Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj se zelo visoke ženske…

zakaj se zelo visoke ženske…

Imela dva sodelavca, ki sta mi odkrito razlagala, zakaj sta se začela intenzivno ukvarjati s fitnesom…jasno jima je, da ju višina j* in sta se odločila, da delata na telesu, češ da bosta tako sčasoma opažena in koliko vem jima kar uspeva. Sadni, če je to tebi smešno pa si kar daj duška, mene to nič ne gane, če se folk iz mojih postov smeje ali iz mene ali whatever.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Če te nebi ganilo še napisala nebi tega lol

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sadni-jst smatram majhnega tipa vsakega ki je pod 180cm, kaj morem sama sem v štiklih 180cm in se ne počutim dobro če je tip na isti višini kot jst. Men so večinoma privlačna uni nad 185cm, najboljš tam okoli 2 metra da lahko plezam po njemu.

Ja zate so tok visoki palčki, overall pa niso.

Pha, kracaj in vzklikaj kar ti paše, le navajam to kar vem.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

V Nizozemsko pejte živet. Tam je povprečna višina moških 185.

Tista Majhna pa nej gre v Filipine.

Reče se “na” Filipine 😉

Ne, ne švedi so višji mmm:) Kaj je bil že un hokejist ki je igral neki cajta za Acroni, en full sexy viking hehe

Dej prebol no tist sh*t, k sm napisu prej, đizskrajst kakšne babe tu gor visijo -.- A ti maš tud pm ?

pms*

Ženska je lahko atraktivna neglede na višino. Ne igra to nobenega pomena. V majhnih flaškah je strup! 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ma ne spadam jst sm na ta forum ane, preslabo slovenščino mam. Čudno, da so mi na maturi dal 5ko. Če ne zarad znanja pa vsaj zarad tega, ker sm sexy.

Sej bi se smeju, samo se ne nemorem, ker si napisal resnico.

Aww, sadni a si ti še mladiček? Kolk s star, imaš še sweet sixteen? hehe, mlado meso.

Yeahhh, pališ na mlado meso a ? wink wink

Ja itak, jst ne palim več če ima nad 25 je že prestar, gre loh v dom za ostarele lolz

Koga briga tvoja maturitetna ocena, nekam si jo zatlači, pismenost je potrebno vzdrževati oz obnavljati, ti pa bralce foruma tolažiš z nekoč dobljeno oceno..hihihihi. Mene bi bilo sram trditi kakšne ocene sem “fasala” na maturi, če bi jih hkrati s svojim kracanjem šokantno nižala. No ja, še obstaja upanje, da boš nekomu nekega dne tudi zaradi te protislovnosti všeč 🙂

Reče se “na” Nizozemsko…zdi se mi, da se zafrkavaš, tako tup pa spet nisi – ali?

lol, meni je popolnoma vseeno kakšen bom izpadel na forumu nekim anonimnežem. Priznam, včasih se še namerno delam neumnega, samo da dobim nazaj kšn tak ruknjen komentar kot je ta tvoj.

Z upoštevanjem št. pripomb, da imam spet pms, bi lahko zaključila, da ga imam nonstop 🙂

Če je tup, nepismen pa pod 25 ga pošlji k meni Zmedena_samica 🙂 ga bom že za kaj ponucala. A je mutav tut?

Oh ja, nekdo, ki preživi cel dan na forumu mi hoče dopovedat, da sem tup. Fine with me 🙂

Sam ja, wtf je z mano, kr z žensko se kregam, pa še ob 0:56 :S Nč grem jst ajjj !

Sadni ti morš jit zdj spančkat da boš lepo svež. Samo sveže sadje je dobro in sočno. Moraš iti ajat nekat na hladno, spodnja etaža hladilnika zraven klobas.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close