Zakaj si lahko azilanti izbirajo države?
Zakaj lahko migranti prečkajo več držav in lahko šele nato izberejo državo? Bolj logično bi bilo, da se zaprosi za azil v prvi varni državi.
Slovenija mora Kameruncu, ki je bil nezakonito izgnan, omogočiti vrnitev – RTVSLO.si
Zanima me tudi zakaj imajo v Sloveniji tujci več pravic kot samo državljani RS in zakaj se ljudje do priseljencev ali tujcev obnašajo bolj prijazno kot do domačih? Zakaj je tako?
Bodo ustavni sodniki od svoje plače dali za tega Kamerunca?
Da ne omenjamo številnih zgodb in krivic (pa tudi nadlegovanj), ki so bile storjenje posameznim državljanom s strani teh aparatov pregona in sodstva… Ampak to teh tujcev pa “dobrotniki”. Afganistanec zadnjič članek da že tukaj 10 let dela, ko iščejo državljani AKTIVNO 3 lete aktivno službo pa nič…
Julij Cezar, 28.08.2021 ob 15:31
v veš kuga pa mene zanima. kolk maš dnevno kvoto tem? a to morš tut v temi odgovarjat pod različnimi vzdevki? a tu je dobr plačan? a morte delat vč kot 12 ur na dan?
Ne pomnim kdaj sem nazadnje odprl kakšno temo, mogoče 1 temo na 14 dni ali pa še to ne, in na žalost tvoji podatki niso točni. A tebe kdo plača da bereš ta forum? Če ne, ga potem ne beri.
Jaz in moji sorodniki ne plačujemo davek za tujce, če jih pa vi in vaši levi, potem pa vzamite zaradi mene 10 tisoč migrantov, pa jih živite na svoje stroške. Poleg tega se moji predniki niso borili in umrli v vojnah in podobno, zato da bodo tujci in njihovi potomci imeli tukaj boljše življenje kot povprečen slovenski državljan. Ni čudno da sosednji narodi pravijo, da je v Sloveniji nizka nacionalna zavest in pripadnost.
Forum je zaprt za komentiranje.