Zakaj se poslavljate z MONaa?
Ne poznajo se dobro oziroma čustveno reagirajo, ker se jim momentalno razum malo zamegli. Potem se ohladijo, svet postane malo lepši in hop nazaj. Neke vrste odvisnost bi rekel. Podobno kot ženska, ki ne more brez tipa, ki jo pretepa (ko je že tudi aktualna tema).
Ne poznajo se dobro oziroma čustveno reagirajo, ker se jim momentalno razum malo zamegli. Potem se ohladijo, svet postane malo lepši in hop nazaj. Neke vrste odvisnost bi rekel. Podobno kot ženska, ki ne more brez tipa, ki jo pretepa (ko je že tudi aktualna tema).[/quote]
Ali pa se gre za iskanje lastne vrednosti, saj bi naj bilo drugim hudo, ko se od njih poslovimo. Če ob tem ni zadovoljive in pričakovane reakcije, pa to pomankljivost kompenziramo z lastnimi trditvami, da drugi ne moremo brez tistega, ki se poslavlja, le da si tega ne priznamo.
Cilj je tako dosežen, na takšen ali drugačen način. 🙂
Ne poznajo se dobro oziroma čustveno reagirajo, ker se jim momentalno razum malo zamegli. Potem se ohladijo, svet postane malo lepši in hop nazaj. Neke vrste odvisnost bi rekel. Podobno kot ženska, ki ne more brez tipa, ki jo pretepa (ko je že tudi aktualna tema).[/quote]
Ali pa se gre za iskanje lastne vrednosti, saj bi naj bilo drugim hudo, ko se od njih poslovimo. Če ob tem ni zadovoljive in pričakovane reakcije, pa to pomankljivost kompenziramo z lastnimi trditvami, da drugi ne moremo brez tistega, ki se poslavlja, le da si tega ne priznamo.
Cilj je tako dosežen, na takšen ali drugačen način. :)[/quote]
Odlično napisano.
Cilj je tako dosežen, na takšen ali drugačen način. :)[/quote]
Robi, ti to iz lastnih izkušenj?:) Koliko časa si že moderator tega foruma?
Tista tema je bila sarkazem, na račun debele starunklje aka osebe, ki si vsake toliko “sposodi” moj vzdevek. V bistvu sem to tako dobro izpeljal, da vas večina še zdaj misli, da jo je odprl nekdo drug lol.
Dream on, ne boste se me znebili tako zlahka, vsaj ne na tak neizviren način. S foruma se bom že spokal, nekega dne, ko se vas bom naveličal (poudarek je na množini). Da se mu bom odpovedal zaradi nekega trollčka, ki me niti kopirat ne zna properly….ha HA ha HA ha :)))
Ni bilo prvič, da si odšel, ne pozabi. Enako govori večkrat pretepena ženska svoji kolegici, ki se vsake toliko potoži ali pa si to misli sama pri sebi. Samo, da najde pravo zatočišče, do takrat bo pa pač še malo potrpela. Je podobonost z njo le naključje? 🙂
Poznam žensko, ki jo je mož pretepal. Pa ga je zapustila: 1x, 2x…10x. Tip je vedno rekel, da ni panike, da bi kmalu prišla nazaj. V začetku nisem verjela, sem mislila, da se mu malo blede. Ampka vedno znova je imel prav. Potem se je hvalil, da se je že 26x, ..29x odselila in da se bo spet vrnila. IN res, čez mesec ali dva je bila nazaj, včasih pa že čez kak teden ali dva. Seveda je vsakči povedala, da se seli stran za vedno. Tako kot eni na monu 🙂
Meni je MON super. Gor sem že kakih 10, 15 let.
Fajn je, ker lahko priznam recimo, da sem obupana, ker samska pa še marsikaj drugega. V reali tega seveda ne priznam. V reali seveda trdim, da mi je fajn, ker sem samska, da sem si izbrala sama samski stan, da nočem partnerja. Tule pa lahko priznam resnico.
Za “ne razumem tega”: kako pa je z iskanjem pozornosti in samozavestjo pri tebi, ko tedensko/dnevno odpres vec tem na isto vizo? In druge mazohisticno prepricujes, da si povsem zadovoljna zenska, medtem ko drugim manjka to in ono?
Retoricni vprasanje, saj dvomim, da si si sposobna natociti cistega vina.
Forum je zaprt za komentiranje.