Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj ste moški taki?

Zakaj ste moški taki?

Recimo za to, da se lahko točno določeni osebi pritožiš, če ti kaj ne paše. Vsi ostali so napačni naslov. :-)))
[/quote]

Saj sem se. Pa odgovorov nikoli nisem dobila. Dejansko jih tukaj dobim več. Morda niso pravi,a vsaj nek odgovor je.

Umiri se, sama pišeš kar pišeš in puščaš svojo zgodbo gor, ne rabi te nihče zato zasledovat, da bi te prepoznal. Strah pa te je, ker se bojiš, da bi te tudi ta o katerem pišeš.
Mon ni zasebni dnevnik ampak vsebina vsem na očeh, zato pač previdno kaj gor pišeš.

Kot rečeno si ti meni dolžna opravičilo za blatenje in laganje.

Lej poslušaj ti – moja zgodba kot taka je neprepoznavna, nobenih podatkov ni bilo takih, da bi bila prepoznana v javnosti, nikakor – vem pa da mi TI NAČRTNO slediš skozi teme, ko mi pišeš točno določene besede, ki sem jih uporabila v različnih temah – in sem te dobila! Kdo te plačuje, da to počneš? Ne vleči se ven. Priznaj napako in se mi opraviči tukaj. Zasledovanje je pa kaznivo dejanje.

Ufff, bodi fer do sebe in vse svoje multinike preveri, pa boš videla koliko je neprepoznavna na monu. Ampak brezveze razlagat karkoli več, strah ti megli razum in boš gonila svoje dalje. verjamem pa da se v ozadju zabava nekaj manipulatorskih trolov, ker si napačno razumela moj zapis. 🤣😂🤣

Kakšno blatenje in laganje – kdo te zavaja s tem, da moraš tako napisati meni ? Slediš mi po forumu skozi teme, kaj tebi ni jasno – dobila sem te, dokazi obstajajo, zalezovanje je pa kaznivo dejanje!

https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=144&t=11196408

Tvoje opravičilo meni tukaj v izogib nadaljnjim postopkom je potrebno in na mestu.

Avtorica, oprosti – ampak tole kar se gre tale “Zartrose”, je treba razčistit.

Kaj pa prinese boljšega moškega?
[/quote]
Zavedanje o sebi in soodgovornosti pri samih odnosih.
Da veš kdo si, zakaj izbiraš moške kakršne pač izbiraš in kako vplivaš na sam odnos.

:D, saj to si večkrat zapisala, še drugi so potrdili. Toliko o neprepoznavnosti na monu.

Zartose – pa če jih je tisoč mojih vzdevkov – zagotovo v 15ih letih je toliko – vse brez občutka slabe vesti, ker je vse resnica, kar je napisano ; nimaš pa TI nobene pravice mene izpostavljati tako s TOČNO DOLOČENIMI besedami, ki sem jih zapisala v drugih sporočilih, , kot si mi počela – in s tem, da te pogruntam, kaj si počela. To je kaznivo dejanje.

Kdo te za to plačuje? Kdo sponzorira?

Saj sem se. Pa odgovorov nikoli nisem dobila. Dejansko jih tukaj dobim več. Morda niso pravi,a vsaj nek odgovor je.
[/quote]

No potem pa je čas, da se nehaš spraševati “Zakaj ste moški taki?”… in se obrneš za 180 stopinj in začneš raje spraševati “Zakaj izbiram takšne moške?”. :-)))

Da se ti sploh da ukvarjati s prizadetim provokatorskim multinikom.

🙂 Torej le obstaja upanje, da niste vsi isti?
[/quote]

Moški smo ravno toliko “vsi isti”, kot ste tudi ženske “vse iste”.
Torej – niti približno! :-))

nimam težav s tem – četudi pišem pod vzdevki; nobenih težav. Ker vse, kar je v 15ih letih napisano, je resnica. Nobene slabe vesti za karkoli napisanega, nikoli.

