Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj se prevarane spravljate na ljubice?

Zakaj se prevarane spravljate na ljubice?

hahahahahahahahahahahahahahahaha

zadeva take sorte se nikoli ne konča dobro

Kako zgleda napaljena sodelavka? Mrbit je pa flirtala, sam tolk. Mene sodelavke tud verjetno vidijo, kako bi se v momentu slekla, sodelavci si pa tega sam želijo:) Bog zna, kaj je res v njihovih glavah, mislim od sodelavk, za moške mi je itak jasno.

Ena zelo dobra kolegica, za katero sem mislila, da je tudi dobra oseba, mi je malce odprla oči.
Ona je ljubica. In menja moške kar tako brez obveznosti, ker je drugo že vse sprobala, ženit se ji ne da več, otroci so ji že odrasli in mi opisuje njeno prakso:

Mi reče: “glej, to ni nič slabega, tudi če bi si recimo tvojega vzela (ok, tvojega glih ne, ker je tvoj), ampak vedno moraš razmišljati, da kar tip ne dobi doma, bo poiskal drugje, ko boš noseča, ko te bo bolela glava, ko boš po nosečnosti, ko boš hudo bolana fizično ali psihično. In jaz jim to omogočim in pri tem uživam”

Oči so mi izpadle kot sarme, iz mene je izletelo “kako lahko uničiš nekateri ženski celo življenje, samo zato, ker ti se je zaželelo ravno tega zasedenega, sej jih je tistih, ki bi neobvezen fuk vsepovsod, lahko zbiraš od brufoloznih najstnikov, do luštnih mladih 30letnih moških, do niz teh, ki niso poročeni, ali so ločeni, vsi hočejo SAMO neobvezen seks, ti pa rineš med poročene, jaz te sebičnosti ne razumem”. Mi reče: ne, si premlada, še v štirideseta moraš prit. Polna si idealov, tudi jaz sem bila, a življenje ni tako. Vsi varajo, jaz ne uničim vse, tista ženska bi bila prevarana iz strani moža z neko drugo žensko.”

Ji rečem: “vse v kar ta ženska verjame, najbrž edino v kar verjame, da je družina nekaj enotnega, svetega, da si držijo ob strani v težavah in v trenutku ko je najbolj ranljiva (bolana, raztresena, v stresu) ji pomagaš da se ji svet sesuje zaradi tvojega nekajdnevnega ali nekajmesečnega fuka, bo ona trpela celo življenje.”

Mi reče: “naj se navadijo, vsi se morate navaditi, jaz rečem mojem fuk-moškem “daj ženi kaj potrebuje, ko končaš z njo, pričakujem da bom jaz dobila porcijo ali dve.”

To so ženske, ki se ne cenijo in dajo preveč na to, kaj bodo sosedje rekli, zato možeku oprostijo vse, ljubico pa hočejo linčat. Kaj je ljubica kriva, ve same ste krive, če ste dobile tako čivavo brez hrbtenice, ki “sede” na vsak ukaz, ni važno od koga pride. Lahko so moški drugačni, pa bolj padajo na videz, sam to ne pomeni, da nimajo lastne volje in možganov za mislit z njimi. Če mož vara je to zato, ker tako sam hoče, ne zato, ker to hoče neka lajdrica. Jaz tudi ne bi bila potem prijateljica z ljubico, itak da ne. Prezirala bi jo, ampak še dosti bolj bi prezirala moža, ki bi spokal iz mojega življenja še isti dan, ko bi izvedela.

