Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj se prevarane spravljate na ljubice?

Zakaj se prevarane spravljate na ljubice?

Spodaj je tema o ljubicah.
Meni pa nikoli v življenju ne bo jasno zakaj se prevarane ženske spravijo na ljubice in jih zmerjajo, jih napadajo, jim grozijo? Kriv je pa njihov možiček.
Ste res tako trapaste, da ne dojamete, da vara moški, ne ženska. Da se morate pomenit z možekom, ne z ljubico.

Ona ga je pa zapeljala. Tud pes ne bo naskočil dokler psica ne pomaha z repom. Tako je to.

O ne! Jaz bi ji oči ven skopala! kaj se ima spravljat na mojega moža?!?!
Saj ej pa ja jasno, da si moški ne more pomagat, če vidi žensko ki se ponuja. Saj so zdravniki že dokazali, da oni funkcjonirajo drugače, oni so vizualni.
Packe se pa ponujajo pa po poročenih decih obešajo!

Take ženske imajo nizko samopodobo in se močno bojijo za svojega moža in hočejo z njim ostati, tudi, če jih on vara, zato se raje spravijo na ljubico. Namesto, da bi sebe uredile.

ha, ha, sem se pa morala nasmejati dvema ženskama. Ja, ljubica ga je prisillila, da je seksal z njo. Ja očitno ga je posilila al kako?
Ja bo kar držalo, samopodob je na psu, se strinjam z nizko sampodobo.

Ti pa res nisi diht, a ne da ne?
Veš zakaj te vara? Ker si tako zanič, ker so ostale boljše. Ti si pa dobra za gospodinjo. In ja on z veseljem gre z drugo, ker je druga boljša in jo z veseljem zapeljujejo. Ne ona njena, on njo.

Z možem sem že obračunala – ne skrbi – je že pri mami. Z ljubico pa tud ne vidim razloga, zakaj bi bila najboljša prijateljica in zakaj ne bi smela njenemu možu povedat kaj se dogaja – navsezadnje se samo pogovarjamo in navsezadnje govorim resnico.

Da ne boš mislila, da se to ne dogaja! Mojega je res posilila. In to sodelavka! Pred leti, na službeni novoletni zabavi, ki so jo imeli v nekem hotelu. Ženska je imela v hotelu sobo in je mojega prosila, če gre z njo po jopico, ker jo zebe. V sobi je potem zaklenila vrata in ga posilila.
Revežu je bilo tako nerodno, da mi še povedat ni upal. Izvedela sem čez nekaj mesecev, ko sem po naključju videla smse ki mu jih je pošiljala. Je hotela še.
Potem mi je pa moj povedal po pravici, kaj se je zgodilo na novoletni zabavi in da ga že nekaj mesecev zasleduej in nadleguje z smsji. Sem hotela na policijo prijavit potrebnico ,ker to je zločin. Posilstvo!
No, pa je moj raje zamenjal službo.

sej se hecaš a ne?

čakaj da pride naslednja posiljevalka :)))

se dogaja, tej tvoji zgodbici sem se pa res nasmejala. Ja, smisli se mi tvoj posiljeni možiček :).

Naj ugibam. Ti pod pogovor vidiš to, da jo ozmerjaš s p. in k.?

Se dogaja, hvala za popestitev dneva. Res ubogi tvoj mož, kolk je moral trpeti in pretrpeti.

čakaj da pride naslednja posiljevalka :)))[/quote]

Kaj si pa s tem hotla povedat??? Kar hecej se, to sploh niso hecne stvari! To je zločin! A ko je pa ženska posiljena, pa vse sočustvujete in se vam revica smili!?! Pa jih je dosti takih, ki same izivajo. Ne vse, jasno. Saj zato mi pa moj ni upal povedat saj je rekel da mu ne bi noben verjel.

