Zakaj si želite imeti otroke?
Ne vem ali si spregledala naslov teme. Namreč zagovarjati se morajo tisti, ki jih želijo in sploh ne tisti, ki si jih ne. Nisem še nikjer zasledil, da bi se kdo moral zagovarjati, zakaj jih nimajo, sem pa opazil nekaj pohval le tem, ki so se tako odločili.
Problem je le ta, da še vedno imajo ti, ki jih tako sovražijo, spolne odnose in vsi vemo, koliko takih se tudi rodi, nezaželenih namreč. En tak je očitno odprl tudi to temo.
Malo se “delaš” neumnega. Sprašuješ eno stvar, hkrati pa na vsak odgovor zatrobiš z istim tonom, da je to iz egoističnih razlogov. Kar pomeni, da niti približno ne razumeš situacije, ker je tvoj svet preveč črn. Ko bo posijalo sonce, pa boš mogoče tudi sam dojel, da moraš te odgovore poiskati v sebi. Namreč to, zakaj si tukaj.
No, saj smo vsi dojeli tvojo izkušnjo iz tegale komentarja. Si pa ista, kot avtor tele teme, ki je prepričan, da če so njegovi starši njega imeli brez pravega razloga, da so pa zdaj takšni kar VSI. Kako otročje.
bravo. ni ti uspelo prit do in razumet niti vseh 4ih stavkov prvega posta, revež. pravi genialec.
kaj sploh delaš na sedmi strani, a ti ni že možgan odmrl od napora? :)[/quote]
Skozi debato tistega vprašanja “zakaj ne otrok” sploh nisem zaznal. Predvidevam, da ti si ga. 🙂
No ja, tistega res ne moreš vedet, je vseeno malo predrzno od tebe. Sklepaš po svoji izkušnji predvidevam.
mam tako zvezo kot mi paše in ne kot tercijalke mislite, da bi bilo “prav”… če bi hotela otroke, bi si pa 15 let mlajšega omislila, simpl as that 🙂 manjka se jih… me pa zabava, ko mi to naprej mečete kot žaljivko – kot da si ne bi jaz sama takega izbrala in hotela :)))))
če pa govoriva o branju iz oči – ja, sem definitivno napol pismena, in če bi bile ostale odkrite do sebe, bi si isto priznale 🙂 v nasprotnem primeru se vam ne bi dedci okrog gonili, ko si zatiskate oči in si laskate da ste ujele tiste par let mlajšega in da ste še “dobra supa” 🙂 malo morgen. pametni moški pač znajo. :)[/quote]
Očitno nimaš težav samo z branjem “iz oči” ampak tudi sicer, ker namreč ravno zgoraj sem napisala, da obstaja samo ena edina ženska, za katero sem prepričana, da ji bo zvest in da je nikoli ne bo razočaral. In to nisem jaz.
Jaz mu vsako boljšo “supo” iz srca privoščim.
Ne verjamem pa, da se prav strašno zabavaš, sicer ne bi toliko “kokodakala”. Tudi se ne spomnim, da bi ti kjerkoli zapovedovala kako moraš živeti. Vtaknila sem se samo v en stavek, ki je bil totalna neumnost.
margot, tepka, veš koga varajoči moški najbolj razočara, ko zafura familijo? svoje otroke.
ki mu najverjetneje ne bodo nikoli (ali zelo težko) odpustili, če bi zapustil družino in si nakopal na grbo eno blontno 25-letnico in novega otroka. žena preboli (ker mo privošči, kao), otroci veliko težje. vprašaj koga, ki se je v mladih letih moral s tem spopadat, jaz hvala bogu nisem imela te “sreče”…
mam tako zvezo kot mi paše in ne kot tercijalke mislite, da bi bilo “prav”… če bi hotela otroke, bi si pa 15 let mlajšega omislila, simpl as that 🙂 manjka se jih… me pa zabava, ko mi to naprej mečete kot žaljivko – kot da si ne bi jaz sama takega izbrala in hotela :)))))
če pa govoriva o branju iz oči – ja, sem definitivno napol pismena, in če bi bile ostale odkrite do sebe, bi si isto priznale 🙂 v nasprotnem primeru se vam ne bi dedci okrog gonili, ko si zatiskate oči in si laskate da ste ujele tiste par let mlajšega in da ste še “dobra supa” 🙂 malo morgen. pametni moški pač znajo. :)[/quote]
Očitno nimaš težav samo z branjem “iz oči” ampak tudi sicer, ker namreč ravno zgoraj sem napisala, da obstaja samo ena edina ženska, za katero sem prepričana, da ji bo zvest in da je nikoli ne bo razočaral. In to nisem jaz.
Jaz mu vsako boljšo “supo” iz srca privoščim.
Ne verjamem pa, da se prav strašno zabavaš, sicer ne bi toliko “kokodakala”. Tudi se ne spomnim, da bi ti kjerkoli zapovedovala kako moraš živeti. Vtaknila sem se samo v en stavek, ki je bil totalna neumnost.[/quote]
Margot- … pomiri se … vem kaj tipkam
evo samo za tebe: Jesen stiže ..
Samo, če bi bilo to res, da si večina mladih želi otroke, bi tule gor napisali na stotine razlogov zakaj si želijo otroke. Pa jih nič ne napišete. Aja, nagon pa ja. To ste pa napisali, da vas nagon vodi v razmnoževanje.[/quote]
Večina mladih za tole tvojo zblojeno debato še ve ne, od vseh ve za njo morda eden do dva, pa se tem dvema ne da diskutirat na to temo s tabo… Debatiraš sam s sabo in tremi stalnimi člani, za katere veš, kakšno je njihovo stališče, rad bi pa slišal na stotine razlogov, zakaj si ljudje želijo otroke. Sprašuješ se na napačnem kraju, pa četud bi slišal tisoč razlogov, bi bilo tvoje stališče zato kaj drugačno?
Forum je zaprt za komentiranje.