Prenehaj in se opraviči – kaznivo dejanje si storila. Kdo te plačuje, da to počneš?

[/quote]

Ja Robi… drznila si je zalezovati mene – pod več vzdevki. in mi pisati v temah nazaj točno določene besede. Pomisli, kaj to pomeni. Se je pa sama ujela na svoje limance, brez skrbi. Drži ji štango, noben problem 🙂

Ja Robi… drznila si je zalezovati mene – pod več vzdevki. in mi pisati v temah nazaj točno določene besede. Pomisli, kaj to pomeni. Se je pa sama ujela na svoje limance, brez skrbi. Drži ji štango, noben problem 🙂
[/quote]
Joj ženo smanji doživljaj, zaratrose je tukaj od kar se spomnim, ni problematična, nihče te ne zalezuje, nisi tako pomembna da bi te kdo zalezoval.
Kaj je s tabo narobe.?

[/quote]
Samo tvoji lastni multiniki te lovijo. 🙂
Nekateri ste res zabavni.

[/quote]
Meh, včasih si namensko vzamem čas, da razrešim nesporazum.. kar pa tudi v tem primeru ne gre. kaj čmo. 🙂

Meh, včasih si namensko vzamem čas, da razrešim nesporazum.. kar pa tudi v tem primeru ne gre. kaj čmo. 🙂
[/quote]
Nesporazume lahko razrešiš, provokacij pa ne. 🙂

Samo tvoji lastni multiniki te lovijo. 🙂
Nekateri ste res zabavni.
[/quote]

Sarkazem in humor v tej trenutni situaciji zdaj ne pomagata ne njej, ne tebi.

Avtorica Zartrose se mi je pa dolžna tukaj opravičiti, se dobro zaveda, kaj je počela in kaj je storila. Punto.

Joj ženo smanji doživljaj, zaratrose je tukaj od kar se spomnim, ni problematična, nihče te ne zalezuje, nisi tako pomembna da bi te kdo zalezoval.
Kaj je s tabo narobe.?
[/quote]
ja, od aprila 2016 sem tu in res nisem problematična. Me pa že nekaj časa določeni osebki skušajo tako predstaviti.. zavrnjenci, ljubosumnice in tokrat še ta prestrašena.

Nesporazume lahko razrešiš, provokacij pa ne. 🙂
[/quote]
Žal tole ni provokacija, ona res tako doživlja kot piše, zato ne vidi dalje od svojega nosu, kaj šele da sliši in razume povedano.

ja, od aprila 2016 sem tu in res nisem problematična. Me pa že nekaj časa določeni osebki skušajo tako predstaviti.. zavrnjenci, ljubosumnice in tokrat še ta prestrašena.
[/quote]
Ma to mi je jasno da te razne zavrnjene lepote 🙂 blatijo in se jim povsod prikazujes, samo tale mi pa ni jasna, wtf je njen problem.?

Ma to mi je jasno da te razne zavrnjene lepote 🙂 blatijo in se jim povsod prikazujes, samo tale mi pa ni jasna, wtf je njen problem.?
[/quote]
Napačna terapija, napačna zdravila….napačen terapevt….

[/quote]
Strah jo je, pa je narobe razumela vse skupaj. Ona pa namesto da neha osebno zgodbo pisat, še več o sebi napiše.. pol pa mene obtožuje, da izdajam o njem, čeprav nisem nič. :D.. kot je en napisal v prejšnji temi da ne bi nihče nič vedel, če ne bi ona tako burno odreagirala na moj zapis-ja si že povedala…

Žal tole ni provokacija, ona res tako doživlja kot piše, zato ne vidi dalje od svojega nosu, kaj šele da sliši in razume povedano.
[/quote]
Meni deluje kot provokacija, ker nesporazum sigurno ni.

[/quote]
Takoj prenehaj z zagovarjanjem kaznivega dejanja!
Zalezovanje je kaznivo dejanje! Zahtevam tvoje opravičilo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close