Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj si Nemci želijo toliko beguncev

Zakaj si Nemci želijo toliko beguncev

Že Ntič, ta beda v kateri so se znašli jim ne daje pravice do kršenja zakonov!!!! To je tako kot da bi opravičeval roparje banke da jih naj pustimo pri miru ker ne vidimo bede v kateri so se znašli ker rabijo denar….

Tvoja logika podpira največji kaos, po drugi strani pa zagovarjaš neko družbo in civilizirano stanje in nepisane zakone, ko pa se še napisanih ne bi držal oz. jih vsaj moralno rušiš in opravičuješ kršitve….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkic, ti se raje drži pokola svoje babice. Bojuj se na svojem polju, da bo škoda čim manjša.

Daj Goldfish pojdi si negovat lase z peroksidom in nas pusti pri miru 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pojdi kdaj ven iz svojega mesta, pa na glas govori to kar pišeš. Verjemi, da ne boš več videl svoje pojstle.

Že Ntič, ta beda v kateri so se znašli jim ne daje pravice do kršenja zakonov!!!! To je tako kot da bi opravičeval roparje banke da jih naj pustimo pri miru ker ne vidimo bede v kateri so se znašli ker rabijo denar….

Tvoja logika podpira največji kaos, po drugi strani pa zagovarjaš neko družbo in civilizirano stanje in nepisane zakone, ko pa se še napisanih ne bi držal oz. jih vsaj moralno rušiš in opravičuješ kršitve….[/quote]

Ti, ko si ravno simpatizer Hr, njihov predsednik je izjavi nekaj v stilu, da ko gori se ne držiš več omejitev hitrosti

Tvoja logika podpira največji kaos, po drugi strani pa zagovarjaš neko družbo in civilizirano stanje in nepisane zakone, ko pa se še napisanih ne bi držal oz. jih vsaj moralno rušiš in opravičuješ kršitve….[/quote]

Ti, ko si ravno simpatizer Hr, njihov predsednik je izjavi nekaj v stilu, da ko gori se ne držiš več omejitev hitrosti[/quote]

Jap, torej še en razlog več v prid posredovanju z orožjem 🙂 Razglasitev izrednih razmer in ukaz vojski da pošlje neidentificirane ljudi nazaj čez mejo na Hrvaško drugače pa uporabi dovoljšnjo silo da ljudje ne vstopijo v Slovenijo.

Ker ”gori”!

ne gre za očitke zaradi netolerance obnašanja, temveč za podpihovanje rasne nestrpnosti.[/quote]

Kako si lahko rasno nestrpen če bi rad na meji vstavil vse od Albancev, Srbov do Arabcev in črncev? Ali ti meniš da so vsi ekonomski migrantje druge rase kot Slovenci?

rasna nestrpnost je če bi pozivali da vrnemo ali postreljamo na mejah samo neko RASO, ampak kdo je kaj takega napisal? Govorimo o tem da zavarujemo ZAKON ki pa je enak za VSE, ne glede na raso![/quote]

Moj odgovor je bil namenjen Robiju, ki je v svojih izjavah o islamu in Arabcih večinoma posploševal – seveda negativno. Tebi bi morda to težko očital, saj se mi počasi zdiš odvisen od njih – v fetišističnem smislu.

Zdaj je tudi jasno, da je kar nekaj resnih in nalezljivih bolezni med migranti.

Ti moraš nekaj vedeti, da je te ljudi nekdo vabil /čisto jasno je, da na neprimeren in nepravilen način/
Ta napaka je kakšna je in mi bi morali te zadeve reševati na drugačen način kot jih rešujemo.
Pri nas jo rešujejo birokrati, ki niso nikoli bili operativci. Cerar in slični Rujavci.
Delamo škodo popotnikom in državi.
Zadevo bi morali reševati po srbsko-hrvaškem modelu in tudi hrvaški predlog je bil, da bi Hrvati vozili vlake in prtljago v Spielfeld. Mi pa jim grozimo z ograjami in težkimi policijskimi oklepniki. Spredaj pa je oboroženi ljudje.
Pustimo vzorce, da so spredaj matere z otroci. To je naravni odziv.

