Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj so mi bolj všeč starejše?

Zakaj so mi bolj všeč starejše?

On, preresno si vzel del besedila, da vedo, kaj hočejo. To je mišljeno tako, da niso zmedene in da vedo, kakšen je njihov življenjski cilj.

Čeprav sama nisem 40+ me je zmotilo označevanje žensk, ki so starejše od Princess z njene strani kot “milfa”, “stara koka” in podobno kot da sama ne bo nikoli toliko stara. Sicer pa tudi mlajši moški lahko izkoristi starejšo žensko, sploh če je poslovno uspešna, gre predvsem za finančno izkoriščanje.

lahko bi bilo tudi tako, samo tale “mladenič” mi ne deluje kot nekdo, ki ve kaj hoče in potem “rabi” takšno “ki ve”.
Kot mamica “ve”…..
Drugače pa piše bolj o “premetu” kot pa o nekom z “dušo”.. 🙁

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

On, to si pa pravilno ugotovil, da mladenič piše kot o predmetu. Predvsem pri neregistriranih uporabnikih nikoli ne veš, ali gre v resnici za moškega oziroma ali nekdo uporablja več nickov in se pogovarja sam s sabo :)).

Sprašuješ povsem napačno vprašanje oziroma odgovore iščeš na napačnem koncu. Če te zanima, zakaj so ti bolj všeč starejše, si odgovori na vprašanje, kaj pri starejših ženskah ti je bolj všeč, kot pri mljaših? Kaj imajo one, česar mlajše nimajo?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ni nujno, da je preresno. Včasih se v enem stavku lahko skriva precej resnice. Ženske, ki hočejo, vedno zahtevajo, to ni ljubezenski odnos. In moški, ki izpolnjuje, kjer nekdo zahteva, je v podrejenem položaju, res nekako tako, kot mama-sin. Ženska, ki si želi in moški, ki si želi, to pa je zdravo ljubezensko razmerje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ah, Marko, saj ne govorim v smislu, da bi ženska nekaj hotela od moškega, gre za to, da ve, kaj si želi v življenju, ne glede na njega. Čeprav so ljudje v vezi, še vedno funkcionirajo kot samostojne osebe, razen če ti misliš, da se morata osebi v paru držati kot siamska dvojčka. Meni celo ne bi bil všeč tip, ki je vodljiv, jaz imam rada samozavestne tipe. Ampak, pustimo to, itak boš spet želel dokazati, da imaš ti prav. :)).

Antilopa-Nisem mislila poniževalno milfa in pa stara koka dobra supa:) Ta zadnji stavek je nekoč ena moja bivša sodelavka stara nad 50 vedno ponavljala. Mi je ostal v spominu.

Antilopa jaz imam vedno prav, saj vedno zagovarjam svoj vidik. Enako kot ti. A se strinjaš? Pomembno je le, da se razumemo, kar pa se ne vedno. Mnenja bodo pa vedno različna. Po svoje ima vsak prav. Meni ni potrebni ničesar dokazovat, lahko pa svoj vidik le pokažem še iz druge strani, če slutim, da morda kdo ni razumel. To ne pomeni, da kaj dokazujem. Meni je vseeno, če se ti z mano strinjaš ali ne, ker mi je jasno, da na stvari gledamo drugače. 😉 Pomembno pa mi je, da sem razumljen tako, kot sam neko stvar razumem.
Vem pa, da je že v tem, kako se nekdo izraža, lahko velika razlika v doživljanju nečesa. Nekdo, ki “hoče”, ne bo dovoljeval drugačnega od tega, ampak bo vztrajal pri tistem, se pravi je neprilagodljiv. Nekdo, ki “želi”, je pripravljen tudi na prilagajanje oziroma je pozoren tudi na želje drugega. To ne pomeni, da je vodljiv, vsaj zame ne. Vodljiv je tisti, ki nikoli ne izraža svojih želj in vedno podlega zahtevam drugih. Kajti zahtevam se nesamozavesten človek težje ogne, kot željam. Pristop je povsem drugačen. Ko nekdo hoče, to v človeku vzbuja pogoj, da če zahteve ne izpolni, bo zavrnjen. Če pa si nekdo želi, pa je občutek tak, da dopušča tudi, da se želja ne izpolni in še vedno ne bo nič narobe.

V življenju še v živo nisem videla 40 letnice, ki bi izgledala kot 25-letnica (razen zvezdnic, a to je nekaj povsem drugega). Seveda govorimo o enakih kriterijih; če postaviš skupaj privlačno 25-letnico in privlačno 40-letnico.

