Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj si Nemci želijo toliko beguncev

Zakaj si Nemci želijo toliko beguncev

[img]http://40.media.tumblr.com/5751e61352845429c12739222c26547f/tumblr_inline_nwse8wDElV1sb7n8w_1280.jpg[/img]

[img]http://40.media.tumblr.com/8d47094f056716512b2c4e18657e2c22/tumblr_nws1xsaCtD1ujky4xo1_500.jpg[/img]

[img]http://40.media.tumblr.com/f48a3b7f0326e3e48bff5aa6739c7ed5/tumblr_nws57i8IXU1ujky4xo1_500.jpg[/img]

ZA OŽENIT 😀

Več veselja in realnosti najdete tukaj, kot kaže enga peče ritka od realnosti da ljudi teh nočejo in jih hoče obelodanit, pa ma ful dela 😛

http://zlovenija.tumblr.com/

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Torej, če kdo krši zakone, moramo biti tiho, ker drugače potem že sami kršimo zakone ? :)[/quote]

ali si ti resnično butast al samo kakšno genetsko modificirano travo paseš?

Haha

http://www.kurir.rs/austrija/ausrijanci-se-naoruzali-do-zuba-rasprodate-sve-sacmarice-clanak-1992711

Tečaji za rokovanje z orožjem so se izvajali 1x na pet tednov zdaj pa tedensko mi je povedal znanec iz Avstrije…. kako luštno.

Tole rabimo na meji, sicer Makedonsko Grški, če Grki ne želijo ustavljat ilegalcev na morjo z ladjami kjer bi bilo najlažje bi morale vse države donirat dol Makedoncem in postavit nov ”Berlinski zid” no go cono, pa naj majo pol Grki te ilegalce tam če želijo če niso sposobni potapljat neoboroženih čolnov!

Pol pa samo napisat da je gibanje prepovedano in lepo vojaške vaje, pa lahko NATO paradira tam na strelskih vajah.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Torej, če kdo krši zakone, moramo biti tiho, ker drugače potem že sami kršimo zakone ? :)[/quote]

ali si ti resnično butast al samo kakšno genetsko modificirano travo paseš?[/quote]
Tvoje ideje so me navdihnile. 🙂
Emigranti lahko kršijo zakone, jaz pa jih moram sprejemati, sicer sem verski nestrpnež, rasist, sovražnik ljudi….:)
In pucanje drekov za temi emigranti ter prilagajanje njim, je širjenje ideje o večvrednosti teh drugih, muslimanskih ras in poniževanje naše lastne rase.

In ker se zagovorniki tega početja imate za pametne, sem ponosen, da sem butast. 🙂

ali si ti resnično butast al samo kakšno genetsko modificirano travo paseš?[/quote]
Tvoje ideje so me navdihnile. 🙂
Emigranti lahko kršijo zakone, jaz pa jih moram sprejemati, sicer sem verski nestrpnež, rasist, sovražnik ljudi….:)
In pucanje drekov za temi emigranti ter prilagajanje njim, je širjenje ideje o večvrednosti teh drugih, muslimanskih ras in poniževanje naše lastne rase.

In ker se zagovorniki tega početja imate za pametne, sem ponosen, da sem butast. :)[/quote]

Butast nisi, se pa tak delaš, da bi prikril lastno nestrpnost, ki nima nobene veze z begunci.

[img]http://40.media.tumblr.com/5751e61352845429c12739222c26547f/tumblr_inline_nwse8wDElV1sb7n8w_1280.jpg[/img]

[img]http://40.media.tumblr.com/8d47094f056716512b2c4e18657e2c22/tumblr_nws1xsaCtD1ujky4xo1_500.jpg[/img]

[img]http://40.media.tumblr.com/f48a3b7f0326e3e48bff5aa6739c7ed5/tumblr_nws57i8IXU1ujky4xo1_500.jpg[/img]

ZA OŽENIT 😀

Več veselja in realnosti najdete tukaj, kot kaže enga peče ritka od realnosti da ljudi teh nočejo in jih hoče obelodanit, pa ma ful dela 😛

http://zlovenija.tumblr.com/%5B/quote%5D

Vidiš to je podlaga, da pride novi Dolfi na oblast, vi ste njegovi volivci, volivci “odrešitelja”.

Ko se sistem tako izpridi, da se namnoži dovolj velika masa egoističnih narcisoidov, sistem razpade, uničijo ga točno tisti, ki jim je sistem omogočil, da so takšni postali.
In razpad je vedno boleč za vse.