Sprejmite dejstva in se pomiri;)) Formulo za splošno svoje zadovoljstvo najdi sam s seboj.
Ni se ti potrebno odmakniti daleč. Pojdi v Haloze in najdi svoj mir :)))[/quote]

Gepl, se popolnoma strinjam s tabo, bravo, vse ostalo je bluzenje . Dodam še; ti-le, ki tolko (na papirju) streljajo mimo bi na terenu ne samo streljali mimo, bili bi ves posran še preden bi počilo.
Še enkrat !
Zadevo bi morali reševati po srbsko-hrvaškem modelu in tudi hrvaški predlog je bil, da bi Hrvati vozili vlake in prtljago v Spielfeld. Mi pa jim grozimo z ograjami in težkimi policijskimi oklepniki. Spredaj pa je oboroženi ljudje.

@ZAKAJ

ZATO, ker četudi jih je Merklca povabla to ne daje nobenemu človeku dovoljenja da nelegalno prečka mejo držav ki jih niso povable in imajo zakone.

Kot da je edina pot peš, naj jih Nemci naložijo na ladje in odpeljejo k sebi, ali pa z letali!

http://likeout.net/display/index.php?title=kaksna-svinjarija-ostane-za-begunci&content_id=1615&utm_source=facebook.com&utm_medium=social&utm_campaign=Postcron.com

Upam da Senza prostovoljno čisti, al je ona tista ki se samo dere in paradira z ”Open borders” majčko 🙂

”Prijazno opozorilo za delo na terenu: moški Bližnjega Vzhoda od svojega rojstva naprej v javnosti nimajo stika z ženskami, ki so odkrite, torej na ulici ne vidijo las drugih žensk. Predlagamo, da slovenske prostovoljke lase date v čop in pod kapo, da manj privabljate poglede moških. Za žensko v arabski kulturi je nespoštljivo, da zre v oči tujemu moškemu, da se z njim rokuje. Prostovoljke naprošamo za razumevanje, ne gre za željo po tem, da se naše ženske prilagajajo njim, ampak za varnost naših žensk v tej izjemni situaciji, kjer je masa ljudi na poti. Pazite nase, hvala.”

Seveda tega sporočila več ni na facebooku (so že pobrisali) ampak zanimivo, že spet podrejanje njihovi kulturi, v skrbi za sebe…. kakšna mentaliteta sužnjev! 🙂

Matkic
Kot da je edina pot peš, naj jih Nemci naložijo na ladje in odpeljejo k sebi, ali pa z letali!

Ni kaj dodati, se popolnoma strinjam.

Kaj bi rad-a v tem stanju dodajala?
Edina možnost je da jih čimprej spravljamo v Avstrijo (tudi na zeleno mejo) in to ne glede kaj bi radi Avstrijci.
Nemci pa naj jih s svojimi “He-111 H in dornier Do-17” zvozijo iz Slivnice v Frankfurt…. ooooobo dobiček:))
Poleg letal imajo možnosti še z železnico. Pripeljejo naj žel. kompozicije v Dobovo.

CERAR!
Ne seri ga in kaj čakaš?
Postavi Nemcem pogoje. Vse to niso bile naše želje in hotenja!
15.000 ljudi dnevno.

Kaj bi rad-a v tem stanju dodajala?
Edina možnost je da jih čimprej spravljamo v Avstrijo (tudi na zeleno mejo) in to ne glede kaj bi radi Avstrijci.
Nemci pa naj jih s svojimi “He-111 H in dornier Do-17” zvozijo iz Slivnice v Frankfurt…. ooooobo dobiček:))
Poleg letal imajo možnosti še z železnico. Pripeljejo naj žel. kompozicije v Dobovo.

CERAR!
Ne seri ga in kaj čakaš?
Postavi Nemcem pogoje. Vse to niso bile naše želje in hotenja!
15.000 ljudi dnevno.[/quote]

Ne bluzi, edino prav in po zakonu je da jih ustavimo na meji in si naj nemci pridejo po njih drugače kot pa da jih mi pro bono prevažamo!

