Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj skenslali temo “Bruham”??

zakaj skenslali temo “Bruham”??

??

ne štekam, zakaj je moderator zbrisal v naslovu napisano temo, po drugi strani pa ne briše PODLIH, NESRAMNIH.. komentarjev nekaterih posameznikov??

Jaz tudi ne štekam. Kakšna tema je pa to sploh bila?

Kritična!
Kritična do nekaterih uporabnikov in do moderatorja.
Nekdo očitno slabo prenaša kritike… :/

A res? Nimam pojma. Ups. 🙂

Kdorkoli že si, get a life, pa to…

navadi se na to, da admin briše kar mu čistunke zašpecajo (pol se pa delajo kao nevedne) ☺
ker nobene ne nabriše pa briše komentarje in teme

Če te zanima konstruktivna debata, potem odpri normalno temo. Če pa imaš namen bruhati in provocirati, pa lahko greš drugam bruhat.
Jasno ?

Oprosti, Robi, ampak nekateri komentarji so res nekoliko preveč, in bi jih jaz, če bi bila v vlogi moderatorja, brisala. Torej še dodatno tiste, ki jih ti pustiš.

Tako da v tem, se pa res moram strinjat, da je včasih rahlo preveč puščeno objavljeno.

Vsekakor pa vsakomur najbolj ne pašejo tisti provokativni/posmehljivi/žaljivi… komentarji, ki so namenjeni točno določeni osebi – nam samim.

Moje skromno mnenje.

Vsak ima pravico do svojega mnenja.

Verjamem, da ste nekateri razočarani ali užaljeni, ker je bil pobrisan pljuvalnik, ker bi s takšnim užitkom dali iz sebe svoja negativna čustva in preko foruma in medsebojnega obtoževanja razčiščevali svoje probleme, jezo in razne zamere (kar je ravno izbrisana tema dober primer)….
Potem, ko bi zapolnili temo s svojim obtoževanjem in žaljenjem, pa bi se spet zgražali nad forumom in samo tematiko.
Tisti, ki je pa prišel bruhat, pa bi dobil potrditev in še več razlogov za svoje bruhanje.
In namen bi bil dosežen. 🙂

Ampak o tem pač nihče ne razmišlja, ker je potreben miselni preskok. 🙂

Men je RObi zdej spet v redu človek. Mu opravičim vse za nazaj.

Ašššš kao 😀

10 % bfja, 30 inčov v pasu, perfektno postrižen, šarm, ki se mu ni moč upreti, delam pull upse zuni na -10 stopinj. U mad, ker ne zmoreš, ker si že prestar, plešast, izsušen starec, s premalo testosterona ?

res imaš vse, zavidanje vredno, zdaj te mora še samo pamet srečati, da boš dobil žensko kot Robi. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

EB, če ravno ne živiš v kakih zeeeloooo odročnih zaplankanih rovtah (kar bi sicer marsikaj pojasnilo), lahko trenutno delaš pull-upse na -10 stopinjah edino, če ti je na glavo padla kangla ledu, kolikor so pokvarjene robe dali v odpis v ribarnici (kar bi spet marsikaj pojasnilo) :)))))

res imaš vse, zavidanje vredno, zdaj te mora še samo pamet srečati, da boš dobil žensko kot Robi. ;)[/quote]
Ti se očitno počutiš samozavestnega & samo takrat, ko se te usmili kaka hribovska Jožica. Ko te zapusti, pa spet vse po starem 😉

modi, admin … imajo prav – ker pač ni vzvoda, da bi avtor teme lahko čistil po “svoji” temi.

da pa se preseravamo že od vsaj 3. komentarja je pa itak jasno ☺

res imaš vse, zavidanje vredno, zdaj te mora še samo pamet srečati, da boš dobil žensko kot Robi. ;)[/quote]
Ti se očitno počutiš samozavestnega & samo takrat, ko se te usmili kaka hribovska Jožica. Ko te zapusti, pa spet vse po starem ;)[/quote]

