Zakaj se moški izogibajo žensk, ki imajo otroke?
Anonimno 3800, 10.08.2025 ob 22:30
Ok, otroci gor ali dol, ves cas berem kaj naj bi zenska nudila moskemu oz. kaj naj bi bila njena dodatna vrednsot, da kuha, pospravlja, pedena in rihta otroke, mu da za fukat, sluzi denar, to ni ocitno vredno nic, to lahko moski vse sam.
Mene pa zanima kaj ke tista dodatna vrednost ki jo da moski. Oba hodita v sluzbo, place imata tamtam. Zenska dela vse zgoraj naststo. Moski pelje avto na servis, mal pokosi okol bajte, zamenja kaksno zarnico. Kje je sedaj po vase ta nagrada ki jo moski predstavljate?
To probamo razumeti tu pri nas, pa se ne da, veš. To logiko razumejo samo cigani in muslimani. Pri nas od druge svetovne vojne dalje znamo ženske skrbeti zase.
Te nebuloze pišejo razočarani čefurji, ki jih nobena noče že leta in leta, oni pa imajo pretrde glave, da bi kapirali, da njihov kurac NI nobena dodana vrednost in da ga nobena ne pogreša tako hudo, da bi si v bajto navlekla idiota.
Ne razumejo, verjemi mi. Njim je kurac bistvo življenja in če ga nimajo kam zarinit, se jim meša v riti in v glavi. Pač mislijo, da se ženskam tudi.
Ni tu recepta, da jih spraviš v red. To je samo enosmerna karta nazaj v čefurlandijo. Pa fajn premlatit prej.
samski cinik, 10.08.2025 ob 22:00
Ženske kar same skrbite za otroke, ki ste si jih zaplodile, pomagajo pa naj vam pri tem luzerji, od katerih ste očitno ločene in so očetje teh otrok. Ti otroci imajo gene svojih luzerskih očetov in res ne vem, zakaj bi naj en vredu moški, ki ne pije, ni nasilen, sam skrbi zase, to popravljal. Pa ne mi nekaj bulaznit o modernosti sestavljenih družin, to je mogoče moderno pri proletarcih, sam te mode ne poznam.
Kot rečeno, za tu pa tam malo seksa pa otrok načeloma ni ovira, če si ženska najde varstvo za čas posteljnih aktivnosti.
Ko in če se znata pametno zmenit, itak vedno vse štima. Ampak zmenit se je treba že v štartu in se tega tudi držat. Oba.
Ej, ampak to, da ne pije in ni agresiven, to pa je še daaaaaaaleč od tega, da se reče vredu moški.
Eni ne pijejo iz verskih razlogov, eni iz zdravstvenih. Agresiven marsikateri ni, ker si niti ne upa bit. Ker ve, da ga bo baba z nudlvalerom po glavi vžgala. Ali pa je obična šleva pač.
Kaj pa tisti fukjeni? Ne pijejo in ne klatijo okoli sebe, ker so na tabletah in pod gasom ali pa na splošno nefunkcionalni. A to je že kar vredu moški?
Kje se ti jemlje? Se meniš, kot da so drugače kar vsi neki pretepači pijani.
Ti si res iz srednjega veka, kot ena gori piše.
Ženska, ki ne bi imela dovolj sredstev za vzdrževanje otrok, dobi poleg otroških dodatkov in preživnine v vrtcih in šolah botre, donatorje, brezplačne obroke hrane, za otroka obleke, potrebščine, v srednji šoli štipendijo
Moja mama ni imela denarja niti zase, pa nas je pridelala kar tri, med sabo smo polbratje. Otroški dodatek je imela za lastno preživetje, preživnina pa nikoli rešen problem. Od mojega očeta je niti ni prejemala, od očeta mlajšega polbrata pa je morala vsake tri do štiri mesece v tujino po denar, ker ni bilo mogoče nakazovanje iz druge države. Vsakič je približno 40 % polbratove preživnine šlo za potne stroške. Da o svoji štipendiji niti ne pišem. V celoti je šla za dijaški dom, le-ta niti ni zadoščala za plačilo. Mama je vsakič morala od denarne socialne pomoči primakniti nekaj tisočakov (takrat so bili tolarji). Bil sem brez prebite pare, nič si nisem mogel privoščiti. Sošolka je bila zaljubljena vame in si želela biti z mano, jaz pa je nisem mogel peljati niti na kepico sladoleda, ker nisem imel za kepico. Kar pozabi iluzijo, kako država poskrbi za take ženske.
