Zakaj si želite imeti otroke?
In če tak starš nosi zamero do teh, ki so se norčevali iz njega, bo otroka vzgojil tako, da se bo sedaj njegov norčeval iz revnejših. In spet ni naredil nič koristnega.[/quote]
Napaka. Zasmehovana s strani sošolcev, ki so bili bogati. Veš česa sem se naučila? Da podpiram revne ter se znašam nad bogatimi. Recimo v službi sem res ustrežljiva do revnih, se jim trudim po najboljših močeh pomagati. Bogati, ki se vedejo naduto (torej ne do vseh bogatih), tem pa pokažem vraga. Isto učim otroke.
Misliš, da starši nič ne trpijo, ker ne morejo svojih otrok nahrani, jim nuditi višjega standarda ali vsaj dostojnega življenja?[/quote]
Če starš ne more nahraniti enega otroka in zavestno naredi še drugega, tretjega, četrtega…potem res nima občutka za soljudi. Tak človek ne more imeti čustev in ne ve kaj je to trpljenje.[/quote]
To ni res.
Marsikaj bi se dalo o temu napisat. Perspektivni so tisti-tudi narodi, ki so sposobni živeti ceneje.
Tudi za obstoj naroda je potrebna nataliteta 2.11. v kolikor ni, bodo na te prostore, ki mimogrede niso naši, prihajali takšni, ki to znajo.
Če starš ne more nahraniti enega otroka in zavestno naredi še drugega, tretjega, četrtega…potem res nima občutka za soljudi. Tak človek ne more imeti čustev in ne ve kaj je to trpljenje.[/quote]
To ni res.
Marsikaj bi se dalo o temu napisat. Perspektivni so tisti-tudi narodi, ki so sposobni živeti ceneje.
Tudi za obstoj naroda je potrebna nataliteta 2.11. v kolikor ni, bodo na te prostore, ki mimogrede niso naši, prihajali takšni, ki to znajo.[/quote]
Jasno, da bodo.
in isti ljudje, ki so zdaj proti otrokom, bodo pol čist zgroženi, ko bodo črne roke za njih skrbele…
Tko to je.
In če tak starš nosi zamero do teh, ki so se norčevali iz njega, bo otroka vzgojil tako, da se bo sedaj njegov norčeval iz revnejših. In spet ni naredil nič koristnega.[/quote]
Napaka. Zasmehovana s strani sošolcev, ki so bili bogati. Veš česa sem se naučila? Da podpiram revne ter se znašam nad bogatimi. Recimo v službi sem res ustrežljiva do revnih, se jim trudim po najboljših močeh pomagati. Bogati, ki se vedejo naduto (torej ne do vseh bogatih), tem pa pokažem vraga. Isto učim otroke.[/quote]
Razumem. Včasih se pa zgodi, da revež obogati in potem postane on tisti, ki se posmehuje revežem. Potem je on tisti, katere je prej sam preziral. Na te sem mislil.
To ni res.
Tudi za obstoj naroda je potrebna nataliteta 2.11. v kolikor ni, bodo na te prostore, ki mimogrede niso naši, prihajali takšni, ki to znajo.[/quote]
Marsikaj se da ja. Samo potem bo temu primerna krajša življenjska doba. Obstajajo ljudstva, ki zadostijo kriterijem po samooskrbi, ampak ne dočakajo 90 let. Veliko otrok tudi umre itd.
Kako misliš, da niso naši prostori?:) Čigavi pa so? Ja saj že prihajajo, cel čas…zdaj še pse vozijo iz Bosne.
Pač ne veš. Mogoče še kdaj boš..Ali pa ne…[/quote]
Ne, nikoli ne bom razumela zakaj imaš tako nujo,da označuješ ljudi, ki ne želijo imeti otrok za egoiste, razvajence. Tako, da težko dojamem od kod prihajajo to tvoje razmišljanje.[/quote]
To so izkušnje takšnih ljudi, ki razmišljajo tako, kot ti.
Polna si jeze, sovraštva in samopomilovanja in zaradi lastnega občutka žrtve pričakuješ, da bomo vsi sprejeli tvojo resnico in te razumeli.
Preprosto povedano, v meni vidiš le to, kar nosiš v sebi.
Pa vem, da razumeš, zato nehaj provocirati in se pretvarjati.
Daj enkrat svoje plašnice dol in zaživi v realnosti. Mogoče boš videla, da ni svet tako rožnat kot ga ti vidiš.[/quote]
Pa zakaj za božjo voljo, želiš da vsi vidijo tako, kot ti ?
Zastopim, da iščeš pozornost, vendar se s takšnim načinom le poglabljaš v lastno bedo in še ob tem druge prepričuješ, da vidijo negativno in s tem širijo to tvojo “resnico”, ki bi naj kot nek virus zajel vso družbo.
