Zakaj se moški tako hitro postarajo?
Zakaj se moški tako hitro postarajo? Pa seveda tudi prej umrejo.
Imam znanko, ona 70+, moški njen dobrih 50. 17 let starejša od njega pa zgleda bolje kot on. On ves zmečkan, zapit, okoren. Ona pa poskočna, vitalna.
Pa saj itak vidimo, da ženske živijo dalje. Pa ponavadi ženske negujejo svoje može, ko so čisto zdelani, one pa še vitalne.
A ne bi bilo bolj pametno, da ženske najdejo tako ene 10 let mlajše moške, da se potem skupaj postarata?
Je pa hudič, če je ona 30, je 20 letnik še tako otročji, da ni za nobeno rabo.
romama, 18.12.2021 ob 19:58
Zakaj se moški tako hitro postarajo? Pa seveda tudi prej umrejo.
Imam znanko, ona 70+, moški njen dobrih 50. 17 let starejša od njega pa zgleda bolje kot on. On ves zmečkan, zapit, okoren. Ona pa poskočna, vitalna.
Pa saj itak vidimo, da ženske živijo dalje. Pa ponavadi ženske negujejo svoje može, ko so čisto zdelani, one pa še vitalne.
A ne bi bilo bolj pametno, da ženske najdejo tako ene 10 let mlajše moške, da se potem skupaj postarata?
Je pa hudič, če je ona 30, je 20 letnik še tako otročji, da ni za nobeno rabo.
Zato, ker se poročimo.
dolgolaskica, 18.12.2021 ob 21:24
staramo se vsi eni prej eni kasnej
nvm zkj bi videz gledala v ospredju
komu na ljubo tocno
na koncu itak videz ostane nekje zadi in je najbl vazn karakter
valda mi nrab bit zdj grd?
Menopavza v dveh letih žensko postara za 10 let minimalno… 😉
Deci se staramo kot vino, ženske kot mleko.
Zartrose izven profila, 18.12.2021 ob 22:02
Ja res se prej postarajo.. zanimivo je pa to, da so oni tisti, ki trdijo da so 25letnice že stare, da so 40letnice že presušene slive… v bistvu pa zgolj svoje staračke komplekse preslikavajo na ženske ?.. (seveda ne trdijo vsi moški to o ženskah, da smo si na jasnem).
Saj ravno zato sem pa odprla to temo. Mon je poln tem, kjer 50 letniki lapajo o prestarih in ovelih 40 letnicah.
V resnici pa se moški prej postarajajo. Mislim, da v povprečju umirajo 8 let mlajši. Pa večkrat videno, da žena skrbi, neguje obnemoglega moža. Obratno pa redko videno.
Sploh me pa ta znanka, ki ima 17 let mlajšega moškega, zabava. Ko sem slišala zanjo, sem se zgrozila, da ima takega mulota za partnerja. Potem pa vidiš ona 70+ pa zgleda bolje kot on, ki je pravi mulo zanjo.
Moški so bili v osnovi lovci in borci. In ker dandanes sedijo za mizo in so bili totalno razmožačeni, jim edini adrenalin, ki ga še imajo, predstavlja, ko na poti proti domu pritisnejo na plin in ko gledajo tisto fuzbal tekmo, zraven pa pijejo pivo in malicajo chips ali pizzo ali pa kar oboje. Moški že genetsko potrebuje bolj vznemirljivo življenje, saj je lovec, ne pa sedenja, zato se marsikdo zapusti s popivanjem in prenajedanjem, ker ne zna drugače miriti svoje nepotešene strasti in jeze. Ženske so narejene tako, da jim telo lažje tolerira odvečne kilograme in ne glede na debelost živijo dlje, ker jim je mati narava namenila, da skrbijo za dom in konec koncev v sebi nosijo novo življenje. Trajalo bo še kar dolgo, preden bo evolucija to uredila, zato se kar navadite. Lahko pa ga nagonite žagat drva ali pa na pohod v hribe.
romama, 18.12.2021 ob 22:08
Saj ravno zato sem pa odprla to temo. Mon je poln tem, kjer 50 letniki lapajo o prestarih in ovelih 40 letnicah.
V resnici pa se moški prej postarajajo. Mislim, da v povprečju umirajo 8 let mlajši. Pa večkrat videno, da žena skrbi, neguje obnemoglega moža. Obratno pa redko videno.
Sploh me pa ta znanka, ki ima 17 let mlajšega moškega, zabava. Ko sem slišala zanjo, sem se zgrozila, da ima takega mulota za partnerja. Potem pa vidiš ona 70+ pa zgleda bolje kot on, ki je pravi mulo zanjo.
Mogoče bi bilo primerno, da predno spet napišeš novo bedarijo svoj pogled še enkrat usmeriš v ogledalo. In da, tista kura na drugi strani si ti! Poglej si 50 letnega moškega in enako staro babo pa boš videla razliko, kako kdo izgleda!
Forum je zaprt za komentiranje.