Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj ste ženske tako tečne?

Zakaj ste ženske tako tečne?

Če nisem nikoli tečen pomeni, da sem potešen.
Ker pa je zgoraj nekdo omenjal, da tečnemu moškemu manjka pivo.. in ker nisem tečen mi po tej logiki piva ne manjka.. sem izpostavil da ni v pivu point :).. kar pomeni da vsaj pr men ta logika pade.. še vedno se pa strinjam, da so ženske tečne če jim manjka sexa.
štekaš? 🙂

V vsakem primeru si nepotešen, posledično tečen. :))[/quote]

:))))
Po tej logiki bi bila skoz tečna, ker nimam nkol dost:)). A to je to:)).[/quote]
O maš, maš, samo ne priznaš. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To štekam, samo ti nisi zaštekal:). Ker ni point v pivu, mora biti nekje drugje, ker si tečen:)). Zato sem te povprašala, katero drugo področje je to pri tebi:).

:))))
Po tej logiki bi bila skoz tečna, ker nimam nkol dost:)). A to je to:)).[/quote]
O maš, maš, samo ne priznaš. :))[/quote]

Česa ne priznam, da imam? A kdaj dovolj:))). Kaj naj rečem…glej in se čudi:)).

To štekam, samo ti nisi zaštekal:). Ker ni point v pivu, mora biti nekje drugje, ker si tečen:)). Zato sem te povprašala, katero drugo področje je to pri tebi:).[/quote]

Jaz da sem tečen?

To štekam, samo ti nisi zaštekal:). Ker ni point v pivu, mora biti nekje drugje, ker si tečen:)). Zato sem te povprašala, katero drugo področje je to pri tebi:).[/quote]

Jaz da sem tečen?[/quote]

Ah ne, tisti ki sedi za tabo:):

Jaz da sem tečen?[/quote]

Ah ne, tisti ki sedi za tabo:):[/quote]

No nisem si zdel tečen, zato začudenje 🙂
Ampak če tako delujem, bom se zamislil.. res

Ah ne, tisti ki sedi za tabo:):[/quote]

No nisem si zdel tečen, zato začudenje 🙂
Ampak če tako delujem, bom se zamislil.. res[/quote]

Samo vračam “bombico”:).

Ma še malo in bo bombica pristala v tvojem akvariju… 🙂

Ti si svojo že poslal:). Vračati…beri dajati nazaj:).

Glej, kar ti dam mi ne moreš vrnat.. ker sem ti dal.
Isto kot če bi ti men dala.. ne morem ti vrnat tega 🙂 lahko samo sprejmem 🙂

Lahko pa vedno ZAvrneš. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Glej, bombice ne bom držala pri sebi v roki, da bo dokončno eksplodirala:). Kr ti jo mej:)). Prijetno darilo pa z veseljem sprejmem in obdržim:).

Če bi tebi ženska dala… ti bi seveda ZAvrnil.. ja pa jade 🙂

Če bi tebi ženska dala… ti bi seveda ZAvrnil.. ja pa jade :)[/quote]
Odvisno katera. 🙂 Seveda bi, z veseljem ampak težkim srcem. 🙂

Ok ribetino… zakaj pa si ti tečna?

Le zakaj so tečne? Ko nimajo so tečne , ko majo so še bol…..

saj ženske niso tečne … le na nedojemljiv način izražajo svoje mnenje … kot, npr, če bi krmil kure z bičem ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Nismo tečne. Samo večjo gostoto besed imamo. Baje ženska na dan izgovori 20.000 besed, moški pa samo 7.000.

Niso vse ženske take, sploh ni velik takih.

Kako ne, če ti ona da ji lahko ti to vrneš, če ne boš mogel takoj pa čez čas…. Lahko pa tudi kakega kolega prosiš, da ji vrne tisto kar je ona tebi dala…. Stavim, da bi ti kdo pomagal….. 😉
Samo ne vem…. ne bom razpredal dalje kako bi ti to kolegu vrnil….. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

No, jaz pa nobene take ne poznam, in tudi sama nisem takšna – kot si jo ti opisal. Moji nohti so kratki, a urejeni, včasih dolgi – poleti pač ne, ker sem veliko na vrtu, pa na morju moram včečt štrike – od barke:) Zelo rada sem aktivna izven telovadnice, v naravi, še raje pa z možem v postelji ….lika on, sesa roborski sesalnik, jaz in otroci pa ostalo počistimo:)
Skratka, ne vem kje najdeš te putke ….:)

Kot bi pisal moj sin! obema predlagam, da gresta po punco v samostan: tam bi bila mogoče še katera naravna!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close