?

ZAKAJ TAKO,KJE JE VZROK?

POZDRAV
KAKO JE MOŽNO NAMREČ SODELAVEC PRAVI KI JE Z PARTNERICO SKUPAJ ŽE 12 LET,DA SE NIKOLI PRI SEXU NOŽNICA NE NAVLAŽI DA ŽE VSA LETA TAKO PRAVI”SEXA NA SUHO” KER SE MENI TO NE DOGAJA MU NEZNAM ODGOVORITI DA JE TO SPLOH MOŽNO ALI JE TO KAKA BOLEZEN
JAZ SICER MISLIM ,DA JE TO PREMALA ŽELJA PO SEXU NEVEM ČE IMAM PRAV
VERJAMEM MU PA DA SE TRUDI IN PRAVI DA SE O TEM ONA NE ŽELI NITI POGOVARJATI KAJ MISLITE PA VI FOROMCI,DA JE TO KRIVO?
LP TARA

Tara, ne kriči. :))))

Če bi bila ta sodelavka stara, potem je včasih v menopavzi tako, da se nožnica ne navlaži dovolj. Ker pa je najbrž mlada, bi rekla, da si res ne želi seksa. Mogoče je imela prej kakšno slabo izkušnjo, ali pa moške na splošno sovraži. Ne vem, mogoče je tudi kakšna bolezen. Se mi pa zdi čudno, ker se navlaženje zgodi tako samodejno in hitro.

Sicer pa so pomagala. Sigurno se dobi v seks shopu kaj, kar navlaži in ni moteče.

Lahko je bolezensko, lahko pa čustveno. Več informacij je potrebno.

A je že doživela orgazem. In kako je bilo takrat (je bila navlažena) ?

Problem je, ker se ona noče pogovarjati. Mogoče je res bolje uporabiti lubrikant, kot pravi barka. Potem pa se začeti pogovarjati o tem problemu.

…ma sprašuje te, če bi ti z njim…sej ne iz ljubezni, ampak iz usmiljenja, ker se njeni ne navlaži…hmm…kam pa bi prišli brez domišljije, kajne?

To si ne morem predstavljat, in da to traja že 12 let in da ji je to normalno, če ji ne bi bilo, bi verjetno kaj naredila zoper tega ali bi se vsaj pogovorila z svojo ginekologinjo.Vem le to, da je moja nožnica suha, če nisem vzburjena in dokler ni moja nožnica mokra, mi tudi seksat ne paše, ker me boli in peče. Ampak če pa dobro pomislim, sploh nikoli ni suha, vedno malo vlažna in menim, da je z njo vse vredu, vsaj enoletni gin. pregledi tako kazejo.

Malo se ti je hotel zasmilit in zdaj si ti tam, da mu pomagaš. Se pa strinjam z vrtnico.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Za to so lahko krivi hormoni včasih pa tudi kontracepcijske tablete.

Je pa tud res odvisno tud, kako je ženska vzburjena in pripravljena na ljubljenje. Tud partner se mora potruditi 🙂

Sam me pa čudi, da res vstraja tok časa pri tem in ne poskusi kakšneg lubrikanta, ker to mora res bolet in pečt.

Lep pozdravček, papap!!!

Hm,pa si se že vprašala,zakaj ti sodelavec govori o svojih intimnih zadevšnah.Kaj pa če napeljuje na nekaj-sj veš kaj.

Osebno težko verjamem,da se ženski 12 let nožnica ni navlažila.Recimo,da sexata vsak dan na suho….potem ima ženska celo vneto;ves čas jo peče,srbi,..in v teh letih bi moralo že prit do malo večjega vnetja.
Jah,edino če jo ima umetno,al pa tko zdresirano,…al pa če sexata 1x na leto.

kaj pa, če je vse res? kaj pa, če tip res ne naklada? potem nekje živi žena, ki molče in leže na hrbtu opravlja svojo dolžnost zakonske družice, medtem ko se njen drug sicer vsake toliko res vpraša, kje so vsi tisti opevani sokovi, vendar ga pa vse skupaj ne odvrne od tega, da bi potešil svoje seksulane potrebe z nekom, ki pri tem niti malo ne uživa. hmm…nekakšna kurba lastnemu možu. ma jasno, da se o tem noče pogovarjat!

Dejte no bit resne, da to sodelavec razlaga sodelavki, je lahko samo en vzrok. Če bi hotel rešiti domači problem, bi vprašal kakega zdravnika. Če pa želi rešiti SVOJ problem, bo pa razlagal privlačni sodelavki, ja, kako je on en bogi revež, ko že desetletje seksa s suho nožnico. Jao, ne bit tok naivne no. Česa vsega nekateri moški niso sposobni razlagat okol o svojih ženah, da bi le v tuje dobili tisto, kar jim diši.

v zgornjem postu nisem razmišljala o “zakaj to on njej razlaga”. na to sem odgovorila že nekaj postov višje. spraševala sem se ali naklada ali je vse res.
v obeh primerih pa podn od tipa.

Menda je žensk, ki imajo to težavo čedalje več (vzrok je stres, vsakdanja naglica, nesproščenost). Po nekih raziskavah naj bi jih bilo 30%, kar pa zagotovo ni prijetno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close