Sadni, kaj še ti lahko ponudiš dekletu razen mišic? In kaj ji boš čez 10, 20 let?
Ne pričakujejo nekih osnovnih, minimalnih lastnosti moškega značaja, kot je primerno obnašanje svojim letom, pogovori na nivoju njenih let, četudi je mlajša, kakšni smiselni stavki, ki se ne nanašajo na druge v stilu otroškega kljubovanja in pripomb, poznavanje še česa drugega kot načina izboljšanja mišic pri moškem!? Če ne , si pravi srečnež, no, kakor vzameš. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ti se očitno počutiš samozavestnega & samo takrat, ko se te usmili kaka hribovska Jožica. Ko te zapusti, pa spet vse po starem ;)[/quote]

Sadni, kaj še ti lahko ponudiš dekletu razen mišic? In kaj ji boš čez 10, 20 let?
Ne pričakujejo nekih osnovnih, minimalnih lastnosti moškega značaja, kot je primerno obnašanje svojim letom, pogovori na nivoju njenih let, četudi je mlajša, kakšni smiselni stavki, ki se ne nanašajo na druge v stilu otroškega kljubovanja in pripomb, poznavanje še česa drugega kot načina izboljšanja mišic pri moškem!? Če ne , si pravi srečnež, no, kakor vzameš. ;)[/quote]
Vidim, da imaš manjvrednostni kompleks do tistih, ki so vizualno privlačnejši od tebe, potem si pa domišljaš, da je to tudi vse kar lahko puncam ponudijo. Slaba tolažba fant moj. In še nekaj a ne. Samozavesten moški si ne bo zastavljal vprašanj kaj lahko on drugim ponudi. Prej kaj lahko drugi ponudijo njemu 😉

Verjamem, da ste nekateri razočarani ali užaljeni, ker je bil pobrisan pljuvalnik, ker bi s takšnim užitkom dali iz sebe svoja negativna čustva in preko foruma in medsebojnega obtoževanja razčiščevali svoje probleme, jezo in razne zamere (kar je ravno izbrisana tema dober primer)….
[/quote]

Ne vem za druge, ampak tega jaz nisem želela napisati. Tudi v drugih temah, kjer njihov prvotni namen ni biti “pljuvalnik”, so sporočila, ki po moji (skromni) oceni niso primerna za neko javno objavljanje. Ta sporočila so mogoče že v “izpetih” temah, pa vendar so. Predvsem pa, ob branju le teh, puščajo neko sled. Rušijo neko forumsko “osebnost” in ustvarjajo drugo, marsikdaj napačno.

Čisto drugače se bere, kajne, če je vsak drug post neka kritika o nekomu, češ si takšen in takšen, še sploh če je slabšalna, kot pa če je vsak drugi post neka potrditev ali razumevanje tistega, kar ista oseba piše. In sčasoma se to nekako nalepi na tisti nick, in tam ostane, in ne glede na to, kar tista oseba piše, se bo lahko bralo napisano kot slabšalno, kot provokacija, napr., ali kot neko jezno sporočilo, posmehljivo ipd…. ne glede na to, ali je tako bilo mišljeno, ali pa ne.

In predvsem mislim, da se tudi ta sporočila, ki jih beremo, in ki se tičejo nas osebno, nekako odražajo v osebnem življenju. Včasih samo tako dolgo, dokler ne ugasnemo računalnika, včasih pa tako dolgo, dokler ne zaluputnemo vrat, nahrulimo nekoga ipd.. Ne vem, mislim, da nismo tako neobčutljivi, da ne bi v nas sprožila neke občutke, lahko so res bolj šibki, ti občutki, ali pa si jih enostavno ne znamo pojasniti, oz. jih videti, vendar še vedno so.

Razumeš, kaj želim povedat. To pa se mi ne zdi fer. Zato bi jaz vsaj tiste res “težke” primerke postov, brisala, brisala, brisala…

Omg. Usrano perilo naj se pere doma.

najboljši nameni, najlepše želje in najbolj čiste misli so že tlakovane s krvjo — ali pa takšne postanejo ☺
Na poti v nebesa se lahko pade v prepad pekla
..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close