Nič novega.

drži On, nič novega…kaj ko bi ti, boom in ostali nehali igrati vlogo moralne policije in označevati vse , ki se ne strinjamo z begunsko politiko za fašiste, ksenofobe, egosite in ljubitelje nacistične ideologije. Pobrskaj malo po zgodovini in se seznani s tem kaj je privedlo do vzpona nacizma in dogodkom, ki so sledili.
Večina pametnih ljudi pač ne nasede lažnemu humanizmu in noriji, ki jo zganjajo slovenska trobila, ti, boom in še kdo ste pač preveč naivni , žal vas je ta naivnost tudi poneumla, da ne vidite realne slike…

Ne vem zakaj se čutiš prav ti nagovorjenega, vendar nestrinjanje s politiko se da izražati še na kakšen drugačen način, in ne samo z nacifašističnimi ter ksenofobnimi parolami in hujskaštvom. Konec koncev gre prav za to, in ne za podporo politiki s katero se (če sem iskren) ne strinjam niti sam ter za nasedanje medijem. In ko smo že ravno pri nasedanju, se pranje možganov izvaja tudi preko tistih medijev, ki pišejo nasprotno. Da o raznih neonaci medijih, ki so očitno med nekaterimi forumaši najbolj popularni, niti ne govorimo (no, medijem menda edino Robi ne naseda, saj jih ne bere, ker mu že slike povedo dovolj – kot je bilo razumeti eno od njegovih izjav). Resnica pa bo najbrž nekje vmes, a ne? Ali so po tvoje pametni tisti, ki nasedajo tem drugim medijem?

Sicer je pa tako: ali so dejansko tisti, ki najbolj vpijejo, tudi proti takšni politiki, glede na to da jim očitno še kako prav pride, da lahko sprostijo svoje nabrane frustracije in hujskajo vsevprek? In ko resnično zapoka, so ponavadi prav ti prvi, ki se bodo poskrili po mišjih luknjah. Ko pa kakega od njih iz luknje zbezajo ven in se mu kaj zgodi, bodo pa vpili o povojnih pobojih nedolžnih civilnih žrtev.

O zgodovini pa mene ni treba učit. Mi je jasno kaj je Hitlerja pripeljalo na oblast. Žal je k temu pripomogel tudi opran narod, ki ga je žal še kako lahko prat. Mnogo bolj so krivi tisti posamezniki, ki pri pranju sodelujejo.

V glavnem: če si ob takih izpadih in hujskaštvu kot ga tu izvajata najmanj dva, kljub nestrinjanju s politiko lepo tiho, lahko pomeni le, da se z njihovim načinom ter propagiranjem sovraštva, in pobijanja kar počez enostavno strinjaš.

Danes v Nemškem časopisu Spiegel:

26 MIO Evropskih mladih grozi revščina, merklova pa govori, da jim primankuje delovne sile in, da bodo begunci to rešili. Ali se norčuje iz ljudi, a ne more ljudi iz Evrope pripeljat v Nemčijo na delo. Ima raje socialne nemire in razdor družbe.

Danke Angela Merkel fur die Zerstorung der Europa (hvala Angela za uničenje Evrope)

http://www.spiegel.de/wirtschaft/soziale
s/armut-in-eu-26-millionen-jugendliche-bedroht-a-1059717.html

Sem že stokrat pojasnil, kaj me moti in zakaj sem proti tem, po vašem begunskem priseljevanju.
Boom, ti malo preveč pametuješ, saj niti ne veš iz katerega konca SLO sem in od kje meni informacije, ki jih mediji vztrajno zanikajo.
Proti temu sem, ker je vse skupaj, uradno, le farsa in ena velika laž.
Če bi rad poznal resnico, pridi sem v Dobovo in Rigonce, pa lahko potem naprej debatirava.
Dokler pa boš tako, kot večina, spremljal idealizirano dogajanje preko medijev, pa ne vidim smisla, da te v karkoli prepričujem.
Že to, kdo je begunec in kdo emigrant, si ne daste dopovedati in kdo dejansko prihaja v EU. Pa je to osnova za vso debato.