A misliš, da boš potem srečna, če bomo vsi tako videli, kot ti ?
Se bomo zaradi tega imeli kaj raje ali se bomo prej pobili med sabo, ker bomo v drugem videli le grožnjo ?[/quote]
Ker drugače ne zna.
Beri ponovno “isti ljudje , ki so zdaj proti otrokom….”…a to sem mogoče jaz?
Nak.
Me ne motijo.[/quote]
Torej, ker si obtožila mene (ker nočem svojih otrok), sem sklepala, da je to projekcija tvojih misli v druge. Jaz zato nimam otrok, ker me ljudje drugih narodnosti ne motijo. Nisem taka, da bi zame morali ravno Slovenci skrbeti. Zato ne čutim potrebe po otrocih.
Glede na to, da nisem genij na nobenem področju, tudi verjamem,d a moji otroci ne bi bili geniji, ki bi rešili svet. Zato ne bo nobene izgube. Verjetno tudi ne bi bili neki vrhunski managerji, vrhunski športniki ali kaj takega tako, da ni panike. Nimam tako odličnih genov, da bi bilo kaj narobe, če jih ne predam naprej. Kdor pa je prepričan v svoje odlčne gene pa seveda mora poskrbeti, da ne bodo šli v nič.
To ni res.
Jasno, da bodo.
in isti ljudje, ki so zdaj proti otrokom, bodo pol čist zgroženi, ko bodo črne roke za njih skrbele…
Tko to je.[/quote]
Fak ej. Se pravi froce bi imeli samo zato da bo kdo skrbel za vas na stara leta oz ko bo to potrebno? Budale. Ne privoscim nobenmu da bi kdo mogu skrbet zame.
Beri ponovno “isti ljudje , ki so zdaj proti otrokom….”…a to sem mogoče jaz?
Nak.
Me ne motijo.[/quote]
Torej, ker si obtožila mene (ker nočem svojih otrok), sem sklepala, da je to projekcija tvojih misli v druge. Jaz zato nimam otrok, ker me ljudje drugih narodnosti ne motijo. Nisem taka, da bi zame morali ravno Slovenci skrbeti. Zato ne čutim potrebe po otrocih.
Glede na to, da nisem genij na nobenem področju, tudi verjamem,d a moji otroci ne bi bili geniji, ki bi rešili svet. Zato ne bo nobene izgube. Verjetno tudi ne bi bili neki vrhunski managerji, vrhunski športniki ali kaj takega tako, da ni panike. Nimam tako odličnih genov, da bi bilo kaj narobe, če jih ne predam naprej. Kdor pa je prepričan v svoje odlčne gene pa seveda mora poskrbeti, da ne bodo šli v nič.[/quote]
No vidiš.
Zdaj samo še pogruntaj, zakaj se tako sekiraš zaradi tega (ker drug se noben ne)…
Napaka. Zasmehovana s strani sošolcev, ki so bili bogati. Veš česa sem se naučila? Da podpiram revne ter se znašam nad bogatimi. Recimo v službi sem res ustrežljiva do revnih, se jim trudim po najboljših močeh pomagati. Bogati, ki se vedejo naduto (torej ne do vseh bogatih), tem pa pokažem vraga. Isto učim otroke.[/quote]
Ne razumem zakaj zamero do nekaterih točno določenih oseb prenesti na vse njim podobne in to učiti še otroke? To je nekako tako, kot da se ne bi razumela s taščo pa bi proti njej ščuvala še lastne otroke. Naj vsak zase presodi človeka.
Ne, nikoli ne bom razumela zakaj imaš tako nujo,da označuješ ljudi, ki ne želijo imeti otrok za egoiste, razvajence. Tako, da težko dojamem od kod prihajajo to tvoje razmišljanje.[/quote]
To so izkušnje takšnih ljudi, ki razmišljajo tako, kot ti.
Polna si jeze, sovraštva in samopomilovanja in zaradi lastnega občutka žrtve pričakuješ, da bomo vsi sprejeli tvojo resnico in te razumeli.
Preprosto povedano, v meni vidiš le to, kar nosiš v sebi.
Pa vem, da razumeš, zato nehaj provocirati in se pretvarjati.[/quote]
Veš kaj razumem? Da imaš kup svojih travm in jih preslikuješ vame.
Pač ne veš. Mogoče še kdaj boš..Ali pa ne…[/quote]
Verjetno si ga narobe razumel. On je samo želel povedat, da smo ljudje vsi egoisti, ne glede na to kaj in za koga počnemo. Tudi, če se razdajaš za druge, si še vedno egoist, ker to pač počneš iz lastnih interesov. Tako nekako.
Forum je zaprt za komentiranje.