Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj so mi bolj všeč starejše?

Zakaj so mi bolj všeč starejše?

se jim pa utegne spet malo bolj sfuzlat pri 40+.

Res zanimivo. 🙂 Še dobro,da ne rečeva “mlajšega pa nikoli” potem bi mogle preveč zarečenega kruha pojest.:) Pol bi pa se lahko preveč zredile, pa zopet ne bi bilo prav::)[/quote]

Bibita, si bova morali razdeliti teritorij, ti imej tiste na jugovzhodu države, jaz pa tiste na severozahodu :)). Zgoraj je bilo že navedeno, da gre za neko vrsto egotripa (beri: trofejo) :)))). Saj se hecam, ljubezen vedno jemljem resno.

Avtor te teme – manoman je pa kar izginil, očitno je želel le vreči kost za glodanje :).

No pa je kar zanimiva debata tole ratala 🙂

Ene par umetnikov smo iz tvoje teme ustvarili čudež :). Drugače bi izpadlo kot da loviš samo take 40+ samo zaradi užitkov, dejansko pa se zaljubljaš v svoje vrstnice. Da ne govorim, da ti je ena sodelujoča želela nekaj “narezati”, ostali pa smo se bali, kaj je s tem mislila.

:), bila je samo nedolžna igrica besed:)

Evo,manoman, princeska je ravno pravšnja zate, glede na starost mislim. Tudi sama je izrazila željo imeti tipa tam od 28 do 32 let (a match made in heaven) :).

Ja sam ni tujec:)

Meni pa so všeč temperamentne z velkimi j…. in lepo okroglo rito, sam ne predebele;)

Če kakšna tukaj ki bi želela ljubimca?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close