Zakaj ste moški taki?
Umiri se, sama pišeš kar pišeš in puščaš svojo zgodbo gor, ne rabi te nihče zato zasledovat, da bi te prepoznal. Strah pa te je, ker se bojiš, da bi te tudi ta o katerem pišeš.
Mon ni zasebni dnevnik ampak vsebina vsem na očeh, zato pač previdno kaj gor pišeš.
Kot rečeno si ti meni dolžna opravičilo za blatenje in laganje.
Lej poslušaj ti – moja zgodba kot taka je neprepoznavna, nobenih podatkov ni bilo takih, da bi bila prepoznana v javnosti, nikakor – vem pa da mi TI NAČRTNO slediš skozi teme, ko mi pišeš točno določene besede, ki sem jih uporabila v različnih temah – in sem te dobila! Kdo te plačuje, da to počneš? Ne vleči se ven. Priznaj napako in se mi opraviči tukaj. Zasledovanje je pa kaznivo dejanje.
Kakšno blatenje in laganje – kdo te zavaja s tem, da moraš tako napisati meni ? Slediš mi po forumu skozi teme, kaj tebi ni jasno – dobila sem te, dokazi obstajajo, zalezovanje je pa kaznivo dejanje!
https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=144&t=11196408
Tvoje opravičilo meni tukaj v izogib nadaljnjim postopkom je potrebno in na mestu.
Avtorica, oprosti – ampak tole kar se gre tale “Zartrose”, je treba razčistit.
Zartose – pa če jih je tisoč mojih vzdevkov – zagotovo v 15ih letih je toliko – vse brez občutka slabe vesti, ker je vse resnica, kar je napisano ; nimaš pa TI nobene pravice mene izpostavljati tako s TOČNO DOLOČENIMI besedami, ki sem jih zapisala v drugih sporočilih, , kot si mi počela – in s tem, da te pogruntam, kaj si počela. To je kaznivo dejanje.
Kdo te za to plačuje? Kdo sponzorira?
Ja Robi… drznila si je zalezovati mene – pod več vzdevki. in mi pisati v temah nazaj točno določene besede. Pomisli, kaj to pomeni. Se je pa sama ujela na svoje limance, brez skrbi. Drži ji štango, noben problem 🙂
[/quote]
Joj ženo smanji doživljaj, zaratrose je tukaj od kar se spomnim, ni problematična, nihče te ne zalezuje, nisi tako pomembna da bi te kdo zalezoval.
Kaj je s tabo narobe.?
Joj ženo smanji doživljaj, zaratrose je tukaj od kar se spomnim, ni problematična, nihče te ne zalezuje, nisi tako pomembna da bi te kdo zalezoval.
Kaj je s tabo narobe.?
[/quote]
ja, od aprila 2016 sem tu in res nisem problematična. Me pa že nekaj časa določeni osebki skušajo tako predstaviti.. zavrnjenci, ljubosumnice in tokrat še ta prestrašena.
ja, od aprila 2016 sem tu in res nisem problematična. Me pa že nekaj časa določeni osebki skušajo tako predstaviti.. zavrnjenci, ljubosumnice in tokrat še ta prestrašena.
[/quote]
Ma to mi je jasno da te razne zavrnjene lepote 🙂 blatijo in se jim povsod prikazujes, samo tale mi pa ni jasna, wtf je njen problem.?
Ma to mi je jasno da te razne zavrnjene lepote 🙂 blatijo in se jim povsod prikazujes, samo tale mi pa ni jasna, wtf je njen problem.?
[/quote]
Strah jo je, pa je narobe razumela vse skupaj. Ona pa namesto da neha osebno zgodbo pisat, še več o sebi napiše.. pol pa mene obtožuje, da izdajam o njem, čeprav nisem nič. :D.. kot je en napisal v prejšnji temi da ne bi nihče nič vedel, če ne bi ona tako burno odreagirala na moj zapis-ja si že povedala…
Forum je zaprt za komentiranje.