Saj se ve, kdo pije, kdo plača. Seks – in to je to. Ne vem, kako recimo bo 25-letnik izkoristil 40+ žensko?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Imaš kar prav.

Bo matjazko pojasnil, kaj pomeni “narezati” 🙂

Imaš kar prav.

Bo matjazko pojasnil, kaj pomeni “narezati” :)[/quote]

On bo vedel kaj več, kaj pomeni, če te kakšna nareže. 😀
Krivokljunki, če bi v živo mačke omenil, potem bi skupaj narezala čebulo, da bi se jokal. 😀

Bibitka, na kakšno starostno mejo bi pa ti pristala, če bi šlo za mlajšega moškega? :)).

Mislim, v smislu resne zveze in ne tako za eno noč.

Še ne prav dolgo nazaj, sem imela postavljeni kriterij +5 ( – sploh ni prišel v poštev) pa tudi res je, da mlajši me ne privlačijo; sem pa te kriterije čisto porušila, tako da meni se zdi sprejemljivo + 10 – 10 🙂

Še ne prav dolgo nazaj, sem imela postavljeni kriterij +5 ( – sploh ni prišel v poštev) pa tudi res je, da mlajši me ne privlačijo; sem pa te kriterije čisto porušila, tako da meni se zdi sprejemljivo + 10 – 10 :)[/quote]

Zdaj pa ne kompliciraš več toliko, mlajše je slajše? :)))
Bibitka, kaj če sem mlajši od tebe, cel svet se mi sesuje, če te taki ne privlačijo? 😀

Ampak tisti +10 je bolj ali manj samo zaradi simetrije? :-))

Saj se ve, kdo pije, kdo plača. Seks – in to je to. Ne vem, kako recimo bo 25-letnik izkoristil 40+ žensko?[/quote]Jaz pa vem 🙂
To deluje po principu : Ona zna, on pa zmore…..
Potem bi to bila lahko dobra supa….. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Še ne prav dolgo nazaj, sem imela postavljeni kriterij +5 ( – sploh ni prišel v poštev) pa tudi res je, da mlajši me ne privlačijo; sem pa te kriterije čisto porušila, tako da meni se zdi sprejemljivo + 10 – 10 :)[/quote]

Meni so bili pred leti tudi samo starejši všeč (3-7 let starejši). Kasneje sem začela opažati še mlajše, to pa zato, ker so se mlajši sukali okoli mene. Kljub temu sem še nekaj časa vztrajala, da mlajši pa ni zame, dokler se nisem znebila tega “strahu zaradi razlike v letih”.

Ampak tisti +10 je bolj ali manj samo zaradi simetrije? :-))[/quote]

Ne, sploh ne pri + je lahko še več kot 10 :)))) (minus je pa že bolj vprašljiv) 🙂

Meni so bili tudi še nekaj let nazaj starejši všeč. Samo potem sem ugotovila da imajo takšni precej emocionalne prtljage pa dosti takih ima otroke od prej-baby momma drama. In zaenkrat še nisem pripravljena na otroke, sploh pa tuje otroke. Tako da sedaj so mi všeč tipi tam nekje od 28-34.

[/quote]

Kaj pa vem, jaz nebi rekla, da je z moje strani, to bil kak strah pred mlajšimi… mogoče bolj predsodek 🙂

Sem pa že enkrat pisala, poznam en par, ki je ona10 let starejša in krasno funkcionirata in tudi po zunanjosti se ta razlika sploh ne opazi. In sta že veliko let poročena in še vedno se ful razumeta in sta še kar zaljubljena. 🙂

Bibitka, zanimivo kako midve druga drugo citirava :)). Veš, kako je to, ko pride pravi moški naokoli, padejo vsi strahovi ali predsodki, do takrat pa se jih krčevito držiš :).

Res zanimivo. 🙂 Še dobro,da ne rečeva “mlajšega pa nikoli” potem bi mogle preveč zarečenega kruha pojest.:) Pol bi pa se lahko preveč zredile, pa zopet ne bi bilo prav::)

Kako znano mi je to. Drži tole. 🙂

Nekateri so otroci in nestanovitni še pri pri 50 plus (sploh kakšni bogatunski dediči; izjemam se opravičujem), drugi odrastejo pri 20 plus. Nihče me ne bo preprićal, da je en bogatun, ki je vse podedoval in so mu je atek zrihtal službo, bolj duhovno bogat in življenjsko izkušen kot eden precej mlajši, ki si je vse priboril sam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close