Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Zakaj slavni kupujejo ogromne vile?

Zakaj slavni kupujejo ogromne vile?

Kim Kardashian

4 otroci – vsak svojo sobo s kopalnico

master bedroom + kopalnica

pa za obiske 2  spalnici   + kopalnica (pridejo sestre s svojimi froci pa da majo kje za spat)

pa če ima še kako sobo ali dve za staff

Pa si že tam okoli 10 sob.

Koliko ima Angelca otrok?

V naši hiši je 6 sob + 2x dnevna  + 2 kopalnici + 2 dodatna wcja.

Lahko rečeš da imamo 8 sob v hiši.

Za 6 ljudi.

Fajn bi bilo, če bi bile še dve kopalnici samo za starše.

Odgovor na objavo uporabnika
Premozni2i, 22.02.2022 ob 13:18

Ne razumem zakaj slavni in bogati kupujejo ogromne vile. Vile, ki imajo po 6 kopalnic, 10 spalnic, kino, fitnes, ogromno kuhinjo v kateri dvomim da sploh kaj kuhajo. Bazen, pa sobe za sproscanje. Veckrat opazim, da so brez okusa. Imajo vse kicasto. Pa vem da ta “kic” ni bil poceni. Kako se lahko tam pocutijo domace. Se mi zdijo taksne vile brez neke duse.

Nisem jim fous. Sama imam ze od nekdar rada manjse prostore, mi delujejo tudi bolj “topli”.

Po moznosti v taki vili zivi ena oseba. Vem da imajo cistilke in po moznosti se osebnega kuharja.

Pa vi, ce bi bili milijonarji, bi ziveli v vilah z veliko sobami itd.?

Večina bogatašev(miliarderji in drugi visoki profili so tukaj izključeni zaradi varnosti), tega sploh ne počne. Takšne stvari kupujejo predvsem “nouveau riche”, ki čutijo potrebo, da drugim pokažeko kako so “uspešni”. Velikokrat isti ljudje v nekaj letih tudi bankrotirajo….

kaj mi bo, 22.02.2022 ob 14:49

Recimo, da bi bila milijonarka, kaj mi bo 10 spalnic, 5 kopalnic…?

Bi imela hišo ja, zase eno spalnico, dve kopalnici (eno v pritličju, ob vhodu, da bi se lahko umila, če bi delala na vrtu, če bi prišla kot svinja s kolesarjanja…). Pa recimo sobo za goste s kopalnico. To pa je to.

Ja,, bazen pa bi imela z veseljem. Samo kup praznih sob pa vsekakor ne. Kaj mi bodo prazni prostori, sem namreč samska.

Bi pa raje imela vikend na Kanarskih ali pa počitniško hišico na Tirolskem ali pa kar oboje.

Ampak velik vel, z nešteto sobami pa ne. Kaj bi s praznimi prostori? Najemala čistilko, da bi čistila prazne prostore, ki jih ne bi nihče uporabljal?

No, midva imava 3 otroke, tako da ze v osnovi potrebujemo 4 sobe in ker smo vsi drutabni, imamo tudi precej obiskov, tudi takih, ki prespijo, 2 sobi za goste bi bili vec kot dobrodosli.

Vsaka soba svojo kopalnico, meni je tako fino in ce bi si lahko privoscila, bi to takoj imela.

Kino soba bi nam tudi prav prisla, smo kar filmofili in ker smo druzabni in se stalno nekaj dogaja, bi tudi prostor za zurke in biljard bila kar precej v uporabi.

Notranji bazen bi bil moja stvar, fitnes za fantezunanji bazen pa itak za vse in seveda bar ob njem za vso druzbo, ki bi prisla na obisk.

Niti en prostor ne bi bil neizkoriscen, razen bazena, ki je stvar sezone.

tudi jaz bi, 22.02.2022 ob 19:01

No, midva imava 3 otroke, tako da ze v osnovi potrebujemo 4 sobe in ker smo vsi drutabni, imamo tudi precej obiskov, tudi takih, ki prespijo, 2 sobi za goste bi bili vec kot dobrodosli.

Vsaka soba svojo kopalnico, meni je tako fino in ce bi si lahko privoscila, bi to takoj imela.

Kino soba bi nam tudi prav prisla, smo kar filmofili in ker smo druzabni in se stalno nekaj dogaja, bi tudi prostor za zurke in biljard bila kar precej v uporabi.

Notranji bazen bi bil moja stvar, fitnes za fantezunanji bazen pa itak za vse in seveda bar ob njem za vso druzbo, ki bi prisla na obisk.

Niti en prostor ne bi bil neizkoriscen, razen bazena, ki je stvar sezone.

Ja ok ce imas druzino, normalno da potrebujes vec prostorov. Ce pa si npr. sam pa ne rabis vsega tega.

Jaz bi imela eno manjso hisko, mogoce bazen, nekje ob morju. Kina pa nebi imela. Mogoce fitnes. Pa malo vecjo dnevno sobo. Raje bi potovala po svetu in si tam vec privoscila.

En cajta bi mogoče imela občutek, da sem vsak teden kje drugje na dopustu. ??☺☺☺ Dokler ne sprobam tovrstnega domovanja, ne bom nič rekla.

To je čist standardno. Tko k je en gor napisal. Pri nas nas je v hiši 6. Vsakemu pripada 1 školjka in en umivalnik, 7/8 banje ali tuš kadi in 3/8bideja?.

3 dnevne sobe, 4 otroške, 3 spavače…in kr ” brez veze” sobe.

Imeli smo tudi chevy suburban, pa je žal predrago gorivo pr nas za ta špas…raj ostajam pri, žal, evropsko tretirano velikem avtu in solidnem mopedu…

Ne vem, tko so ns navadl. Ja, smo razvajeni, priznam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close