8409, 10.08.2025 ob 21:49
Navajo, 10.08.2025 ob 16:53
Sanjski moški, 10.08.2025 ob 16:18
Navajo, 10.08.2025 ob 15:54
Sej se jih ne izogibamo. Za pofu*at spadate samske mamice v skupino talahkih, tako kot naivne 20 letne kelnerce. Stvar je v tem, da noben mentalno zdrav moški ne bo šel v resno zvezo z žensko, ki je dala svojo maternico nekemu descu s katerim nista bila sposobna ostati družina. Ga je nekdo vtikal notri in spuščal tisto njegovo belo svinjarijo v tvoj telo in potem naj te vzamem jaz aghhh… Neeee hvala, fuj.
Je pa vsaka belska država in še posebej Slovenija preplavljena z beta giga simpi in belimi vitezi, ki se bodo na glavo postavili, da bi ugodili samohranilki in jo dobili. Eeee tukaj je pa težava, nobena noče teh ultra simpastih lolekov, ki žensko pedastializirajo, vsaka bi raje pravega tipa, ki se zna ceniti. No pravi tipi pa poznamo žensko naravo, smo red pill in se ne pustimo manipulirati ter je*ati v glavo kot prejšnje generacije luzerskih beta tipov in današnjih soy boyčkov in belih vitezov.
Zakaj bi nek tip, ki je celo življenje vlagal vase, da je postal to kar si ženske želijo, pristal na tak deal, da bi vzel samohranilko? In nato drug del svojega življenja vlagal v naraščaj, ki ni njegov?
Samohranilka je dokazala, da ali ne zna izbirati tipa kateremu bo dala svojo maternico, ki je njena največja vrednost ali sama ni sposobna ostati v zvezi.
Vsi vemo, da veliko večino zvez prekinejo ženske zaradi tega, ker so zdolgočasene ali, ker najdejo drugega jeb*ča.
Pač je samohranilka najkatastrofalnejši deal za tipa, on vlaga vse, dobi pa nič razen občasno že uporabljeno luknjo.
Že moderne ženske brez otrok moškemu ne nudite več ničesar, razen malce preganjanja dolgčasa in občasnih fizičnih pojsteljnih užitkov. Že tako ste po naravi neznansko neznosne, plehke, zabite kot noč itn. Samohranilka pa je še neprilagodljiva, ker je zaciklana v svoje navade tako kot velika večina žensk 30+. Če se ženska ne prilagaja na tempo tipa je dinamika razmerja disfunkcionalna.
Pa redke v tej temi še vedno poskušajo signalizirat svoje vrline in poizkušati s sramotilnimi taktikami ponižati tiste in jih spraviti nazaj v podrejen položaj, ki si ne želijo biti s samohranilko. Eeee ne gre več, duhec je ušel iz flaške in vse več moških se zaveda resnice in svoje vrednosti. Kvalitetni moški smo prepoznali ženske manipulacije in ste sedaj same v precepu. Ali izboljšajte lastno obnašanje in boste imele dostop do resnih zvez s kvalitetnimi tipi, ali pa bodite še naprej take spranke in vas bomo samo pritiskali, financirali vas pa bodo simpi, ki si jih ne želite, ali pa boste ostale samske z mačkami in flašo vina v roki ter solzami, ki se bodo stekale po vaših licih.
Eh, si ti ena prismoda, Navajo! Kako je možno, da vsako stvar tako mimo razumeš? Si Bosanc?
Kot prvo, tvoja sorta ni za imet. To je za enkratno uporabo. Naduvani samozvani alfa samci, celi skockani in neskončno domišljavi, to je za malo kolegicam pokazat (ali pa celo skrit tako sramoto), probat v postelji, če se obnese, še parkrat, pa adijo. Trikratno zaščitena, da slučajno ne bi zasejal bolanih genov.