Kako si lahko rasno nestrpen če bi rad na meji vstavil vse od Albancev, Srbov do Arabcev in črncev? Ali ti meniš da so vsi ekonomski migrantje druge rase kot Slovenci?

rasna nestrpnost je če bi pozivali da vrnemo ali postreljamo na mejah samo neko RASO, ampak kdo je kaj takega napisal? Govorimo o tem da zavarujemo ZAKON ki pa je enak za VSE, ne glede na raso![/quote]

Moj odgovor je bil namenjen Robiju, ki je v svojih izjavah o islamu in Arabcih večinoma posploševal – seveda negativno. Tebi bi morda to težko očital, saj se mi počasi zdiš odvisen od njih – v fetišističnem smislu.[/quote]
Saj v glavnem je že Matkic odgovoril….A če je takšno obnašanje tipično za neko raso, potem sem pač rasno nestrpen.
In ostajam pri svojem mnenju, ne glede na to, kako me razni kvazi strpneži in kvazi dobrodelneži obtožujete sebičnosti in nemorale.

http://www.vecernji.hr/hrvatska/dogodi-se-i-da-netko-od-izbjeglica-zaboravi-svoje-dijete-u-autobusu-1032965

Kaj pravite humanisti na tole? Kako lahko starši pozabijo otroke na avtobusih, če so baje zaradi njih tvegali vse to da bi jim omogočili boljši lajf?

Kakšne bruke si delate s tem zagovarjanjem teh ilegalcev ki se jim gre samo za materialno! Kako lahko starš pozabi otroka mi povejte?

Potrjeno: MNZ mrzlično išče okrepitve v zasebnih varnostnih službah za varovanje centrov in prevozov. Brez razpisov kot interventni posel.

vse je pod kontrolo?

Ah, pri nas se to ne more zgodit, ker se vsi vozimo z avti, tako, da otrok ostane zgolj v avtu sredi poletja pred šopincentrom….

Matkic ti si zgolj in samo hujskač.

Moj odgovor je bil namenjen Robiju, ki je v svojih izjavah o islamu in Arabcih večinoma posploševal – seveda negativno. Tebi bi morda to težko očital, saj se mi počasi zdiš odvisen od njih – v fetišističnem smislu.[/quote]
Saj v glavnem je že Matkic odgovoril….A če je takšno obnašanje tipično za neko raso, potem sem pač rasno nestrpen.
In ostajam pri svojem mnenju, ne glede na to, kako me razni kvazi strpneži in kvazi dobrodelneži obtožujete sebičnosti in nemorale.[/quote]

Ni tipično za raso, tipično je za nevzgojene neotesance, ravno tako kot nestrpnost.

On_ in zakaj bi človek moral biti strpen do vsega in še posebej do neotesancev ?
Samo zato, da ga družba ne označi za nestrpnega ?
Ker ne sme imeti svojega mnenja, ker drugače od drugih takoj dobi po glavi ?

Ker se že glede prestopanja meje tako sklicujete na zakone, pravno državo ipd., zaradi tega:

http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?urlurid=20082296

Torej, če kdo krši zakone, moramo biti tiho, ker drugače potem že sami kršimo zakone ? 🙂

Ah, pri nas se to ne more zgodit, ker se vsi vozimo z avti, tako, da otrok ostane zgolj v avtu sredi poletja pred šopincentrom….

Matkic ti si zgolj in samo hujskač.[/quote]

Pričakoval bi da nekdo ki se poda na tako pot izključno zaradi prihodnosti svojih otrok (boljše) jih ne bo pozabil 🙂 Kar je bistveno drugače ko ga pozabiš (še vedno nesprejemljivo) v avtu ker se ti mudi kupit hrano

Ma kakšen hujskač, jaz povem resnico!

Ker se že glede prestopanja meje tako sklicujete na zakone, pravno državo ipd., zaradi tega:

http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?urlurid=20082296%5B/quote%5D

Saj ni sovraštva, sovraštvo se zgodi ker se ne drži zakonov in ostalih zadev…. če bi se ne bi bil jaz in ostali nič sovražni. Kršitev zakona je verižna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close