Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj si želite imeti otroke?

Zakaj si želite imeti otroke?

jst mam preveč dela in premalo časa……….

Za tiste, ki se imamo lušno, pa malo že je. 🙂 A ti bi pa kar, da vsi izumrejo, ker ti tako trpiš? No to pa je egoizem. Kje je pa sedaj tvoj razum? :)[/quote]

Moj razum mi pravi, da bomo vsi umrli.

Ti misliš, da ne boš?[/quote]
Tvoj razum tudi hitro zamenja temo, ko se čuti ogroženega. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

aha .. a si ti nasajena, ker že dolgo nisi bila nataknjena
al je pri tebi obratno
da si tataknjena, ker že dolgo nisi bila nasajena

aha .. a si ti nasajena, ker že dolgo nisi bila nataknjena
al je pri tebi obratno
da si nataknjena, ker že dolgo nisi bila nasajena

Misliš, kot ti, ponavadi, ne?:)

Ogroženega? Ma daj ne domišljaj si.

kr neke zaključke si izmišljaš na podlagi mojkih čisto realnih vpisov.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

nič od tega, jst sm nataknjena samo takrat, ko mi dela zmanjka (pa ne seksualnega)

nič od tega, jst sm nataknjena samo takrat, ko mi dela zmanjka (pa ne seksualnega)[/quote]

aha … kot vsaka prva na vasi ☺

itak. jst si vedno enega takega izberem, ki me polno zaposli 🙂 nimam cajta za 3 dedce hkrati 🙂

Lepolaska, v katerem letu si ti obtičala? :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Lepolaska, v katerem letu si ti obtičala? :))[/quote]

Margot- … resno … ne boš ji kos ☺

sem kar up to date… 🙂 ne boš verjela, če ne najedaš folku s svojimi idejami, ti mogoče celo kaj povejo 🙂 recimo kolk obžalujejo, da so zapustili ženo za 20 let mlajšo, ji naštepali otroka in otroci iz prejšnjega zakona ne govorijo več z njimi 🙂 haha, ti pa kar živi še naprej v svojem mehurčku 🙂 vidim da si si že opomogla od začetnega šoka 🙂 a ne seksaš s svojim perfektnim možem 🙂 hihi

A si ji fauš, ker ima dobro vezo in 2 otroka, ti pa 50-letnega ljubimca?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

za tipa ka se okrog goni nisem bla še nobeni fouš 🙂 nej ji bog požegna 🙂

na, še malo soli za na rep Margot- ☺
si je naštepala otroka s fuzbalerjem .. pa je sfalila in mulc niti za klop gret ni dober
v drugo je probala s trenerjem fuzbala … rezultat je še slabši

mogoče bo v tretje s sodnikom ☺

si pozabu dodat, da se počuti vsaj tko k da bi se dala ronaldu osemenit 🙂
šefica taprava 🙂

žal se na tipe, ki stran brcajo kar si “priborijo” ne spoznam in me ne zanimajo ☺
je pa menda hotla trenerja toliko časa jahati, da bi uspela mulca spraviti med tekmo na igrišče ☺

zdej pa smrka v robček, ker pr barci niso prepoznali strašnega talenta. revca.

sej si se zatipkala, anede ☺ Barka ☺[/url]

da ne bi v prihodnosti dajal še takih linkov… ker znam po nesreči kliknit. horror…

sej ti je znano: lajf saks end den ju daj ☺

da te nam tožila za copyrights…

sicer pa ne vem kaj si tako žleht – vsaka se samo trudi zagotovit svojim prekrasnim čudežnim in super-duper-nadarjenim otrokom najboljšo prihodnost. če ji ne rata z možgani, uporabi pač mednožje.

nau šlo … nisem natipkal kot moje ☺

sej nebi rada, da še tebi nasujem sol na rep .. pa ne mislim na tvoje (ne)potomstvo ☺

nej ti bo… 🙂

kar se ostalega tiče pa – jst mirno spim in plačujem svoje račune, upam da ostali tudi, ampak nisem še tko daleč, da bi se zarad tega sekirala 🙂

nej ti bo… 🙂

kar se ostalega tiče pa – jst mirno spim in plačujem svoje račune, upam da ostali tudi, ampak nisem še tko daleč, da bi se zarad tega sekirala :)[/quote]
grem jaz še ovcam kožuhe parat ☺
ti si jo pa lahko na roke vržeš z mislijo na mojega otepača … dovolim ☺

optimist. 🙂 še mojemu ne bi uspelo – zdej pa samo še postla 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close