Kot drugo, kera je tolko mazohistka, da se bo igrala tvoje egotrip sestavljanke? Bodi no resen. Rdeči tepih lahko polagam komu, ki to vsaj opazi, če sem že ravno na kaki rehabilitaciji.
Kot tretje, ti kot center vesolja odganjaš z to zoprno nadutostjo vse normalne ljudi od sebe. Poleg tebe je ženska brezizhodno obsojena na osamljenost in totalno izolacijo. Ne samo zato, ker nihče ne bi prenašal v svoji družbi enega snobovskega prenapihnjenca, ampak ker bi tudi tvojo potencialno žensko vsi prepoznali kot zblojeno. Kdo bo to gledal?
Manjka tebi več, kot si misliš. Na srečo to ženske v momentu zavohajo in se te ognejo. S tistimi naivnimi avšicami pa se lahko tolažiš ravno še kako sezono ali dve, potem pa v jok in na vejo.
Sanjski moški…
Bla bla bla… Hahahhahaha daj ne bluzi v tri krasne.
Zakaj pa babovje za mano skače??? Zakaj pa bivše silijo nazaj??? Bluziš, ker sama veš, da bi padla dokaj hitro.
Danes je moja zjutraj uletela do mene, ko sem bil sredi treninga. 40 minut me je gledala kako treniram, ko sem končal ves izmučen in se vsedel, da se malce odpočijem, me je neusmiljeno naskočila. Utrujen se ji nisem mogel upreti in me je kar divje pojahala. Ufff kako je to sedl.
Kasneje sta z mojo sestro skuhale gobovo juho, spekle zrezke in naredile pire. Mat je nabrala solato in redkvice na vrtu. Ufff dober kosilo so naredile. Moje babovje, ki me obkroža se trudi zame, ker me cenijo in spoštujejo.
Po kosilu je moja odšla k njeni sestri, ker ima nečakinjo staro 4 in nečaka starega 2 leti. Ful je srečna z njimi in mi teži, da morava kmalu narediti nekaj svojega. Je tista prava, vizualno nadpovprečna, karakterno ful faca, podreja se mi v odnosu in me uboga. Mislim, da je prava, da postane mati mojim otrokom.
Prejle pa sem malce lenaril in poklical bivšo, je rekla, da se lahko dobiva okoli 6ih ali 7ih pri njej, če želim le akcijo, lahko pa greva ven na sprehod ali drink. Bom še videl koliko se mi bo dalo. Pasal bi en sprehod in potem malo mečkanja ter ena akcija.
Hehehe lih zadnjič mi je ena frendica pravla, da so se pogovarjale ona in njene kolegice o meni. Pravi, da je ena rekla, da ko sem resen zgledam ful preveč zajeban tip in se me kar malo boji, ko se pa nasmejem sem ji pa ”konc hud tipček” (njene besede). Pa pravijo,da se znam ful dobr zrihtat. Ja sej me je ena od njih na eni žurki že vrebala in šlatala ter spraševala, če sem ”za sceno”, pa sem kot kvaliteten moški zavrnil povabilo okajene ženske, ker ne izkoriščam ranjenih žensk hahahahhahahaha.
Zato ta tvoj manever sramotilnih taktik pri meni ne pali, ker poznam ženske in vem kakšne cipe ste ter kako lahko vas je dobit. Tip mora zgledat OK, biti zrihtan ter znat bluzit in je to to. Moderna ženska je nekaj najlažjega, če je tip dobil dobre genetske karte. Tupe ste kot noč in vem vnaprej kaj bo ženska rekla. Skorajda vse imate enake vzgibe.
Obstaja pa ena redka sorta žensk… O njih pa kdaj drugič.
“Pa pravijo,da se znam ful dobr zrihtat. Ja sej me je ena od njih na eni žurki že vrebala in šlatala ter spraševala, če sem “za sceno”,”
Pa ste vi ziher starejši od 15?
Zakaj čutite to potrebo neznane ljudi na netu prepričevati, da vas ženske porajtajo? Če bi vas res, bi se nad skepso in kritiko samo prizanesljivo nasmehnili, ker bi sami pri sebi vedeli kako je s tem in bi vam bilo vseeno kaj mislijo neznanci na forumih.
