Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj Slovenci niso tako lepi kot je ta

Zakaj Slovenci niso tako lepi kot je ta

https://www.youtube.com/watch?v=X1Ncn24ItJo
Slovenci so debeli ali suhi, pocukrani, Blaž Švab temu ne doseže do pet po lepoti!

Katerga moškega v tem videu imaš v mislih, da je najlepši?

mene pa taki asociirajo na družbeno dno..telovadnice in steroide..na latinose ali nigre med Američani; na stafforde med psi. Skratka na ljudi, ki se bolj posvečajo mišicam/strastem kot umu in razumu. Takle ni produkt šolanih ljudi ampak težkega boja delavskega razreda in slabih družbenih predispozicij (delovnih navad, pomen izobrazbe) in si utrjuje pot z izgledom svojih mišic vsaj v svoji soseski in rangu. Vendar telo se hitreje stara in ta boj je dolgoročno izgubljen..ko se tak človek stara vedno bolj butasto in nesposobno deluje. Pol pa dilanje, švercanje pa take. Prej pa fizikaljenje in visenje v fitnes centrih. Sama groza vse skupaj. I call this bad life. Kot sem rekla na začetku družbeno dno. Nič proti fantu osebno..on je ogledalo družbe ker je performer in išče svojo tržno nišo..I hope.

odlično opažanje.

tebi je bolj všeč tip kot je Brevik ali pa Fritzl ?

[/quote]

ne razumeš pointa kar je zapisano v tem, kar citiraš. Nimajo barva kože, las pri tem nič.
Gre za ” bildanje” ega in vizuelnosti, furanje imidža na “survival noto” ljepotanov, ker ni dovolj možganovine v glavi za kaj več pri nekaterih….

[/quote]
kaj zate obstajata samo ti dve skrajnosti?? In obe deviantni? Get treated.

vsi moški imajo radi nabildan ego in postanejo kot Brevik in Fritzl če se zalomi v psihološkem razvoju, kar je pogost pojav pri samomorilnih severnjakih, ker imajo več noči kot dneva, posebej zapiti Finci

ne razumeš pointa kar je zapisano v tem, kar citiraš. Nimajo barva kože, las pri tem nič.
Gre za ” bildanje” ega in vizuelnosti, furanje imidža na “survival noto” ljepotanov, ker ni dovolj možganovine v glavi za kaj več pri nekaterih….
[/quote]

[/quote]

Ne posplošuj, da vsi moški. Jaz ne poznam takih, se niti ne gibljem v takih krogih….

[/quote]

izgledam taf in sem kos mesa. Bad bad bad. To ni izgled: izgledam sposobno in lahko vam omogočim varno (neustrezno) življenje. Ker pri takih fizičarjih so vedno neke fizične drame..prevare, nasilje, pretepi, ropi, kriminal, težko samoobvladovanje itd. Normalna ženska ne polaga kart na tempirane bombe. To je nivo fizisa, strasti vs stabilnega in prodornega uma.

izgledam taf in sem kos mesa. Bad bad bad. To ni izgled: izgledam sposobno in lahko vam omogočim varno (neustrezno) življenje. Ker pri takih fizičarjih so vedno neke fizične drame..prevare, nasilje, pretepi, ropi, kriminal, težko samoobvladovanje itd. Normalna ženska ne polaga kart na tempirane bombe. To je nivo fizisa, strasti vs stabilnega in prodornega uma.
[/quote]

no ja, glede na način in slog pisanja pa je možno razbrati, da ne sodiš med ravno kaj inteligentne.

Preprosto.
Da imajo mir pred takimi, ki imajo tvoje vidno polje in možganski trust.

nobeden Slovenec nima toliko ogledov

Men ta tip ni ne lep, ne hud, ne nič. Pa še brado ima….ne hvala.

no ja, glede na način in slog pisanja pa je možno razbrati, da ne sodiš med ravno kaj inteligentne.
[/quote]

meni se ti ne zdi preveč inteligentne sorte ker se ne znaš v imbecile vzživeti :).

Slovenci smo majhen narod, ne more imeti toliko ogledov.

Lep, tebi je ta moški lep??? WTF. Zadnjič so pisali o tistem iz ene turške nadaljevanke, kao da je lep. WTF, še noben Turk ni bil lep, pa tudi on ni….

Nikoli ne morem dojeti kaj vidijo na teh južnjaških moških….

Zadnjič en starejši južnjak, tko pride v prostor mimo mene. O Bog, kako mi je zasmrdel… o faaak. Pa sicer prijazen in vse, ampak smrad pa tak, na splošno mi smrdijo, kaj čem, pa grdi so mi in neprivlačni.

Padem pa na skandinavski tip moškega…. tudi če je brez mišič in plešast ter malo bolj okrogel :)) ampak važno, da ima ta glavno mišico (pamet) na pravem mestu.

SLOVENCI torej niso tako lepi, ker Slovenci sploh niso taki (Slovenci so v mojih očeh bistveno lepši od tega)… Balkičev je celo morje, tko da kar izvoli na jug….

Nikoli ne morem dojeti kaj vidijo na teh južnjaških moških….

v tem primeru še kako velja: svoji k svojim 🙂

Kdo pa misliš da se navdušuje nad Čaletom in unim Turkom? Tiste s podobnimi geni oz. iz istega “kulturnega bazena” 🙂

tale je bolj okuseen: https://www.google.si/search?q=jure+brada{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}8D&dcr=0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjZ1fK85ePYAhVKbVAKHST6DbQQ_AUICigB&biw=1477&bih=720#imgrc=sHNaVqT-RZkKQM:&spf=1516356856299

[/quote]

Sorry, pač nisem iz tvojega “kulturnega bazena”….

Sorry, pač nisem iz tvojega “kulturnega bazena”….
[/quote]
Dober igralec se prilagodi vsakemu ozadju. Za to pa rabiš res visok IQ.

nastopov niti nima, videospoti so dragi, ali ima strice iz ozadja, ali ima punce, ki mu plačujejo za sex, ker ima take mišice?

Tip ni nič posebnega, med Slovenci pa je zelo veliko lepih moških. Prav nobene potrebe po pritoževanju ni.

Kateri je lepši? prib istih let video od Jana, Jan je tudi mešanček

https://www.youtube.com/watch?v=9eQKB7A_o1c

https://www.youtube.com/watch?v=dnm9Y-IMbLM

Ne eden, ne drugi- tatretji:

https://www.google.si/search?q=david+urankar&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwikhc3M7OPYAhWHA8AKHf2FDtMQ_AUICigB&biw=1440&bih=839

Ne eden, ne drugi- tatretji:

https://www.google.si/search?q=david+urankar&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwikhc3M7OPYAhWHA8AKHf2FDtMQ_AUICigB&biw=1440&bih=839
[/quote]

Tale je es lep. Pa Alen Kobilica je vrhunski. Tale čale al kaj že, pa ni po mojem okusu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close