Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Zakaj so ene ženske zanemarjenje in ne barvajo sivčkov?

Zakaj so ene ženske zanemarjenje in ne barvajo sivčkov?

Ne razumem zakaj so ene ženske tako zanemarjenje, da stare tam 40 ali celo manj pa imajo sive lase pa jih ne barvajo?

Mi je logično, da si 70 letnica ne barva las in ima raje sive.

AMpak, ko vidiš 30, 40, 50 letnice s sivimi lasmi pa se jim ne ljubi pobarvat, je pa to nemarno.

To ti tako misliš. Jaz ne. 🙂

naravna barva las ni zanemarjenost.

zanemarjene ste tiste, ki se barvate a imaste viden temen narastek in skrepane scepljene lase.

Zanemarjene so lažne blondinke z izrazitim temnim narastkom, kar želijo prikazati kot “pramena”.

Odgovor na objavo uporabnika
nimam sivčkov, 04.09.2021 ob 19:14

Ne razumem zakaj so ene ženske tako zanemarjenje, da stare tam 40 ali celo manj pa imajo sive lase pa jih ne barvajo?

Mi je logično, da si 70 letnica ne barva las in ima raje sive.

AMpak, ko vidiš 30, 40, 50 letnice s sivimi lasmi pa se jim ne ljubi pobarvat, je pa to nemarno.

js sm ponosna 40.letnuca z temno blond lasmi in sivimi prameni. Ponosna veš. PONOSNA. P O N O S N A.

Prvič slišim, da je ženska s sivimi lasmi zanemarjena. ??

Zanemarjene so ženske in moški z mastnimi lasmi, s špicami ki so za postrišt,  ženske z izrazitim narastkom, s poškodovanimi, suhimi lasmi,…itd…………ž

Dejstvo je, da je veliko žensk zelo lepih s svojo lepo sivo barvo las. Las je lep, sijoč in zdrav. In če ženska zna nosit to sivo barvo, je to čista zmaga zanjo.

Se strinjam, 40 letnica in sivi lasje? No go. Je treba dati kaj na svoj videz in pobarvat.

Pa moški pri 40-tih s sivimi lasmi? Aja, oni so smešni, če se barvajo?

Naravno je zakon. Nimam še “jajc” za pustit sive (sploh, ker so čisto neenakomerno porazdeljeni), a spoštujem vsako, ki se je odločila za naravno staranje. Kapo dol!

Nič bolj zanemarjene kot moški.

Zaradi nedavne kemoterapije. Ne smem barvat, novi lasje so mnogo bolj sivi. Vsak siv je dragocen. Ker JE na glavi. Kapiš?! Ne bom se več barvala. Mi je vseeno kaj si kdo misli.

Jaz pa imam temne naravne lase, barvam se pa na blond z prameni. Vsak mesec 80€ za to, da mi rečete da sem zanemarjena. Zanemarjeni ste vi in te vaši vaši jeziki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close