Še nekaj, ko lažejo, ljudje radi ful enih nepotrebnih detajlov dodajo zraven, ker mislijo, da potem narativ deluje bolj prepričljivo. Pa ni tako, brez nepomembnih podrobnosti bi vaše zgodbe zvenele bolj kredibilno, morda bi vam kdo celo verjel.
Hahahaha, prav vedel sem, da ko pridem domov in pogledam na mon boš ti, 8409, patetičen giga simp zopet zabadal nož v hrbet, ti mimoza brezhrbtenična.
Dovolj si inteligenten, da zaznavaš težave današnjega časa, tvoja šibkost in klečanje pred ženskami, ki izhaja iz tvoje neizkušenosti pa je tvoja Ahilova peta. Ne premoreš dovolj moči, da bi se soočil z realnostjo podivjanega ginocentrizma in uvidel vzroke za nastale težave ter se posledično vedeš kot zahrbten simpek.
Ti, beli vitezek 8409, piedastaliziraš ženske ne glede na njihovo obnašanje, niti ne percipiraš kako ekstremno ohole so današnje ”moderne ženske”, ti jih imenuješ angeli.
Niso problem potopa Evrope levuharski soy boyčki, niti niso to poblaznele ”moderne ženske”. Vir vseh težav s katerimi se soočamo so ”moški” tvojega tipa, desnuharski neizkušeni ultra mega simpi, ki so zaradi zavidanja uspeha pri ženskah takim tipom kot sem jaz, pripravljeni kolaborirati z levuharji tipa Matjažko, v upanju, da le nekako s skupnimi močmi spodneseta tla pod nogami takim moškim kot sem jaz. Me ne preseneča, da poizkušaš z Matjažkovimi prozornimi forami.
Vidiš, ni pomembno dejstvo, da se strinjava pri okoli 90% dogajanj v današnjem času, zaradi žensk boš vedno pripravljen zariti nož v hrbet in kolaborirati z marksisti. Najhujši ste prav taki loleki, neizkušeni in neštetokrat zavrnjeni, pa še vedno pripravljeni klečeplaziti za samohranilko in prijatelja poriniti pred vlak.
Ne zavedaš se, da je prav tvoja neizkušenost in tvoje pomilovanja vredno piedastaliziranje žensk tisto kar ženske odbija stran.
Pač dokler ne zbereš moči se soočiti z realnostjo ženske narave boš tak patetičen simpek kot si. Mogoče pa kdaj zbereš pogum, se izgradiš v moškega in ti bo zrasla tudi hrbtenica.
Veš, vsak moški je startal kot ti, vsi smo indoktrinirani v čaščenje žensk celotno življenje. Nekateri, resda redki, morda 3-5% le imamo moč iz patetičnega simpeka postati moški in se sprijazniti z naravo žensk.
Celotno življenje občuduješ ženske in pohotno klečiš pred njimi nezavedajoč, da je pravilna dinamika, da ženska občuduje tebe. Simpeki dinamiko občudovalca in občudovanega preprosto razumete obratno kot bi moralo biti, ker ste sprani in šibki.
Ajajajaj, kako so preko propagande ustvarili milijone in milijone pusijev. No, to je dobro edino za nas, ki znamo z ženskami. Za ženske to ni v redu, ker morajo biti ali samske, ali z beta simpeki tvoje sorte, ali pa deliti prave moške. Edini, ki kratkoročno profitiramo s podivjanim ginocentrizmom, ki bo uničil Evropo smo pravi moški, ki imamo pičovja na razpolago več kot bi želeli. Je pa težava v tem, da so ”moderne ženske” popolnoma duševno deformirane ”feministke” in je težko najti neko za resno zvezo.
Resnica je v tem pregovoru; ženske lahko ljubiš ali jih razumeš, ne moreš pa obojega.
zadnjič je Tomaž Gorec zvlekel pred kamero nekega vaškega posebneža v japankah, ki komaj sestavi tri koherentne stavke in se je hvalisal, da je spal z 2.000 ženskami, in ko mu v anketi 99% publike ni verjelo in so se norca delali iz njega, je imel Gorec isto teorijo, fouš so mu, zato se mu posmehujejo. Potem so se smejali še njemu.