Pri meni je bilo tako, da sem od njegove žene zvedela, da je poročen. Ona me je ozmerjala z najgršimi psovkami, grozila in kaj vem kaj še vse. Jaz prej sploh nisem vedela, da je on poročen. Sem jo ignorirala, ker se mi je zdela, da je očitno poden od podna. Naj ima svojega dedca. Zmešana babura.

Odvisno od situacije. Mož je v vsakem primeru glavni krivec, so pa tudi ženske, ki vedo, da ima moški družino in se mu vseeno nastavljajo, ponujajo in ga kačijo. To se mi ne zdi preveč nedolžno. Meni na kraj pameti ne bi prišlo, da bi osvajala moškega z družino, se preveč cenim, da bi se spustila na nivo razdiranja družine. Tudi, če pri njih ne štima vse.

Edina ti si mu verjela :).

Kaj si pa s tem hotla povedat??? Kar hecej se, to sploh niso hecne stvari! To je zločin! A ko je pa ženska posiljena, pa vse sočustvujete in se vam revica smili!?! Pa jih je dosti takih, ki same izivajo. Ne vse, jasno. Saj zato mi pa moj ni upal povedat saj je rekel da mu ne bi noben verjel.[/quote]

Kaj si pa s tem hotla povedat??? Kar hecej se, to sploh niso hecne stvari! To je zločin! A ko je pa ženska posiljena, pa vse sočustvujete in se vam revica smili!?! Pa jih je dosti takih, ki same izivajo. Ne vse, jasno. Saj zato mi pa moj ni upal povedat saj je rekel da mu ne bi noben verjel.[/quote]

Ljubica, saj je dovolj, da mu ti.

Veš kako ponavadi zgleda? Da moški začne osvajat.
In naivne ženke pa verjamejo zgodbicam, češ, da ga je ljubica zapeljevala.
Če je ženska samska pač sme seksat s komer hoče. Ona ne vara.
In tudi, če bi koga skušala zapeljevati, če je poročen, bi moral reči ne.

Kaj si pa s tem hotla povedat??? Kar hecej se, to sploh niso hecne stvari! To je zločin! A ko je pa ženska posiljena, pa vse sočustvujete in se vam revica smili!?! Pa jih je dosti takih, ki same izivajo. Ne vse, jasno. Saj zato mi pa moj ni upal povedat saj je rekel da mu ne bi noben verjel.[/quote][/quote]

Ja sem mu! Zakaj mu ne bi?!?! Saj je moj mož in se spoštujeva in ljubiva! Mi je povedal, da je to resnica pa tudi itak vem da me sam prostovoljno ne bi nikoli prevaral!

Ja, res ženske so hudič. Moj se mi je že tudi enkrat zahvalil, da sem ga rešila pred eno, ki se mu je nastavljala. Sem zagnala tako galamo, da se je ustrašil zeloooo.

ženska je , bravo, rešila si ga reveža pred posilstvom. Mora biti pa res pravi dec, da si ga morala rešit pred drugo žensko :).

Si prepričana 🙂 Bolj odpri oči,pa boš videla drugačno resnico

če te partner ljubi se lahko ženska gola šeta okrog in mu pizdo nastavlja na njegova usta….. pa NE bo nič iz tega.
Vse ostaloj e larifari veš.

[/quote]

Ah glej, ne govorim iz izkušnje s prevaro pri sebi, pač pa kot priča dogajanja v eni od aferic iz službe. Sodelavka je po tolikih letih točno vedela, da ima tip resno zvezo in družino, ne bi se pa spustila v detajle kaj vse je počela, da bi ga dobila, kako se je nastavljala, da je bila situacija že groteskna. Da smo jo bližnje sodelavke poskusile držati nazaj, a se ni pustila niti pod razno. Tipa je čisto zmešala, od začetnega presenečenja, do izogibanja, res pa ni trajalo prav dolgo, da se je tudi njemu speljalo. Je vredno enega skoka med rjuhe?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close