Imam veliko moških sodelavcev, poročenih in v resnih zvezah, z družinami in se brez zadržkov in zelo vztrajno mečejo za ženskami, tudi če te dajo jasno vedeti, da jih ponudba ne zanima. Tako da niso vedno ljubice tiste, ki dajejo pobude in se “mečejo” pod noge, ampak veliko moških naredi prvi korak. Pa zagovornicam moža ne kapne, da bi moralo v prvi vrsti moža skrbeti za vajin zakon in vaše ranjeno srce, ali mora biti ljubica tista, ki jo bolj skrbi za vas?

a nima prav? dajte se vprašat pri sebi: kolikokrat vas glava boli,koliko vam se ne da, pa ste utrujene,pa ste….Tvoja kolegica ni nič kriva,ti si,ker v bistvu se nič ne potrudiš,ampak samo jamraš kako tebe to in ono.
Potem pa ubogi možki dobijo po 1x na mesec. A s evam je zmešalo?za zvezo je treba delati in tudi seksati to je dejstvo

Zdi se mi samo, da je gnilo, ko je človeku najtežje, da bi ravno takrat partner obrnil hrbet in izkoristil ta trenutek za takojšni skok, kot da nič prej ni pomembno. Ne govorim o partnerjih na splošno, govorim o takih, ki imajo poln odnos in se v trenutku krize vse obrne na glavo. Soseda mi je pripovedovala, da ne more verjeti, da so vsi vedeli, da njen ima ljubico, saj je še ta isti dan z njo seksal, in dan prej (pa glede seksa jim ni mankalo pogostosti). Se mi zdi nizkotno, da ne zna reč, da na vsak način hoče v rit, ali da ne bo imel miru dokler ne izproba to ali drugo, ampak namesto tega kar gre in to naredi, kot da se to ne tiče tudi nje. Ali da na ima hudo bolezen in on jo v teh prvih najhujših pol leta ne more počakati in se zadovoljit z oralko ali sam. Ta ženska bi dala VSE, da je zdrava in da je v vsakem trenutku sposobna tega kar on želi. Včasih ni stvar volje, je stvar (ne)moči. Zakaj biti taka gnida in to izkoristiti. Potem se ne rabiš poročiti in jo zaje..t za vedno. Je vsaj polovica žensk, ki se ne poroči, naj si vzame eno tako, ki ji to ne pomeni toliko in ki jo tudi prevara ne boli toliko, saj tudi ona lahko vara.

Nisem hotela reč, da se mi zdi ok, da tip žensko lahko prevara, če niso poročeni, samo, da je to drugače.
To če nek svoboden moški, v svobodni zvezi ima ljubice, ne obsojam toliko, zato bi mojo kolegico razumela. Razumela bi, da to naredi nek tip, ki ima punco, ki ga lahko kadarkoli zapusti in začne z drugim, desetim ali stotim moškim, torej ki ji to nič takega ne pomeni. Pač shit happens in gremo naprej. Ampak zakaj sploh poročiti nekoga in mu obljubiti zvestobo, če ga potem zaje.. Tudi lahko razumem žensko z močno željo po seksu, da si poželi zašibat v steno marsikaterega moškega in ga tam pos.., ampak na svetu jih je toliko, kjer ne dela toliko škode, zakaj ravno tistega poročenega, to se mi zdi skrajnje egoistično. Sej pravzaprav VSI moški bi imeli z guštom spolno partnerico, ki je samo za seks in noče otrok, ima preskrbljeno kontracepcijo, zakaj od vseh teh mora izbrati ravno tistega, pri kateremu bo nekdo močno trpel, mogoče se ne bo pobral 10 let, bo na antidepresivih, bo zbolel od samoobtoževanja češ jaz sem kriva itd. Naj izbere proste ali ločene.

[/quote]

Ja sem mu! Zakaj mu ne bi?!?! Saj je moj mož in se spoštujeva in ljubiva! Mi je povedal, da je to resnica pa tudi itak vem da me sam prostovoljno ne bi nikoli prevaral![/quote]

Joooj, povej mi nekaj, ker me od vedno zanima. Kako “tehnično” ženska posili moškega. Kolikor razumem spolni odnos, mora biti moški dovolj “zagret”, da zadeva uspe, ženska pa lahko tudi ni zagreta. Zato mi je jasno, da je lahko ženska posiljena, manj jasno, kako je moški posiljen…

Moški, ki je posiljen, ni zagret … ali se pa motim. Kako se torej to “zgodi”?