8409, 10.08.2025 ob 23:32
zadnjič je Tomaž Gorec zvlekel pred kamero nekega vaškega posebneža v japankah, ki komaj sestavi tri koherentne stavke in se je hvalisal, da je spal z 2.000 ženskami, in ko mu v anketi 99% publike ni verjelo in so se norca delali iz njega, je imel Gorec isto teorijo, fouš so mu, zato se mu posmehujejo. Potem so se smejali še njemu.
WTF 8409???
Trosiš nebuloze in si v svoji glavi ustvarjaš povezave kjer jih ni, vse za to, da bi upravičil svoja, dejansko nazorno neučinkovita prepričanja o ženskah.
Kot sem dejal si giga simpek, ki ne razume popolnoma nič o ženskah, vse to se razbere iz vseh tvojih patetičnih zapisov. Najbolj v življenju preziraš tipe, ki imajo ženske okoli sebe, ker jim zavidaš, ker jih nimaš ti.
Bolestno me preziraš, ker delam z ženskami tako kot je z njimi dejansko potrebno postopati ter tako kot si one želijo le, da tega tebi niso nikoli priznale, no meni pa so. Pojma nimaš kakšne so ženske v resnici za štirimi stenami. Ti bi jim lizal podplate in poljubljal tla po katerih hodijo. Daj postani moški in ne bodi mimozasti spaček. Kako te ni sram biti tak beta kvizling?
V temah ne pišeš o naslovu in vsebini tem, le slediš meni in poizkušaš z napadi kot zahrbtna podgana. Fak kakšen luzer si, resnično se mi kar močno smiliš po vsem tem času. Tudi precej psiho scena je to kar počneš. Pa ti na vse načine razlagam dejstva in si vedno bolj zatucan v čaščenje ginocentrizma kot nek fanatični psihotik. Bolj ti skušam pomagati, bolj si zblojen. Resničen retardiranec kot vsak drug beli vitez. Psihotični fanatik religije ginocentrizma, bolj zblojen kot Islamski psihiči.
Takemu kot si ti se nikoli ne zaupa, neizkušeni pusiji ste vedno pripravljeni vse narediti, da bi dobili luknjo o kateri sanjate. Saj sem ti že povedal v prejšnjem zapisu.
Najbrž mora boleti, ko vidiš kako ženska namenja drugemu moškemu pozornost, ki je ti nisi bil nikoli deležen. Pa ti povem, da resnično niso nič posebnega, luknja kot luknja. Razmišljajo pa vse skorajda identično, imajo vgrajen isti propagandni operacijski sistem z manjšimi variacijami.
Vem vem, da stradajočemu že ob pogledu na mizo izobilja drugega zavre in bi ga najraje pokončal od zavisti. Tako kot ti zavidaš tistim, ki imamo to kar si ti najbolj želiš in to, kar častiš kot božanstvo, pa ti nikakor ne uspe priti do ”svetega grala”.
Obnašaš se nekako kot izgubljen, žejen in lačen potepuški pes.
Dejansko te beseda SIMP opiše v vsej popolnosti: Sucker Idolizing Mediocre Pussy!
Navajo
Najbrž mora boleti, ko vidiš kako ženska namenja drugemu moškemu pozornost, ki je ti nisi bil nikoli deležen
A veš kaj. Briga me, kaj se gresta vidva zaene vojne, ampak tvoj gornji zapis kaže na tvojo privoščljivost in zlobo.
Samo povem: zadovoljni in srečni ljudje se do drugih nikoli ne obnašajo tako agresivno in nesramno.
Ti si en velik zoprnjak.
Modreci tukaj, 11.08.2025 ob 00:57
Navajo
A veš, da je ultra zoprno brati tvoje simpe, red pille in enolične lajne.
Znaš ti kaj povedati s svojimi besedami morda? Bi zvenelo bolj simpatično, če že debatiramo.
A tako z ženskami v živo tudi komuniciraš?
Se mi zdi da je to koki. Stil pisanja je isti. Dolgovezenje o nekih osebnih izkušnjah, uporaba tujk in seveda ponavljanje enega in istega.