Ne vem zakaj se čutiš prav ti nagovorjenega, vendar nestrinjanje s politiko se da izražati še na kakšen drugačen način, in ne samo z nacifašističnimi ter ksenofobnimi parolami in hujskaštvom. Konec koncev gre prav za to, in ne za podporo politiki s katero se (če sem iskren) ne strinjam niti sam ter za nasedanje medijem. In ko smo že ravno pri nasedanju, se pranje možganov izvaja tudi preko tistih medijev, ki pišejo nasprotno. Da o raznih neonaci medijih, ki so očitno med nekaterimi forumaši najbolj popularni, niti ne govorimo (no, medijem menda edino Robi ne naseda, saj jih ne bere, ker mu že slike povedo dovolj – kot je bilo razumeti eno od njegovih izjav). Resnica pa bo najbrž nekje vmes, a ne? Ali so po tvoje pametni tisti, ki nasedajo tem drugim medijem?

Sicer je pa tako: ali so dejansko tisti, ki najbolj vpijejo, tudi proti takšni politiki, glede na to da jim očitno še kako prav pride, da lahko sprostijo svoje nabrane frustracije in hujskajo vsevprek? In ko resnično zapoka, so ponavadi prav ti prvi, ki se bodo poskrili po mišjih luknjah. Ko pa kakega od njih iz luknje zbezajo ven in se mu kaj zgodi, bodo pa vpili o povojnih pobojih nedolžnih civilnih žrtev.

O zgodovini pa mene ni treba učit. Mi je jasno kaj je Hitlerja pripeljalo na oblast. Žal je k temu pripomogel tudi opran narod, ki ga je žal še kako lahko prat. Mnogo bolj so krivi tisti posamezniki, ki pri pranju sodelujejo.

V glavnem: če si ob takih izpadih in hujskaštvu kot ga tu izvajata najmanj dva, kljub nestrinjanju s politiko lepo tiho, lahko pomeni le, da se z njihovim načinom ter propagiranjem sovraštva, in pobijanja kar počez enostavno strinjaš.[/quote]

Kakšno hujskaštvo, MOJ denar (med drugim) porabljamo za ljudi medtem ko je 120.000 ljudi z državljanstvom RS brezposelnih…. a za njih pa ne rabimo sprostit zaloge hrane da bi imeli normalne obroke?

Vsako gospodinjstvo plačuje RTV prispevek zato da se prikazuje samo ena stran?

Upoštevanje zakonov ki prepovedujejo prehod meje ljudem brez papirjev NI FAŠIZEM ne NACIZEM ne KSENOFOBIJA in ne HUJSKAŠTVO je samo poziv da se začnejo upoštevat zakoni kot se za nas ki smo tukaj. Če jaz lahko plačam kazen ker se ne držim zakonov ne vem zakaj bi za druge narode in narodnosti ali tudi rase bilo drugače? Mi lahko to razložiš?

Seveda si ne dajo, ker po njihovem lahko begunec gre po celem Svetu zastonj in mu humanitarno MORAMO pomagat, oni pa si bodo nato lahko poljubno izbrali državo kjer želijo bit izmed vseh držav na Svetu…..

Logika 1A

Se pravi vsi ki radi potujejo si lahko samo želijo postat ”begunci” mislim begunci no…

Podlaga za novega Dolfija na oblasti niso ti ljudje ampak imigranti, če njih ne bi bilo teh zapisov tudi ne bi bilo.

To je samo naravna posledica, nedržanja mejnih zakonov RS in ostalih republik pred njo. Meje se zavaruje tudi s silo!!

Tudi Švedi so jim pomagali, zdaj pa imajo to:

https://www.youtube.com/watch?v=eQ6VI_bc1j4

Zdaj pa bom spet označen za rasista, ksenofoba….

Podlaga za novega Dolfija na oblasti niso ti ljudje ampak imigranti, če njih ne bi bilo teh zapisov tudi ne bi bilo.

To je samo naravna posledica, nedržanja mejnih zakonov RS in ostalih republik pred njo. Meje se zavaruje tudi s silo!![/quote]…in naše interese se zavaruje s pobijanjem drugih….

Vidiš to je rasizem.
Tvoje razmišljanje popolnoma ustreza temu, da pride “rešitelj” na oblast.

To je samo naravna posledica, nedržanja mejnih zakonov RS in ostalih republik pred njo. Meje se zavaruje tudi s silo!![/quote]…in naše interese se zavaruje s pobijanjem drugih….

