Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj ste…..

Zakaj ste…..

Zanima me zakaj ste moški tako čudni. Ko imaste punco več kot tri leta jo zlahkoto zamenjate kr za eno ki sploh ni nevem kaj! ZAKAJ? Bolj se ženske trudimo slabše je in vedno znova nas prizadenete!!!!!!

ego trip….
Pa še neki, niso vsi taki…..

Ja vem, ampak večina pa jih je! Zaradi skoka čez plot ker jih pač nekaj mika raje pustijo dolgoletno zvezo! Oz. jo sami uničijo ker logično da punca tega ne dopušča!!!!!

Ne morem soditi koliko jih je ali pa ni…lahko ti rečem, da niso vsi in da boš slej ko prej našla pravega…..
Glej tudi z druge strani…po raziskavah ženske delamo popolnoma enake stvari…samo bolj potiho…
In nekoč mi je nekdo napisal : Le čevlje sodi naj kopitar…

Levinja vidim, da si zelo jezna. A si po horoskopu levinja al je to sam tako mal… NO ni pomembno. Pomembno je to, da si ne smeš dovoliti, da te možki prevlada in da si ti njemu potem tista, ki ga čaka vsak dan, mu je vedno v pomoč in podporo itd…. Ne, levinja, ti moraš njega tako strenirat.

Poglej: Enostavno je dejstvo, da moški ne marajo preveč žensk, ki so jim stalno v oporo, ki jih stalno ujčkajo, ki jih čakajo doma itd… Moški ljubijo tisto kar jim ni dostopno in kar jim ni samoumevno. Morajo se mal truditi pri vseh zadevah in potem za nagrado dobijo mega nepozaben sexs. In potem se oni ženske držijo kot klopa in delajo težave, ker ženska hodi VEN – na žure, ker so ljubosumni in delajo težave, ker se bojijo, da jim bo kdo to vzel – takrat so pripravljeni narediti za žensko vse.

Tisto kar je doma, ki jim lika, puca in kuha kosilo je za njih mama – in zato varajo svoja dekleta in svoje ženske. Kakšna je za moškega prava ženska: SAMOSTOJNA – ekonomsko, DOBRA KUHARCA IN NAJBOLJŠA KURBA. To je dejstvo in ko enkrat to sprejmeš, verjemi, so moški kot pridni cucki, ki ti najprej začnejo lizati noge, potem višje in višje in nazadnje si ti njegova kraljica in ne on tvoj kralj.

Glavo pokonci. Pa to ne pomeni sedaj da rataj PRASICA. Premisli. Samo druga taktika je potrebna.

Brigita

Saj nismo. In tisti ki nismo, dobimo pa take kot jih priporoča Brigita. Potem pa mi trpimo. Obstaja še tretja varianta, kjer trpita oba. Malo, res malo je resnično srečnih zvez.

In zakaj dobite take kot jih priporočam jaz. Ke smo take tako zelo interesantne in sexsi, a ne Timy40.

Ženska mora biti samozavestna. Naj moški hodi ven z prijatelji, zakaj bi jim to omejevale, samo ne potem uboge sedeti doma in čakati kdaj se bo gospod popolni vrnil domov. Tud ve pejte ven – zmente se z prijateljicami – samo naj vidi, da vas nima v oblasti in da znate živeti tudi brez njega. To moške privlači. Timy40 kaj te bolj privlači, dekle, ki je samostojna ekonomsko in tako na splošno al oseba, ki ni samostojna, ki rabi da si ves čas ob njej, in potem ko se poročiš z njo veš že vnaprej, da si odgovoren za vse finance, za vožnje v trgovino – ker sama ne zna v trgovino (sorry ampak obstajajo tud take) itd… No, kaj je zdej boljše?

Brigita

Levinja še to – ne pusti si, da te prizadene. Vedno imej v mislih tud dejstvo, da lahko nekega dne odide. Ne me zdej narobe razumet in ne biti tečna kot sam vrag. Ampak vedno v podzavesti nosi, da lahko gre in takrat dvigneš glavo in si rečeš: Sej sem vedla, da je prasec. Potem pokličeš nekaj prijatlejic, oblečeš sexsi krilce in greš v mestno beznico kjer mrgoli takšnih in drugačnih. Tam imaš možnost pridobiti spet nekaj pik na račun samozavesti in gospod Perfect (bivši) je kmalu pozabljen.

Brigita

Saj je res, kar praviš. Samo v praksi se ne izvaja. Skoraj povsod je uveljavljen odnos nadrejeni / podrejeni, pa ni važno ali je to moški ali ženska. Štos je v tem, da se vedno sliši samo ena plat medalje; zato tisti ki najbolj hvali svoja načela, nima nujno tudi prav. Slišati bi morali še mnenje partnerja. Če pa pogledaš malo okoli sebe, je pa povečini tako kot sem že zgoraj napisal.