Lahko mu groziš in ga z grožnjo prisiliš, da opravi svoj del obveznosti.

itak da je moški kriv, če vara. Ljubice pa zato niso nič boljše, kvečjemu so še slabše do moškega. Niso pa vredne, da bi človek zgubljal živce ob njih, se sploh z njimi ukvarjal, kaj šele si mazal roke. To je nižja vrsta, v vseh pogledih. Lahko jih smao preziraš, to je pa tudi vse. Boljšega “darila” pa jim itak ne moreš privoščit kot moža, ki vara.

Ha, ha, vidim ja, kake samozavestne mone ste tu gor.
Samo nesamozavestna ženska z nizko samopodobo pljuva in napada ljubico.
Kako tipičino. Prevarana ženska namesto,d a bi svojega partnerja v rit sunila, se spravi na ljubico in njo napada. Normalna ženska tega ne počne.
Hja, ženske, zato vas pa moški varajo, ker ste tako avšaste, da krivdo pripišete ljubicam namesto partnerju. Ja, kar napadajte in pljuvajate ljubice, partnerček pa bo dobil spet novo ljubico pa še eno pa še drugo… saj mu dajte potuho s svojo nizko samopodobo.
Hja, vam povem, da moški osvajamo in zapeljujemo. Ve si pa mislite, da ljubica moškega osvaja. Bla bla bla.

Noben pravi moški ne bo čakal na to, da ga ženska reši pred nastavljačico. On se mora pogovoriti z nastavljačico, ne pa, da se mu lepo zdi, da ima še kakšno interesentko. Nekateri moški znajo prav uživati v tem, da se ženske prepirajo ali vsaj grdo gledajo zaradi njih.

Če ima vezan moški ljubico – kriva sta oba, vendar vsak na svoj način. Ni nujno, da je bila ljubica tista, ki je začela z zapeljevanjem. Ljubica je kriva, ker ne spoštuje tega, da je tip oddan in ima morda že družino ter dejansko razdira družino, mož pa zato, ker ne spoštuje svoje žene in dejstva, da več ne more početi vsega, kar se spomni. Gre pa predvsem za odnos med možem in ženo in ne za odnos med ženo in ljubico. Tudi, če bi se žena znebila ene ljubice, bi naokoli prišla druga.

Ljubica pa res ni nič kriva. Pa čeprav bi ga v resnici ona začela zapeljavat, ampak ponavadi to ni res, ponavadi moški začnemo zapeljevat.
Če imam jaz poročeno žensko, ne varam jaz, ampak vara ona. Jaz sem samski, razmerje imam s katero mi paše, če seveda to ona želi. Če je poročena, je to njen problem. Če bi bila zadovoljna doma, ne bi okrog iskala. Je že mož ne zadovolji, zato pa okrog išče.

Lahko mu groziš in ga z grožnjo prisiliš, da opravi svoj del obveznosti.[/quote]

ja rabiš dve pištoli, z eno groziš njemu, z drugo pa njegovemu, da se postavi v pozor hahaaaaaa

[/quote]

Tehnično ne bi varal ti. Je pa žalostno, da pristajaš na žensko, ki iz verjetno utemeljenih razlogov ni zanimiva niti svojemu možu. :)) Mogoče pa je njen mož razočaran nad njenimi posteljnimi sposobnostmi? To, če ti vidiš kako poročeno žensko, ki je vsa nališpana in nastavljačica, še ne pomeni, da raztura tudi v postelji. 🙂 To je tako, kot če prodajalec prodaja rabljen avto – vse navaja v superlativih, avto je opran, posesan, izgleda enkratno, ko pa se usedeš in odpelješ, ti crkne za prvim ovinkom.

