Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj so slovenke tko ZAŠPEHANE v trebuh?!

Zakaj so slovenke tko ZAŠPEHANE v trebuh?!

Glede na tvoj odnos do žensk, je to tudi vse, kar ti ženske dajo.

Ženske mi velik dajo kljub da sem poročen imam kar nekaj prijateljic od poročenih kot samskih, tako da gremo velikokrat na pijačo, jim pomagam z nasveti – finančno, zdravje, pač vse znanje ki ga ima delim obema spoloma. Delam na terenu in srečam različne ljudi.

Kakšen si pa ti? Upam, da imaš radiatorčke na trebuhu, ker za špeh nimaš niti najmanjšega razloga. Nikoli nisi bil noseč, nikoli rodil, nikoli jemal kontracepcijskih tablet, tako da ti v postavo brez trebuha ni bilo treba vložiti nobenega truda.

…rade jemo. Dobro in dosti. Gurmanke. Na vse področjih. Veliko dobre hrane, veliko dobrega sexa, veliko smeha, veliko potovanj,… Uživačke pač. 🙂

teža ne pove kakšna je postava, ker 80kg pri metru in pol ni ravno zavidljiva teža, še manj postava

Odgovor je en in sam: raziskave so potrdile, da se pri ženskah po 35. letu kopičijo maščobe predvsem okoli trebuha, na stegnih in zadnjici zaradi športne neaktivnosti in prenažiranja ( oziroma beri: tolaženja) s hrano bodisi zaradi depresivnosti, osebnega nezadovoljstva, razočaranja nad partnerjem in realnim življenjem, ter zaradi preveč presedenega časa v službi ali doma pred televizorjem. Pa tudi nekvalitetna prehrana.

To velja predvsem za tiste, ki so se sicer pred porodi in v mlajšem obdobju živeljanj normalno rekreirale vsaj 3x tedensko po 2 uri dnevno, pa so to navado opustile, se začele prehranjevati pretežno z nezdravimi OH.

Veliko pa naredijo tudi ženski hormoni, ki po 35. letu delujejo popolnoma drugače, kot pri 20-ih ;)))) Ženska se začne spreminjat v “baročni” tip.

ze ženo sva fit vsaj 12 let aktivno plešemo skupaj z 6 pari, 1,5 ure treninga nato malo za pojest in čvek do 22-23 ure, odvino od časa – začnemo oktobra in končamo aprila(enkrat na teden) z izletom po Sloveniji in maja piknik z zabavo – tako da se imamo fajn. Moja višina je 183 cm. Pred 14 dnevi smo praznovali abrahama v soboto pa 60 letnico našega člana – še enkrat več se bomo imeli fajn.

A si ti najlepši ?

Zrcalce,zrcalce na steni povej je kateri lepši od mene na svetu tem…Začuuuuden “noben” !

zaželjena roba

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close