Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj "Starševski čvek"?

Zakaj "Starševski čvek"?

A kdo mogoče ve, zakaj naj bi bil tole Starševski čvek?
Da je Čvek razumem, ampak zakaj Starševski? Zdi se mi, da ima tale čvek zelo malo zveze s starševstvom. Mogoče prej Otročji čvek?

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Kaj misliš, da se starši pogovarjajo samo kako vzgajati otroke.

https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=10513953&utm_source=forum&utm_medium=sorodnevsebine&utm_campaign=SorodneVsebine

Začel se je pod tem imenom in ime se je obdržalo. Se pa vsakih par mesecev najde eden, ki bi rad spreminjal ime.

Očitno je ta mesec vrsta na meni.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

🙂

Mogoče pa želijo moderatorji vcepiti določeno stopnjo resnosti udeležencem foruma. In odgnati razposajene otroke. In tiste, ki se še niso reproducirali.
SAMO ZA STARŠE!

Velikokrat mi je kdo pomagal tukaj z kakšnim nasvetom ali enostavno z prijazno spodbudo. Hvala jim.

Prijazni čvek?

Tudi jaz se večkrat vprašam. Ampak nimam veliko časa za to, pa se ne obremenjujem.
Včasih kar ne moreš verjeti pisanju. In taki ljudje gredo potem na volitve???? Bolj me to skrbi….

“Starševski” se mi zdi v teh prelomnih cajtih kar pravi izraz. Zakaj?
Po svetu divja pandemija in mi naivni “otroci” delamo vse, da bi s čimmanj žrtvami prišli skozi, medtem, ko nas na tem MONU razni Vatikanske ječe, Zartrose, Julij Cezar in še nekateri, STARŠEVSKO podučujejo in se delajo iz nas norca, češ da smo eni veliki nasedli butci, ker je to s koronavirusom le velika teorija zarote.

Lejga,jaz pravim da ni zarote..so le dejstva…prej ali slej se bomo okuzili vsi,nekateri boste umrli zaradi tega,nekateri bomo umrli zaradi onega…vsi bomo enkrat umrli..a bosze v jeseni spet ponovili tole vajo…in zakaj morji bit v karanteni zdravi ljudje…v karynteno spravit ogrozen..ostali pa vsak dan pred sluzbo tem zmerit in testirat in izlocevati obolele ce vam gredo v nos

jaz navajam le dejstva…
Vi pa verjamete o virusu take in take stvari, čeprav hkrati trdijo da virusa ne poznajo dobro niti niso vseh testirali niti ne bodo, tako da z mojega stališča takih trditev ne bi smeli dajat….
Sploh pa ne podpiram dvoličnosti ki jo zganjate zaradi korone. Če bi vam zdravje bilo res v prvi vrsti, potem bi že od nekdaj umivali roke, ne bi pipali samopostrežnega kruha z umazanimi rokami, ne bi prakticirali luftarske spolnosti, ne bi vozili tik za ritjo, ne bi vozili čez rdečo luč itd itn…

Nekateri vidimo dlje od vaše zaslepljenosti z smrtnostjo tega virusa, ker je vse skupaj preveč medijsko podpihnjeno… še gripa je bolj rizična za vse skupine kot pa ta korona. Tudi pri otroku in mladih ljudeh namreč se lahko razširi na možgansko ovojnico in posledično povzroči smrt ali hujše posledice. To vas pa ne briga ane…

Velikokrat se nanj obrnem, ko imam večje ali manjše težave. Velikokrat sem dobila koristen nasvet, mnenje, spodbudo, motivacijo.

Velik del mojega življenja je izpolnjen z njim.

Naj bo kakorkoli po imenu, vendar meni je velikokrat pomagal in bil v oporo in mi je še sedaj.

Zakaj? Zopet se tema začne z zakaj.

Ne vem… Mogoc ker daje drugacen vtis kot ce bi bil samo “cvek”

Mož: zena kaj delas? Na cveku sem… A na cveku a?

Ce pa rece na starsevskem cveku pa le daje vtis da je “drugacna” tematika… Problemi z otroci, vzgoja mogoce kaka zdravstvena tezava itd…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close