Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj ste ženske tako tečne?

Zakaj ste ženske tako tečne?

Ne mi reči, da si ti njene cotke likal, pospravljal zanjo in tako naprej?
Po mojem si pričakoval, da vse to ona naredi, no pa je seksala raje drugje, kjer ji ni bilo treba pedenat dedca.

Hahahahaha. Ful hotu zajeban izpadt, a lih obratno dosegu 😀

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Hahahahaha. Ful hotu zajeban izpadt, a lih obratno dosegu :D[/quote]
krele jedno, o čemu ti to pričaš?

in jagode pri tem ne igrajo bistvene vloge..

Hahahahaha. Ful hotu zajeban izpadt, a lih obratno dosegu :D[/quote]
krele jedno, o čemu ti to pričaš?[/quote]
Osnovna šola – na ić se pišeš – veruješ v boga. Hud kombo, ni kej.

Se sploh ne čudim, zakaj se tisti ženski ni zdelo vredno trudit okoli tebe. Pustila te je pa verjetno ona !

krele jedno, o čemu ti to pričaš?[/quote]
Osnovna šola – na ić se pišeš – veruješ v boga. Hud kombo, ni kej.

Se sploh ne čudim, zakaj se tisti ženski ni zdelo vredno trudit okoli tebe. Pustila te je pa verjetno ona ![/quote]
o kaki ženski ti govoriš? pa ja veš, da mene nobena ženska ne pogleda, še sosedov pes me noče več oblajat, saj veš, si star, pa tečen, pa brez zob, pleša, krčne žile, visok pritisk, trebuh….ampak, Bog me ima rad…kakršn sem…

Kako si ti sploh uspel pridt, do tega foruma ? A to nam ti falot iz knjižnice pišeš komentarje ?

Seveda, da se najde tudi kakšna, ampak vedno eno in isto… to mi že gre pošteno nekam … vse so slabe, vse so glupe, vse so pokvarjene, vse so … sicer sva pa enakega mnenja, na isti valovni bi se reklo … pa še en ne(hinavski) smail 🙂

no jaz poznam eno tako, ni likala, ni kuhala, ni pospravljala, še seksala ni doma….zato pa je zdaj bivša….[/quote]

To še razumem, da ni likala, kuhala in pospravljala… ampak da ni seksala doma, tega pa ne …. verjetno, da je bil seks doma slab oz. drugje boljši :)))))

no jaz poznam eno tako, ni likala, ni kuhala, ni pospravljala, še seksala ni doma….zato pa je zdaj bivša….[/quote]

To še razumem, da ni likala, kuhala in pospravljala… ampak da ni seksala doma, tega pa ne …. verjetno, da je bil seks doma slab oz. drugje boljši :)))))[/quote]

Če ženska ne vidi drugega opravičila za žensko, potem bo držalo…

a veš da se jaz zate enako sprašujem? a piševa iz iste institucije?
a poznaš Metko? tiste, ki se ne more več žogat?

To še razumem, da ni likala, kuhala in pospravljala… ampak da ni seksala doma, tega pa ne …. verjetno, da je bil seks doma slab oz. drugje boljši :)))))[/quote]

mogoče..mogoče ne..kdo bi vedel..

Če ženska ne vidi drugega opravičila za žensko, potem bo držalo…[/quote]

To bo pa X6 povedal, kaj je res in kaj ne … gre za njegov primer 🙂

p.s.
A smeškote si pa namenoma spregledal, ali pa si samo malce slabe volje.

mogoče..mogoče ne..kdo bi vedel..[/quote]

A jo nisi vprašal? :))))

Nisem jih spregledal, vendar sem hotel poudarit, da se strinjam s tabo, čeprav se režiš kot pečena mačka

no, imela je težave z doseganjem orgazma, ampak , a zakaj bi naj bil moški kriv? ne pride moškemu prehitro, ampak ženski prepozno….

Joj, jaz sem pa čist kontra razumela :)))))

Joj, jaz sem pa čist kontra razumela :)))))[/quote]
eh tud najboljšim se to zgodi od časa do časa. Tud men 🙂

Če je imela težave, bi ji moral prisluhniti in pomagati. Nič ne govorim o krivdi. Zato pa je šla drugam :))

Če je imela težave, bi ji moral prisluhniti in pomagati. Nič ne govorim o krivdi. Zato pa je šla drugam :))[/quote]
pomagaj si sam in Bog ti bo ponagal…..je šla drugam, ja. veš kater refren lepo opisuje take odhode?…hvala Bogu, hvala nebu , da sem se te končno znebu)))

Aha, ziher bo hotla it na sladoled zdej s tabo.

Ančka zdaj nima problemov z orgazmi?

@enTip

hahahahaaa….you made my day :))

a me ti na sladoled vabiš? a se ti je zdaj do konca sfuzlalo? cccc..zdaj si me pa razočaral sadni, sem milsil da sva sovražnika ti pa takole….

ne vem, to boš moral ti povedat, saj si jo ti odnesel?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close