Vidiš to je rasizem.
Tvoje razmišljanje popolnoma ustreza temu, da pride “rešitelj” na oblast.[/quote]

Daj si že enkrat poglej definicijo RASIZMA no, ker izpadeš kot bedak ko uporabljaš to besedo…

Naše interese se zavaruje postopoma, če to ni moč z uporabo mirnih sredstev in besedami se stopnjuje v silo, to je povsem razumljivo…

Povej mi nekaj no, če boš probal oropat kombi z denarjem bodo tudi uporabili silo, ali so zato varnostniki rasisti? To je njihova DOLŽNOST in so zato PLAČANI, kot je vojska in policija plačana da brani naše meje pred ilegalnim prehodom kot piše v zakoniku RS….

Nič od tega ni rasizem, daj si že enkrat rečt… če bo k tebi v stanovanje želel nekdo prit spat, in si ne bo dal rečt in boš klical policijo (ali ga nasilno vrgel čez prag ven ali čez mejo tvojega doma) boš rasist oz. bodo policisti rasisti in neonacist in ksenofob??? Seveda ne, gre se samo za uveljavitev zakonov do lastnine in samoobrambe itd itd…. nič od tega ni rasistično, nacistično, ksenofobno ipd. Če bo ta tip na tvojem pragu potegnil ven pištolo in ga bosta policistia ustrelila tudi ne bosta nacista in rasista in kaj jaz vem kaj še vse.

No pri teh množicah kjer pa je orožje razmnoževanje (večji naravni prirastek kot domačini) in kjer jih manjše enote policije brez orožja ne morejo ustavit in uveljavit zakonov ki pritičejo mejnim prehodom pa je uporaba sila sorazmerno dejanje, ker s pendrekom ne morš lovit vseh, sploh pa ko nimamo ograje…… en vojak na helikopterju z 30 kaliberskim mitraljezom pa lahko zaustavi na stotine ilegalcev in pošlje jasen znak da tu prehoda ni oz. je smrtno nevaren ker je nezakonit. In to ni nacistično ampak je nujno potrebno za ohranitev zakonodaje. Zdaj izpade kot da je za EU zakonodaja takšna, za ilegalce pa drugačna. Vse zaradi igranja na noto humanosti, kako ogabno.

Prosim nehaj se smešit z uporabo besed ki nimajo v tem nobenega smisla in so celo popolnoma napačno uporabljene.

Sem že stokrat pojasnil, kaj me moti in zakaj sem proti tem, po vašem begunskem priseljevanju.
Boom, ti malo preveč pametuješ, saj niti ne veš iz katerega konca SLO sem in od kje meni informacije, ki jih mediji vztrajno zanikajo.
Proti temu sem, ker je vse skupaj, uradno, le farsa in ena velika laž.
Če bi rad poznal resnico, pridi sem v Dobovo in Rigonce, pa lahko potem naprej debatirava.
Dokler pa boš tako, kot večina, spremljal idealizirano dogajanje preko medijev, pa ne vidim smisla, da te v karkoli prepričujem.
Že to, kdo je begunec in kdo emigrant, si ne daste dopovedati in kdo dejansko prihaja v EU. Pa je to osnova za vso debato.[/quote]

Robi glede na to, da se ti begunci/emigranti sprehajajo dobesedno mimo praga, ti še ne daje absolutne pravice sodit kdo so to. In četudi so kar ti trdiš, zakaj so to kar so?
Izključno po lasni krivdi?
Zakaj sploh so tolikšne razlike v razvoju med regijami? Kdo jih povzroča? Kdo povzroča nemire, vojne?

Kdor misli, da bo s postavljanjem ograj dosegel to, da bo na tej strani lepše živel na račun ropanja druge strani, je… karkoli.
Sedaj s prstom kazat na te ljudi, da so nam oni krivi, da se nam ruši sistem, je bedarija brez primere ali vsaj hudo omejeno kratkovidno razmišljanje.

In kako veš, da me tam še ni bilo? Mi je pa lahko le žal, da prihajajo preko meje prav na tvojem koncu, vendar je ob vsem tem tudi simptomatično za ljudi, ki so jim uspešno nadeli plašnice in sami niti nimajo želje pomoliti nos še malo dlje od svojega grunta, da bi raje tolerirali pobijanje na svojem pragu kot se recimo jezili na Hrvate (ki so prvi v vrsti naših problemov), ker jih spuščajo čez prav tam in prav na način kot ga. In kot tudi še na vse ostale, ki so celotno krizo povzročili.