Timy, če je tako mi je žal da še nisi naletel na tako, pri kateri v odnosu ne bi čutil tako. Res obžalujem. Mogoče se morajo ženske tud mal spremenit. Ja jaz sem se in sedaj mi je fino. Resnično ne vem: Zakaj žesnke težite tipon, ki gredo ven z svojimi prijatelji. Oni to rabijo – a vam še ni jasno. In takrat ko oni grejo ven, namesto, da jim težite, jim enostavno recte: Dragi uživaj se vidmo jutri. Sigurno vas bo postran gledal, kaj se greste in naslednje vprašanje bo: Ja kam pa greš? Naslendji dan jih absolutno ne moriti kako so se imeli in kaj so počeli. Verjemte mi, da vam bodo vse sami povedali, ker se jim bo zdel čudno, da vas nič ne zanima.

Timy, kot sem rekla, ženske vas mormo strenirat – to je vsa umetnost. Moški bežite od žensk, ki vas privežejo nase in ki se v vseh zadevah strinjajo z vami, ker se same ne znajo odločit. Zato, bodte samozavestne, najte si svoje konjičke – če gre moški na košarko, pejte ve na masažo ali na aerobiko, sam ne viset doma in čakat kdaj se pojavi nazaj k vam. To moške odvrača. Timy – nisem želela s tem povedat, da je z moškimi kaj narobe – največkrat delamo napako ženske – ker se vam pustimo podrediti. To je smisel mojih besed. ja prav imaš tud ti v večino zadev.

Brigita

Ma bejž no bejž! A ni dost zdržu tri leta? Pol pa pizdiš zarad enga skoka? Veš kok mu jih je ušlo tacajt, k je bil tri leta zvest tebi? A to pa nč ne šteje? Pohvalt bi ga morala, ne pa noret. Življenje je prekratko.

Brigita vsaka ti čast!!!enakega mišlenja sma in če verjameš ali ne točno tako kot si napisala, točno tako je v moji zvezi:)prej sem mu gušla ker je hodil ven in sem ga čakala doma pa je bil polom zdaj grem s kolegicami sama ven ga čagamo on gre s kolegi in drugi dan mi vse pove brez da ga kajvprašam:)))in dosti več imava zaupanja in dosti bolj se razumeva….

Najprej bi povedala da se popolnoma strinjam z Brigito….

Moški iščejo točno tole:damo na cesti, gospodinjo v kuhinji in kurbo v postelji….

********Moški iščejo točno tole:damo na cesti, gospodinjo v kuhinji in kurbo v postelji….*******

Jaz sem tudi tako iskal, ampak se mi je nekaj pomešalo.
Dobil sem damo v kuhinji, gospodinjo v postelji in kurbo na cesti :-(((((((

Levinja3, hvala enako!

Ni vse zlato,kar se sveti.

Ej Brigita, tebe bi pa res rad spoznal!

Upam, da ti to ne samo tako mal teoretično ampak tudi v praksi. Moja žena je tko, da še dihat kmal nebi znala sama!
Če smem bi te vprašal, kateri generaciji pripadaš?

Upam, da take še delajo! LP

Ej lucky7, kako pa ti to prenašaš?
Mam tudi jaz podobno situacijo doma, samo da je zadeva glih kontra obrnjena. Mene namreč fant non stop sekira.
Vsakič, ko grem s frendicami ven, je potem doma zasliševanje: kam, s kom zakaj…. Sej nič ne skrivam, ampak mi gre vse skup že tolk na živce, da ne vem več, kako dolgo bo še šlo.

Pol ti pa očitno ne zaupa. Kaj pa on počne takrat, ko si ti s frendicami zuni?

Če samo pridno doma čaka, pa se smili sam sebi, pa grunta, kaj počneš, pa kako ga …,bogve kaj, pol dobr premisl, kako naprej – sej veš – plusi, pa minusi, pa “cancell”…- če je še čas.

Edin če mu nisi dala razloga za kako ljubosumnost?

Že dolgo se nisem tako od srca nasmejala, čeprav v praksi niti malo ni smešno. Tole boš pa težko spravil v red, ali pa sploh ne.

Srečno!

ja sam tole stalno bit z prjatlcam pa neki zurat pa ne sprasevat kaj dela ,mislm a ni logicno ce ga ni 2 dni da mal vprasas kaj je kej pocel.skratka pol je brezveze da si v vezi ce si sam seb zadost in ne rabs enga,sj naceloma je to najbolsa varjanta bit samostojn in jada jada sam je mal lonely on the top

Pri vseh teh stvareh je tako: punce se vse prevec trudimo za nase zveze in nase moske. Moskim to postane samoumevno in dolgocasno. Vcasih moramo biti tudi nedosegljive, da jim ne ustrezemo v vsem. Tudi oni se potem zacnejo drugace obnasati in nas ne jemljejo kot samoumevne.

Levinja, če se imaš namen spreminjati, se spremeni zaradi sebe, ne zaradi tipa. Bodi takšna kot si.

Ko spremeniš sebe, se spreminja tudi vse okoli.

Tista Brigitina varianta je samo posiljevanje z nečim, kar ti ni v krvi, kar nisi ti. Saj je deloma res tako, ampak če ni zaupanja, potem je vse skupaj za v koš.

Ko enkrat pridejo otroci, jih ne moreč vlačit s sabo na masaže , v frizerske salone, kino in na čvek s prijateljicami(ki so brez otrok).

Kar se pa samostojnosti tiče, pa je Brigita povedala živo resnico. Vedno moramo živeti tako, da smo sposobni poskrbeti sami zase.

Še bi lahko govorila, pa nimam več časa.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close