Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj so moski…

Zakaj so moski…

Zakaj so moski bolj naklonjeni cepljenju??

Hitreje popustijo zaradi presingov, jim je pomembno posedanje po lokalih in druzenje…?? So manj skepticni od zensk..?

Ali celo izmisljen spol pri anketi…

( https://www.regionalobala.si/novica/kaj-slovenci-menijo-o-obveznem-cepljenju-to-so-izsledki-javnomnenjske-raziskave)

Navajam to napisano:

Obveznosti cepljenja so bolj naklonjeni moški kot ženske, kaže primerjava podatkov. 

Mislim, da tukaj spet zavajajo, govorijo o veliki podpori cepljenja, med anketrianimi v starosti od 45-60 leta, po drugi strani, pa vsakodnevno v medijih govorijo, da je ta skupina večinoma neprecepljena, neodgovorna, in kriva za splošno stanje.

Laž ima kratke noge, hitro se jih, da ujeti,  v laži, samo če si malo pozoren!

Moski vsaj (vsaj jaz) zelooo radi cepimo zenske.

Odgovor na objavo uporabnika
Momcilo 45, 21.09.2021 ob 11:01

Moski vsaj (vsaj jaz) zelooo radi cepimo zenske.

Ves kaj. Nisem to ravno podpirala. Ma odkar so ti nori pogoji in pogojevanja. Se mi zdaj zdi kapljica v morje moski zenske…

Zakaj oddebeli tekst? ???

Odgovor na objavo uporabnika
Plavi, 21.09.2021 ob 10:53

Mislim, da tukaj spet zavajajo, govorijo o veliki podpori cepljenja, med anketrianimi v starosti od 45-60 leta, po drugi strani, pa vsakodnevno v medijih govorijo, da je ta skupina večinoma neprecepljena, neodgovorna, in kriva za splošno stanje.

Itak. Meni se ne da vodit stat.podatke. Majo sreco. Ampak % precepljenost se znizuje ob vsakodnevnem mnozicnem cepljenju.?

S tem lahko psa in macko zavajajo ko z lastnikom gleda tv. Ker se ne zastopi v cifre. Pes in macka znata prestet 1, 2 ali 3 ribe oz kosti. ?

zato ker so moški bolj razumni

Ehhh, zakaj…, ker imajo orodje za cepit necepljenih žensk.. To gre tako, en odmerek ali dva na dan odžene korono stran.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close