Brez skrbi, da mi je tudi zelo jasno, da celotno situacijo izkorišča še cel kup drugih skupin kot so ekonomski migranti in verjetno tudi marsikakšen ISIS-ovec. Ampak to ni opravičilo za pozive k množičnemu linču, na kar kot kaže vsaj po tihem pristajaš.

in to je Robi, ki ne naseda medijem. :-))

lej, če je to na Švedsekm dejansko tak problem in ne le spotencirano sranje z namenom futranja možganskih maloposestnikov, potem je stvar Švedov, da nekaj ukrenejo. Dejstvo pa je, da tega tam ne počne islam (kot bi se glasilo po tvoje), temveč neke skupine, ki islam izkoriščajo in perejo možgane svojim ljudem. Imajo Švedi svoje zakone, svojo policijo in svojo vlado katerih dolžnost je, da državljane zaščitijo.

Jah, da nimam tebe, ki mi vse tako podrobno razlagaš, nebi niti govorit znal…

Sploh pa je v takih debatah zelo pomembna točna uporaba besed in pojmov zato resnično hvala, da se trudiš lektorirat.

…in naše interese se zavaruje s pobijanjem drugih….

Vidiš to je rasizem.
Tvoje razmišljanje popolnoma ustreza temu, da pride “rešitelj” na oblast.[/quote]

Daj si že enkrat poglej definicijo RASIZMA no, ker izpadeš kot bedak ko uporabljaš to besedo…

Naše interese se zavaruje postopoma, če to ni moč z uporabo mirnih sredstev in besedami se stopnjuje v silo, to je povsem razumljivo…

Povej mi nekaj no, če boš probal oropat kombi z denarjem bodo tudi uporabili silo, ali so zato varnostniki rasisti? To je njihova DOLŽNOST in so zato PLAČANI, kot je vojska in policija plačana da brani naše meje pred ilegalnim prehodom kot piše v zakoniku RS….

Nič od tega ni rasizem, daj si že enkrat rečt… če bo k tebi v stanovanje želel nekdo prit spat, in si ne bo dal rečt in boš klical policijo (ali ga nasilno vrgel čez prag ven ali čez mejo tvojega doma) boš rasist oz. bodo policisti rasisti in neonacist in ksenofob??? Seveda ne, gre se samo za uveljavitev zakonov do lastnine in samoobrambe itd itd…. nič od tega ni rasistično, nacistično, ksenofobno ipd. Če bo ta tip na tvojem pragu potegnil ven pištolo in ga bosta policistia ustrelila tudi ne bosta nacista in rasista in kaj jaz vem kaj še vse.

No pri teh množicah kjer pa je orožje razmnoževanje (večji naravni prirastek kot domačini) in kjer jih manjše enote policije brez orožja ne morejo ustavit in uveljavit zakonov ki pritičejo mejnim prehodom pa je uporaba sila sorazmerno dejanje, ker s pendrekom ne morš lovit vseh, sploh pa ko nimamo ograje…… en vojak na helikopterju z 30 kaliberskim mitraljezom pa lahko zaustavi na stotine ilegalcev in pošlje jasen znak da tu prehoda ni oz. je smrtno nevaren ker je nezakonit. In to ni nacistično ampak je nujno potrebno za ohranitev zakonodaje. Zdaj izpade kot da je za EU zakonodaja takšna, za ilegalce pa drugačna. Vse zaradi igranja na noto humanosti, kako ogabno.

Prosim nehaj se smešit z uporabo besed ki nimajo v tem nobenega smisla in so celo popolnoma napačno uporabljene.[/quote]

Če bi bil ta Arabec, bi ga po tvoje bilo najbolje pustit, da se naspi in medtem it pobit kakšno arabsko družino, najbrž.

Malo se spomni kaj si nedolgo nazaj pisal o tistih, ki bi resnično potrebovali zaloge oz. ki ne morejo preživljat družin, ker so brez služb. A zdaj ti pa kar na enkrat prav pridejo?

JA NO, ko zahtevamo to mi na meji smo nacisti, ksenofobi ipd…. ?????????????????????

(2) Oseba, ki državno mejo prestopi zaradi nepredvidljivih nujnih okoliščin izven mejnega prehoda ali izven določenega delovnega časa, mora, takoj ko je to mogoče, o tem obvestiti policijo.

(1) Oseba, ki namerava prestopiti ali je že prestopila mejno črto, mora izročiti veljavni dokument za prestop državne meje in se podrediti mejni kontroli ter ne sme zapustiti območja mejnega prehoda, dokler ni mejna kontrola opravljena, ali se kako drugače izmakniti mejni kontroli oziroma odstopiti od nameravanega prestopa državne meje.
(2) Državljan tretje države, ki namerava prestopiti ali je že prestopil mejno črto, mora policistu, ki opravlja mejno kontrolo, pojasniti vse okoliščine, pomembne za prehod državne meje.
(3) Oseba iz prvega in drugega odstavka tega člena se mora ravnati po navodilih in odredbah policista, ki opravlja mejno kontrolo.