Zanimivo, kako vedno prav ženska za vse krivi žensko. :/
In potem čudenje zakaj moški tako radi prelagajo odgovornost.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ženska, ki vara ni zanimiva svojemu možu? A res ne? Ali on njej ni zanimiv? Očitno mu je zanimiva, če ga vara pa on še vedno ostaja z njo. Ne vara on, ampak ona, ker ne dobi kar rabi.
In, če bi mogoče dobro prebrala, sem jasno napisal, da ponavadi moški zapeljujemo in osvajamo. Tako, da ne vem od kje tebi nastavljačice? Se mogoče kaka najde, večina primerov je pa takih, da moški naredimo prvi korak. In to, da ženske trdite, da vas je mož zato prevaral, ker se je ena tako nastavljala in ga tako osvajala, je čisti larifari. V resnici je mož njo začel osvajat.
Če sem samski, če naletim na žensko, jo začnem osvajat pa kaj če je poročena? Če bo osvajanje in zapeljavanje sprejela, če bo za, mene to ne moti. Če bo rekla ne, bo pač ne, če pa bo rekla ja, pa nadaljujeješ z osvajanjem.

Slaba samopodoba žensk. Namesto, da bi si priznale, da je v zvezi nekaj narobe, se pogovorile s partnerjem ali ga dale na čevelj, se raje skregajo z njegovo ljubico, jo napadejo in tako naprej. Samozavestna ženska bo take zadeve razčistila s partnerjem.

Še en namig vsem pljuvalkam ljubic: poročen moški ponavadi osvaja ženske pa sploh ne pove, da je poročen.
Radi zapeljujejo, ljubice se celo zaljubijo vanj, potem pa zvejo, da je poročen. ALi pa se f.frenda, ki se občasno dobivata, ona pa sploh ne ve, da je poročen. In potem jo napade še ena zmešana babura, ki ne zna s svojim dedcem razčistit.

Jah saj, samo da so drugi krivi! Najtežje pa je prevzeti dogovornost. In tudi pri varanju je ponavadi tako, da sta za nastalo situacijo kriva dva.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja, za varanje sta kriva dva: varajoči in prevarani. Ne pa ljubček/ljubica.
Če pride do varanja, pride zato, ker v odnosu ni ljubezni, zaupanja, za kar sta pa kriva oba.
Samo ponavadi je tako, da prevarana ženska napade ljubico, namesto, da bi začela pri sebi pometat. Prevarani moški pa so eni pateki, ki vse to prenašajo, oni garajo, se mečejo pred ženo, ona jih veselo vara, prav jim je kaj so pa copate.

Pubec, sama sicer mislim, da zadeve niso tako enostavne oz. črno bele, kot pišeš sam. Se pa absolutno strinjam s tabo, da ljubica oz. ljubimec s tem nima nič. V odnosu sta vedno dva, ki se morata truditi za ta odnos. Napasti nekoga tretjega, pa je ponižujoče.

Nehajte nakladat, nič nista kriva oba, kriv je tisti, ki vara, pa konec.

Vara pa večina, varajo pa zato, ker so dovolj konformisti, da želijo ustrezati predstavi večine, hkrati pa dovolj pussyji, da partnerju ne predlagajo odprtega razmerja, ali pa ločitve.

Večina ljudi s hinavščino nima težav in tako je bilo že v dobrih starih časih, samo Ano Karenino berite.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Se povsem strinjam.
Dejstvo je, da če je v odnosu vse ok, ne bo varanja. Ok, se zgodijo kake izjeme, ampak večinoma pa če je odnos pravi, ni varanja, ker ni potrebe, ker imaš vse doma.
Za tak odnos se morata pa trudit oba.
Ženska, ki dedca pedena od spredaj in zadaj, mu vse naredi, on le lenari, ja kmalu jo bo tudi varal. Ker mu je le gospodinja. On v njej ne vidi ljubimke, vidi le gospodinjo.
In moški copata, ki dela, plačuje vse, dama pa se afna okrog, ga bo tudi varala, ker v njem ne vidi pravega moškega. Ji pa paše finančno udoboje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close