Zakaj ste ženske tako tečne?
Hahahahaha. Ful hotu zajeban izpadt, a lih obratno dosegu :D[/quote]
krele jedno, o čemu ti to pričaš?[/quote]
Osnovna šola – na ić se pišeš – veruješ v boga. Hud kombo, ni kej.
Se sploh ne čudim, zakaj se tisti ženski ni zdelo vredno trudit okoli tebe. Pustila te je pa verjetno ona !
krele jedno, o čemu ti to pričaš?[/quote]
Osnovna šola – na ić se pišeš – veruješ v boga. Hud kombo, ni kej.
Se sploh ne čudim, zakaj se tisti ženski ni zdelo vredno trudit okoli tebe. Pustila te je pa verjetno ona ![/quote]
o kaki ženski ti govoriš? pa ja veš, da mene nobena ženska ne pogleda, še sosedov pes me noče več oblajat, saj veš, si star, pa tečen, pa brez zob, pleša, krčne žile, visok pritisk, trebuh….ampak, Bog me ima rad…kakršn sem…
no jaz poznam eno tako, ni likala, ni kuhala, ni pospravljala, še seksala ni doma….zato pa je zdaj bivša….[/quote]
To še razumem, da ni likala, kuhala in pospravljala… ampak da ni seksala doma, tega pa ne …. verjetno, da je bil seks doma slab oz. drugje boljši :)))))[/quote]
Če ženska ne vidi drugega opravičila za žensko, potem bo držalo…
no jaz poznam eno tako, ni likala, ni kuhala, ni pospravljala, še seksala ni doma….zato pa je zdaj bivša….[/quote]
To še razumem, da ni likala, kuhala in pospravljala… ampak da ni seksala doma, tega pa ne …. verjetno, da je bil seks doma slab oz. drugje boljši :)))))[/quote]
mogoče..mogoče ne..kdo bi vedel..
Če ženska ne vidi drugega opravičila za žensko, potem bo držalo…[/quote]
To bo pa X6 povedal, kaj je res in kaj ne … gre za njegov primer 🙂
p.s.
A smeškote si pa namenoma spregledal, ali pa si samo malce slabe volje.
hahahahaaa….you made my day :))
Forum je zaprt za komentiranje.