(1) Policist lahko zahteva od osebe, da mu na vpogled izroči listine, ki dokazujejo, da je oseba v Republiko Slovenijo vstopila na dovoljen način, ter dovoljenja in listine, ki dokazujejo zakonitost bivanja na ozemlju Republike Slovenije.

Z globo najmanj 400 eurov se za prekršek kaznuje fizična oseba, ki:
1. ne pusti proste poti za nemoteno opravljanje nalog nadzora državne meje (tretji odstavek 8. člena);
2. seje ali sadi nekatere vrste rastlin ali drevja v nasprotju z odločbo (tretji odstavek 12. člena);
3. prestopi državno mejo izven mejnega prehoda ali izven delovnega časa (prvi odstavek 4. člena Zakonika o schengenskih mejah);
4. prestopi državno mejo zaradi nepredvidljivih nujnih okoliščin, pa o tem takoj ne obvesti policije (drugi odstavek 15. člena);
5. se giblje ali zadržuje na območju mejnega prehoda, pa za to nima upravičenega razloga (četrti odstavek 22. člena);
6. na območju mejnega prehoda ne upošteva navodil in odredb policista, ki opravlja mejno kontrolo (24. člen);
7. brez soglasja kakor koli spremeni namembnost objekta ali naprave, ki je na območju mejnega prehoda (prvi odstavek 25. člena);
8. kot poveljnik plovila ali druga oseba ne izpolni obveznosti poveljnika plovila (prvi, drugi in tretji odstavek 26. člena);
9. se izmakne mejni kontroli ali se poskuša izmakniti mejni kontroli (prvi odstavek 27. člena);
10. samovoljno zapusti območje mejnega prehoda, dokler mejna kontrola ni opravljena (prvi odstavek 27. člena);
11. se pri mejni kontroli izkaže s tujo ali neveljavno listino za prestop državne meje (prvi odstavek 27. člena);
12. ne pojasni vseh okoliščin, pomembnih za prehod državne meje ali ne upošteva navodil in odredb policistov, ki opravljajo mejno kontrolo (drugi in tretji odstavek 27. člena).

Torej zakaj nismo podelili že kakšnih 10.000+ glob z najmanj 400€ kazni? Namreč tej kazni se lahko izogneš le če si prosilec za azil. In hkratno vračanje.

Zakaj tu ne želiš Boom da policija opravi zakonske naloge in kaznuje ljudi kot kaznuje nas? A to zato ker jih je nekaj tisoč mi pa smo posamezniki?

Malo se spomni kaj si nedolgo nazaj pisal o tistih, ki bi resnično potrebovali zaloge oz. ki ne morejo preživljat družin, ker so brez služb. A zdaj ti pa kar na enkrat prav pridejo?[/quote]

Govorim o tem da če že mečemo denar čez okno ga mečimo vsaj ljudem ki tu živijo. Seveda je oboje slabo, ampak je manj slabo če bomo nahranli brezdomce ali reveže z socialkami ki so v Sloveniji kot pa ljudi ki bodo pri nas pustili večinoma le smeti in zažgane šotore….

Seveda bi bilo najbolje nobenim.

Jah, da nimam tebe, ki mi vse tako podrobno razlagaš, nebi niti govorit znal…

Sploh pa je v takih debatah zelo pomembna točna uporaba besed in pojmov zato resnično hvala, da se trudiš lektorirat.[/quote]

Seveda je ker to ni NIKAKRŠEN rasizem… uporaba besede rasizem je butasto, ker nihče ne piše tukaj da bi streljali samo na Arabce ali črnce, ampak na ILEGALCE ilegalci pa niso rasa in zato besede rasizem pač ne more bit. Tudi Islam ni rasa mimogrede.

Kdaj sem pa kaj takega izjavil in zakaj (no saj vemo zakaj) napeljuješ moje trditve na popolnoma nekaj drugega? Govorim o napeljevanju in spodbujanju nasilja še preden so bile izrabljene vse druge možnosti. Koliko pa lahko govorimo o klasičnem nelegalnem prestopu meje, če množice na prestop spodbuja sosednja država in je policija o večini prestopov uradno ali tudi ne obveščena?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close