Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj si želite imeti otroke?

Zakaj si želite imeti otroke?

Ti kar skleni, sam da bo mir.

Jaz iz napisanega nisem tega sklepala….
Ampak že dolgo vem, da je logika na tem forumu nekaj….hm…posebnega…

Jaz iz napisanega nisem tega sklepala….
Ampak že dolgo vem, da je logika na tem forumu nekaj….hm…posebnega…[/quote]
Saj…Nekateri sklepajo po svojem, samo, da imajo prav. 🙂
Dejstva jih ne zanimajo.

Torej, Robi&Co, če si nekdo ne želi otrok, je sigurno poln travm ali obstaja možnost, da ni zatravmiran?

Če si kdo ne želi otrok, si pač ne želi otrok. Pa kaj potem. Kje pa piše, da morajo prav vsi imeti otroke.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kaj pravite koliko % ljudi, zdravih, odraslih si ne želi otrok?
Koliko žensk, koliko moških?
Se mi zdi, da je to kar redek pojav. Vsaj zdi se mi, da res res redko naletiš na koga, ki ne bi želel imeti otrok.
Jih je kar nekaj, ki jih nimajo, ampak to še ne pomeni, da jih niso želeli.

To lahko sklenemo za tebe. Pri vseh ostalih so odprte še vse opcije opredeljevanja.

0,7% zdravih
Ž

Ne verjamem, da je samo 0,7%. Vem, da je malo takih. Ampak po mojem je številka tam okrog 5% pri ženskah in tam okrog 2% pri moških.
Me zanima, če so bile kake ankete glede tega narejene.

Tvoje vprašanje se je nanašalo na zdrave ljudi, torej je to to.

Že osebno poznam večji delež zdravih ljudi, ki ne želi imeti otroke. Si upam trditi, da jih je nekaj procentov.
Na MONu odpreš tako temo in se kaj hitro javi kar nekaj žensk. Res pa je težko ocenit kolikšen delež je to.

Natančnost izračuna je na prvem mestu 😉 :)))

Ziher je dosti več ljudi, ki ne želijo otrok, ampak vseeno podležejo pritisku družbe. Ženska sploh nima šans, da dobi moškega, če ne želi imeti otrok.

V bistvu ne poznam nikogar, ki si jih ne bi želel, poznam jih pa nekaj, ki se “tolažijo” s tem da jih ne želijo….

Jaz jih pa kar nekaj poznam, ki si ne želijo otrok. Sploh žensk.

Koga uvrščaš med zdrave?

Dobr, pa v čem je štos nabijanja tele teme?
Traume gor, traume dol, procenti gor….kaj to sploh koga zanima?
Mene, če dobro pomislim, res ne.
Kakšni ljudje imajo otroke, kakšni jih nimajo….ja luba duša, odgovor je ZELO RAZLIČNI
Kakor so različni in blazno osebi razlogi za eno, ali za drugo.
Ne moreš nekih pravil ven vlečt na silo, no.

Jaz si otrok ne želim. Seveda pa tega ne razlagam okrog, ker potem sledi teženje v stilu, da si bom pa pri 45 želela otrok. Pa, da si vsaka ženska želi otroke, da sigurno lažem, da si jih ne želim. Večno nakladnje, da si lažem. Pa, da nisem prava ženska, ker prava ženska si želi otroke. V glavnem raje sem tiho in ignoriram vprašanja v stilu kdaj bom imela otroke. Imaš prej mir. Če pa poveš resnico, da jih ne želiš pa se usujejo napadi.

Koga uvrščaš med zdrave?[/quote]

Ok, vsi tisti, ki preprosto ne želijo otrok, čeprav so verjetno plodni in verjetno nimajo kakih zdravstvenih omejitev glede dednih boleznih, ogrožanja svojega zdravstvenega stanja.

Koga uvrščaš med zdrave?[/quote]

Ok, vsi tisti, ki preprosto ne želijo otrok, čeprav so verjetno plodni in verjetno nimajo kakih zdravstvenih omejitev glede dednih boleznih, ogrožanja svojega zdravstvenega stanja.[/quote]
Misliš fizičnega zdravstvenega stanja?

…da se štepa poste in se zamoti uporabnike, da se ne grizejo med sabo

Štos je ravno v tem, da ni štosa:).

Obstaja. Samo tisti običajno tega ne sprašujejo. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Viš mene je pa vedno zanimal, kaj je po “ne-prava ženska”…
Bom kar temo odprla 🙂

Ima, ima. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close