Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj ste moški taki?

Zakaj ste moški taki?

Poznam dve ženski, ki bosta očitno do konca življenja ostali sami. Ena pri 44 letih išče bogataša, ki pa ga ne bo našla, ker niti sama ni lepa. Pa še vedno upa, navkljub 1000 in eni zahtevi, to pa je optimizem. Druga pa išče “mozatega” moškega in se buni, da so vsi nepozensceni. Taksne so raje brez otrok, kot pa da bi spustile svoj nesmiseln kriterij. Na drugi strani so pa moški, ki ne morejo dobiti nobene ženske in so resni. Pol se pa pritožujejo, kaksni so moški. To pa je narobe svet.

Ranjenazdaj ti bodo strokovnjakinje toxične feminsitke nabluzile kak osmo moški nezreli bla bla bla   

resnica je taka.

kdor ljubi en prizadane. sploh ne moški.  nikoli. to ni V MOŠKI NARAVI.  to je v ženski naravi.

problem pa si ti.  ker zakaj si v zvezi z nekom ki te ne ljubi?   ker si ne znaš najdit moškega zase, ker imaš traume iz otroštva, ker si vzgojena od mamica ločenke.  in si vzojena v moderno žensko, feminsitko.

to si ti. ki se previsoko ceni. in si ne zna najdit moškega zase.

če jaz kupim, lambota.  in pričakujem da bo to sedaj  vw sharan.  pa to ni.  kdo je kriv?  prodajalec al jaz?

ti si ne znaš izbrat moškega, to je problem.  ker je fsaka od vas toxičnih feminsitk inkluzvnih lezbačik posebna snežinka, ki nikoli ni dobila občutila zavrnitve. ni bila skregna od atija.  in mislite da vam fse pripada.

to je moški svet.  ti nisi nagrada.  moški je nagrada. ne samica.  vsaka pride z luliko serjisko.

moški se tko ne obnašamo, kot i ti opisala.  to ti predavja komu drugemu.  ti si kot fseo stale moderne ženske posebna speijalna snežinka, neki posebnega, izjema.  NISI.  SI KTO FSAKA DRUGA KUZLA.   ceniš se privosko in misliš da si nek iposebnega, si pa nula.  drek si.  t isi 4ka.  on ej verjetno 6ka.  in pač je tako. ker si ti ne prizaš da si 4ka. in bi si mogl najdit moškega ki je 4ka, ne po izgledu ampak po karakterju.  ker moraš ti bit lepa.   ker vidiš, da če je on lep, to ne gre.

vrjami tvoji mfeminstkam ali  pa meni. sama se odloči.   jaz ap sme pročen 23 let.  tako kdo ima večjo težo premisli,

A ni moškim na prvem mestu biti na komot in glavna zvezda dogajanja? Najpomembnejši, najbolj cenjen, oboževan, pa rahlo bogat?

Zgoraj jih par trdi, da je na prvem mestu sex… Je mogoče na tretjem ali četrtem po mojih izkušnjah.

Kar vas je starih do 40, se itak v sexu ne potrjujete, ste nezadovoljni in se zavedate, da niste izkušeno mojstri. Oni med 40 in 50 nekateri obvladate, oni nad 50 ste pa preleni, da bi se redno zraven spravili.

Figo vam je sex na prvem mestu! Kvečjemu nakladanje o sexu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close