Zakaj si želite imeti otroke?
Potem pa raje piši (če že moraš pisat) dnevnik. Ti zagotovo nihče ne bo repliciral, pa še misli boš dal(a) iz sebe. Resno.[/quote]
NImam potrebe po dnevniku. Imamo samo potrebo po pisanju, ko naletim na tradiconaliste kot so moji sorodniki. Priznam, njim ne upam zabrusiti v obraz vsega kar jim gre, potem pa si dam duška pri anonimnih tradicionalistih.[/quote]
Kar daj si duška, boš videla, kako te bodo pustili pri miru. 🙂
He, he, saj parim sem že povedala kar jim gre. Pa sem bila dolgojezična smrklja, ampak ja, imam pa mir pred njimi. Sicer raglajjo okrog, da sem nesramna, ampak niti blizu ne pridejo. Kaj meni mar, kaj čvekajo drugim, samo, da ne pridejo meni predavat. Samo za take stvari rabiš pogum. V službi seveda tega ne bi naredila. Razen seveda, če bi bila tak kader, da bi me kar prosili, da pridem v novo službo.
Torej so mi tisti, ki mi težijo glede otrok, v resnici nevoščljivi, ker mi ni treba se ukvarjat s previjanjem, z jokom, s prevaženjem otrok.[/quote]
Možno. Tud kak tak se mogoče najde. Ni pa nujno. Mogoče jih le skrbi/zanima, kaj je vzrok, da jih nimaš in te na nek način opogumljajo.
Nisem še ugotovila zakaj težijo.
Eni definitivno zato, ker so sami nesrečni. Dedec vara, popiva ali kaj takega, ona sama doma gara, otroci zabluzili v šoli, tudi popivajo. Pri takih mi je stvar jasna zakaj so nevoščljive in zakaj se vtikajo vame.
Se pa najdejo tudi taki, ki vsaj navzven, kažejo, da so v ok familijah, da so v srečni vezi, da imajo ok otroke. Pa vseeno najedajo glede otrok. To mi je čudno.
So pa seveda tudi taki, ki se ne vtikajo. Sprejemo normalno tako samske kot vezane brez otrok. Skupno vsem tem, ki se ne vtikajo pa je to, da so v srečnih vezah, zadovoljni v družini.
V glavnem tista vmesna kategorija me bega. Prva in tretja me ne begata.
Spet neko pametovanje, kako je samo en in edini način prvailen. In da je treba ljudi opogumljati na tej poti.
Jaz pa mislim, da ti visiš z neko babo, ker nimaš poguma biti samski. In te zdaj opogumljam, da pusti babo in si dokaži, da si dec.[/quote]
Hočeš rečt, da naj tebi dokažem? To je namreč tvoje prepričanje, ne moje. Si malo smešen veš. :))
Zamenjaj družbo, v kateri se giblješ. Razen če ti pljunki odgovarjajo.
P.S. Stara sem 33 let in moja okolica zelo dobro ve, da ne nameravam imeti otrok. In?[/quote]
Hja, veš prijatelje si lahko izbiraš, sorodnikov žal ne. Kar se pa službe tiče je pa tako, ne menjaš je zaradi tega, ker ti sodelavci težijo glede otrok. Ker preprosto ni služb in ko jo vendarle dobiš, požreš to na račun otrok. Pa si na monu daš duška in upaš, da bo komu od tradicionalcev kapnilo.[/quote]
Mnja, jaz sem sorodnikom uspela dopovedati, da bom jaz živela svoje življenje, ne oni mojega ali jaz njihovega, isto kot ostalim ljudem, ki so nepovabljeni skakali v moj “milni mehurček”.
Prostodušno priznavaš, da svojo kanto za smeti prazniš na MON-u, potem pa drugim očitaš, da te žalijo oz. se ti posmehujejo? Ajajaj…
Ti si smešen, ko misliš, da so drugi se dolžni opogumljati imeti froce, ker ti meniš, da je treba iemti froce.
Mimogrede, zakaj še nisi ata?[/quote]
Kje sem pa napisal, da so kaj dolžni? Spet si izmišljuješ zgodbice, da opravičiš neke svoje spletke.
Ja oprosti, nisem vedel, da takoj skočiš, ko kdo reče “hop”. Moraš pa priznat, da nisem jaz kriv, da si tak.
Jaz samo vračam. Takoj, ko preberem izjave tradicionalistov, se spomnim teh mojih vsiljivh sorodnikov in popenim. Samo nazaj klofnem. Ne klofnem prva.[/quote]
Vračaj svojim vsiljivim sorodnikom, ne pa xy folku. Razen če ti je v interesu, da ti bodo sorodniki še naprej težili, ti se boš pa še naprej poniglavo spravljala na neznance, ker nimaš dovolj poguma, da bi se postavila zase. No, saj bo marsikdo od teh neznancev čisto prenesel tvoje “klofute”, ampak problem s sorodniki bo pa ostal.
Ja oprosti, nisem vedel, da takoj skočiš, ko kdo reče “hop”. Moraš pa priznat, da nisem jaz kriv, da si tak.[/quote]
Daj povej po pravici.
Kaj se je tebi hudega zgodilo, da si postal poklicni forumski troll? So te v šoli tepli, te domači sovražijo, si zaprt v kleti?
ker občasno sodelujem na enem angleškem, enem srbskem, enem ruskem forumu, ampak takega kot si ti ni nikjer…no.
Forum je zaprt za komentiranje.