Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj so slovenke tko ZAŠPEHANE v trebuh?!

Zakaj so slovenke tko ZAŠPEHANE v trebuh?!

Ja, balkanski tip postave, pa to. Ampak ugotavljam, da se res večina bab po 35. letu čisto razleze, po 40 ali 50 letu pa hodijo naokoli kot brezoblični krogci – ne ločiš več kje so joške, kje pas, ker je vse vmes sodčkast oval… fej :-(((

Po 35. letu tudi postavnega tipa težko najdeš.

Izvoli se preseliti (npr. v Ameriko, he he). Ti si gotovo lepotec brez primere.

dočakal abrahama in samo 80 kg, veliko žensk mi da starost od 38 do 45 skoraj brez sivih las.

to se tebi samo zdi, večina iz moje držbe smo kar okej, nihče še ni bruhal v naši bližini 🙂

Balkanski tip postave? A stokilska armada amričank so tud balkanke pol al kako? Glej, debelost je pač debelost, recimo, da se enim malo bolj razporedijo kilce drugim se pa več vsede na mišelinke za pasom. Očitno se giblješ v krogih, kjer ti je bolj na očeh vzorec take populacije, ki jo opisuješ. Dejstvo je pač, da večinsko ženske in moški z leti postajamo malce bolj okrogli in gubasti. Ja seveda obstajate izjeme t.im naravne lepote, ki ste vedno lepši in bolj postavni, tako, da ste tam nekje pri 70 tih že prav neverjetno mladostni.

Čisto zdravo za gotovo se to seveda ne more vzeti. Večina Slovenk je kar normalno grajenih.

Bolj nenavadno je, da so mlada dekleta od 18. leta naprej precej obložena v pasu. Baje zato, ker nosijo spuščene hlače in krila na bokih, zraven pa kratke majčke. Koža se zaščiti tako, da naredi dodatno plast maščobe.

avtor me je od srca nasmejal , zašpehane po 35 …. ha ha ha

Super za moje zdravje , nasmejala sem se

Balkanski tip so joške in rit, trebuh pa italijanski. Poglej malo Italijanke kake so, čudovite noge, nič riti, špeh okoli trebuha. Še kroji njihovih oblačil so taki in Balkanke se ne spravimo v njih.

južnjakinje so lepe ; od juga dol , pa vse do Španije , Brazilije , arabskih držav …. najlepše ženske so z juga , vsak moški ve . So ženstvene ! Ne pa robustne severnjakinje , ki so bolj grobe kot dedci !!!!

Pa lep pozdrav

ti, si še fraj?

žal ne – imam dobro ženo ha ha

Ha ha kar tolaži se, da ti prisodijo manj let. Tud mojmu svaku vsi govorimo da ne zgleda 50, ker vsi vemo da je samovšečen kot sam pav, pa ga nočemo spravljat v slabo voljo

Kaj pa je zate postaven tip ?

Kaj pa je zate postaven tip ?[/quote]

Brez trebuha.

Z leti je, če postanemo bolj pasivni, je treba spremeniti prehrano.
Za žensko, da bi ohranila vitko postavo, bi bila primerna vegetarijanska prehrana. Seveda brez nažiranja s sladkarijami…:)

Kaj pa je zate postaven tip ?[/quote]

Brez trebuha.[/quote]
Takšnih je pa res malo….

Brez trebuha.[/quote]
Takšnih je pa res malo….[/quote]

Vem. Že pri 25. je kriza.

Tako na hitro bi rekla, da je fizično dobro izgledajočih žensk več kot moških. Ženske se pa tudi sprijaznijo, da imajo trebuhastega tipa. Jaz se nisem, kljub temu, da so mi vedno govorili, da bom ostala sama. Pa ga imam, je že čez 35. in je suh.

Zanimiva pa je gejevska populacija. Ti tipi pa nimajo trebuha, tudi v starejših letih. Dokazujejo, da se da!

Debelost je značilna za nižje socialne razrede (predvsem, da ne bo pomote) – tako v Ameriki kot pri nas – če se potikaš po krajih, kjer se zbira nižji razred, ti verjamem.

Evo jaz pa ravno opažam, da se gibljem v krogih kjer smo vsi stari cca malo ćez 40 let in se vsi nekaj rekreiramo in temu posledično tudi dobro zgledamo. Zase lahko rečem, da imam več kondicije kot pri 20 letih kg isto vendar postavo kot samo bistveno boljšo. Enako moj mož.
Kaj hočem povedati, da nekega pravila ni opažam pa da če se že po poroki malo zapustijo, se marsikdo najde čez 20 let in začne spet delati na sebi in zase.

