Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj so mi bolj všeč starejše?

Zakaj so mi bolj všeč starejše?

star 31 let in od nekdaj imam raje starejše.

Samski ravno iz tega razloga. Imel sem resne zveze z mlajšimi ali podobnih let kot jaz, ampak vmes je vedno prišla kakšna starejša (do10 let) in mi zmešala glavo.

Pa tudi na splošno so mi bolj privlačne 40-deset letnice kot 30?

A MILFE so ti kull:) Ne vem saj ni nujno da za tem stoji nek deeper psihološki profil/problem. Saj je kull pač okusi so različni, važno da ne varaš in da se ne zapletaš s poročenimi oz. starejšimi ženskami ki so v vezah. Pa pazi na tiste starejše, ki so na egotripu, da si nabijajo ego z mlajšimi tipi, take te znajo izkoristiti.

veš kaj je fora, da se vedno zaljubim v mlajšo, nikol v starejšo, ampak vedno potem vmes pride ena starejša, ki mi zmeša obe glavi 😉

Zdaj sem pa samski, ni ne mlajše ne starejše.

Obe glavi:) funny. Jah padaš pač na starejše, jst isto so mi bili že od nekdaj všeč tipi, ki so tam nekje od 7-10 let starejši od mene. Samo sedaj, ko sem starejša se ta pogled malce spreminja. Ljubezen itak ne pozna meja tam kjer pade pač pade.

Mogoče pa le nisem bil zaljubljen še v pravo pa me je lohk prva z dobrimi boki odpelala…. hmm

Ja, in, kaj pol? Kaj hočeš s tem povedati? Pač imej starejše, tiste mlajše, ki si jih v varal, so gotovo našle novega ali pa še bojo.

Jaz poznam kar nekaj, ki so poročena z mlajšimi moškimi.

Starejše so ti bolj všeč verjetno zato, ker so že izoblikovane osebnosti in vedo kaj hočejo (vsaj praviloma). Mislim, da so tiste ženske, ki si z mlajšimi moškimi nabijajo ego, v manjšini (gre bolj za tuj celebrity kot so JLo, Madonna in Demi Moore). Kje pa piše, da starejši ženski ne more biti všeč mlajši moški? Poznam kar nekaj mlajših tipov, ki so zrelejši od tipov, ki so starejši od mene. Torej, vse je odvisno od zrelosti posameznika. Je pa tako, da lahko padeš na kakšno starejšo za katero se ti sploh ne zdi, da je toliko stara, dokler ne izveš za njen EMŠO :)). Obstajajo pari pri katerih sploh ne bi rekel, da je ženska starejša dokler ne bi videl njene os. izkaznice :).

Princess28, verjetno veš, da imajo “MILFE” vsaj enega otroka. Mislim pa, da manoman ni rekel, da pada še posebej na tiste, ki imajo otroka :)).

bomo vidl kaj je prav…

Upam le da bom enkrat srečal “pravo” pa naj bo mlada al pa malo manj mlada

Vem ja Mother I’d like to fu*k, to pomeni. No ja mislim da se manoman ne bi branil tudi takšne z otrokom:)

Jaz si za drugega ne bi upala reči, kaj bi sprejel in česa bi se branil. Še zase večkrat tega ne vem :)).

Princess28 🙂 Hvale ker odgovarjaš v mojem imenu.

Zakaj pa ti misliš tako?

Antilopa… Všeč mi je tvoj način razmišljanja

Ne vem, če so ti všeč ženske 40+, takšne imajo večinoma otroke, ta generacija jih imajo vsaj tako opažam. Tako da ne vem, pomojem nimaš ravno za izbirati tukaj ker ima večina teh žensk otroke.

Tudi meni so nekdaj bile, zdaj pa prisegam na mlajše meso. Mlajše je slajše.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Najlepša hvala. Starost je zgolj številka. Važno je, kako se počutimo v srcu. Vsi si v glavi ustvarjamo sliko kako naj bi naš partner izgledal in kakšen značaj naj bi imel, potem pa takrat, ko to najmanj pričakujemo, spoznamo koga, ki nas totalno zmeša, pa ni tak kot je bil tisti v naši viziji. :)) To je čar življenja, da nas preseneča.

Mislim da je bistvo drugje…
Všeč so mi starejše, zaradi načina razmišljanja, zaradi tega ker so “po večini” osebno izoblikovane in ker “po večini” točno vedo kaj hočejo!

Nisem rekel da me starejše privlačijo po zunanjosti, čeprav je marsikatera “mami” veliko bolj privlačna kot kaka 25 letnica…

Čak, kako že pravjo STARA KOKA DOBRA SUPA hehe

Princess28
Če dobr kuhaš mogoče tudi ti prideš v poštev 😉

hehe, dobr dobr, kar prid kdaj na obisk ti bom še narezala.

😉

Smisel partnerstva naj bi bil, da se družita dve popolnoma samostojni osebi, ker jima je v dvoje prijetneje kot, če sta sama.
Ne dopolnjevanje temveč sožitje.
Bistvo je namreč v tem, da nimamo partnerja zato, da nas dopolnjuje, izpolnjuje, podpira, balansira in kaj vem kaj še… S tem samo obremenjujemo drug drugega in prihaja do kriz. Imamo ga preprosto zato, ker nam je življenje z njim lepše, prijetnejše, ker si želimo biti z njim – ne pa zato, ker moramo biti, ker drugače ne znamo, ne zmoremo.

Madonca, ene forumašice so pa kar direktne, po prvem dnevu virtualnega poznanstva že vabijo neznanca domov. Manoman, kaj če ti starejše koke, če imaš pa tako priliko :)).

Madonca, ene forumašice so pa kar direktne, po prvem dnevu virtualnega poznanstva že vabijo neznanca domov. Manoman, kaj če ti starejše koke, če imaš pa tako priliko :)).[/quote]Jaz ne bi šel…. Je rekla NAREZALA!
Predvidevam da bi morala imet posodico v kateri bi on mešal, mogoče bi oba vsak po malem, kaj pa vem. Samo da ti nareže …. lahko da ima namesto lončka đuboks in po “koleščkih” not fila….. bbrrrrrr 😉 :))))

To da ona zmeraj ve “kaj hoče” je bolj odnos mama-sin, kot pa partnerstvo :/ :\\

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close