Tud jaz to opažam..

Mogoče kakšni bolj marginalni krogi v katerih se giblje avtor tko zgledajo.

Drugač pa kot so že zapisale, balkanski tip žensk se redi v joške, rit in stegna, trebuh pa ne. ČPoglej američanke, nemke ali italijanke, trebuhe fašejo tudi pregovorno postavne skandinavke in postanejo pri 50tih brezoblične če se ne rekreirajo, slovanske ženske pa imajo bolke, ampak ne trebuha. In res je, mlade pa imajo trebčke, sem tudi sama opazila..ne vem kakšna degeneracija je zdej to..mogoče je res kar piše gor ena., da je to od golih pasov???? Pa se telo začne ščititi z maščobnimi oblogami.

Preselit se more v LA, ne kar nekam v Ameriko tam so še hujši primerki, kot pa doma.

Trebušne mišice so špilferderberji.

Evo, ravno za vikend smo imeli neko žurko in ti lahko povem, da sta bila daleč najbolj zavaljena mož in žena, ki sta najmlajša, pa brez otrok (recimo, da je nosečnost pri kakšni ženski izgovor za špehec). Ampak daleč najbolj zavaljena, ostali smo večinoma čez 40 in fit.

Moj mož je par let (no, osem) mlajši od mene in je njegova družba posledično tudi večinoma mlajša, tam od 32 do 40 (jaz pa čez 40). Dokler me niso spoznali in je pač povedal, da sem malo starejša, so se hoteli kar nekaj zgražat, naj ga ne biksa s tolk starejšo, da me bo moral na stara leta pedenat in kdo bo za njega skrbel, naj raje ubode kako mlajšo … Potem se pa spoznamo, pa eden večji knedl od drugega, ženska pa tudi nobena niti približno tolk fit kot jaz, vse z majhnimi otroki in jim je to izgovor za nažiranje in lenarjenje. Ma ko so bili moji majhni, nisem imela časa niti sest, te ženske se pa samo presedajo s stola na klop in s klopi na ležalnik.

Tko, na splošno, bi rekla, da folk po 40. kr nekam pride k pameti in začne loviti zadnji vlak, se ukvarjat s športom in jih zelo veliko zgleda res fit. Tisto med 30 in 35 se mi pa zdi res kriza. Sami buhteljni, tipi in ženske takisto.

Če mene vprašaš je norija glede idealne postave, ki bi jo morala imeti ženska, velika neumnost. Če hoče imeti povprečna ženska srednjih let idealno postavo mora za to fajn garati – izbirati vrsto in količino hrane ter veliko in redno telovaditi.

Pa kaj vse boste še naprtili ženski: da mora biti super gospodinja, predvsem dobra kuharca, pa če potem ob kosilu strada, super mama in super žena in kurba v postelji, pa še super postavo, pa še … Pa kaj še? Zlato uro z vodometom?!

Ko gledam ljudi na splošno, se čudim predvsem, da vidim 70% luštnih, urejenih žensk (kamor zame spada tudi 10 kg manj ali več), in pa le kakšne 40 % lušnih in urejenih moških srednjih let – če bi naredila eno uravnilovko v primerjavi z ženskami.

Tako da naj si vsak poišče takšnega, ki misli, da je zanj pravšnji. Če si ti obseden z idealno postavo pri ženski, si pač išči idealno žensko.

Jaz sem luštna in suha, super postavo, (imam pač srečo, da imam tak metabolizem), ampak nikoli se ne bi pipala niti s štapom moškega, ki tako razmišlja kot ti. Plehek, površinski si in upam, da te bo življenje naučilo, da je vsak človek vreden (ne glede na debelost ali suhost), nekaj posebnega in daleč od tega, da bi njegovo vrednost določala njegova teža kot skušaš tule razlagati in dopovedovati. Res se mi smiliš, ker bi morale biti tudi ženske, ki ti nič niso, te ne poznajo in nič nočejo ali pa mogoče, po tvojih čudnih merilih – idealne barbike, a ne? Malo se zamisli, “sprosti” in živi realno življenje …

Tudi jaz se temu čudim. Slovenke so precej urejene, fit ženske. Pojdi v Avstrijo, Nemčijo ali pa preko oceanov. Tam šele najdeš zavaljene bejbe. Balkanke pa so za moj okus preveč “spimpane” in daleč preveč pretiravajo z make upom :). Slovenke smo prav luškane ženske, mogoče je 10% takšnih zašpehanih, pa še na te se spravljate joj, joj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close