Vidim, da se moški v tej temi v glavnem strinjamo med sabo. Razumen človek živi tako, da bo v lajfu imel manj problemov, ne več problemov. In sori, nakopati si na glavo žensko s tujimi pamži, kr kriče po problemih. Imaš vso odgovornost, a nobenih pooblastil. če pride do konflikta, ti bo mulc še jezikal, da nisi njegov foter. Foter mu je kao tam neki luzer, ki je nekoč napumpal njegovo mater. ta luzer bo froce hujskal proti tbei, ker si itak v vseh boljši od njega. brezveze. začaran krog kreganja, nesporazumov, kompromisov.
Vas ločence obeh spolov je treba dat na delavnice in svetovanja, kako vzgajati otroke. Vi ste dolžni vzgojiti svoje otroke, mi samski brez otrok vas nismo dolžni prenašati, ne tako ne drugače.
Pri babah je tako, lahko je tip še večji luzer, če je njeno kolegico kresnil mora njo tudi in tako naprej, poznam tipa , osnovnošolski maturant, babe so ga obletavale samo zato ker je bil že konec OŠ petelin, nič mu ni bilo treba , same so hodile k njemu, če je bil za mojo kolegico, bo tudi zame, bo tudi mene.
Jaz tudi star 38 let samski do pred enim letom sedaj v vezi 1leto z eno k ma otroka 5 let starega od prej. Tip jo je isto pustu med nosečnostjo in šel in slišati noče za njega. Ona pridna ful dela tako službo da ima še velikokrat vikend. In se imamo vsi fino fajn. Sexava veliko plus tega je ona pridna čist drugače kot današnje moderne ženske ki se jim nič ne da. Smo pa na vasi .
brez odgovornosti, 11.08.2025 ob 08:53
Ker moški ne marajo prevzemati odgovornosti. Še za svoje otroke je ne prevzamejo, kaj šele za tuje.
Vsaka ženska mora vedeti, da moški, ki grdo govori o bivši ali o ženskah z otroci, ni dober partner in bo slab mož. Takoj ko to ugotoviš moraš stran. Ne rabiš luzerja!
Fuknjeno babnico, ki grdo govori o moških, se te moški z razlogom izognejo.
Eh, 11.08.2025 ob 08:54
Anonimno5768
To je že vse lepo in prav, da je ona pridna in delovna, še vedno pa ti skrbiš za nafuk od nekoga, ki za ta isti nafuk niti slišati noče. Pa pomembno ti je, da veliko sexata pa da je ona pridna (se pravi, da poleg sebe pa otroka, še tebe pedena), tipično. Fajn se mejte še naprej.
Jaz ga pa podpiram, če je res dobil čebelico vse super, svak je dobil nekaj tako-tako, isto je ona imela eno od prej, skupnih nimata, ko je bila mula majhna ga je imela za fotra, mu je pa najstnišjih kar nekajkrt zabrusila češ nisi ti moj foter, je pa babo tip prav tako pustil nosečo.
sin samohranilke, 10.08.2025 ob 23:05
Ženska, ki ne bi imela dovolj sredstev za vzdrževanje otrok, dobi poleg otroških dodatkov in preživnine v vrtcih in šolah botre, donatorje, brezplačne obroke hrane, za otroka obleke, potrebščine, v srednji šoli štipendijo
Moja mama ni imela denarja niti zase, pa nas je pridelala kar tri, med sabo smo polbratje. Otroški dodatek je imela za lastno preživetje, preživnina pa nikoli rešen problem. Od mojega očeta je niti ni prejemala, od očeta mlajšega polbrata pa je morala vsake tri do štiri mesece v tujino po denar, ker ni bilo mogoče nakazovanje iz druge države. Vsakič je približno 40 % polbratove preživnine šlo za potne stroške. Da o svoji štipendiji niti ne pišem. V celoti je šla za dijaški dom, le-ta niti ni zadoščala za plačilo. Mama je vsakič morala od denarne socialne pomoči primakniti nekaj tisočakov (takrat so bili tolarji). Bil sem brez prebite pare, nič si nisem mogel privoščiti. Sošolka je bila zaljubljena vame in si želela biti z mano, jaz pa je nisem mogel peljati niti na kepico sladoleda, ker nisem imel za kepico. Kar pozabi iluzijo, kako država poskrbi za take ženske.
Res je bilo obdobje, ko je socialna mreža delovala slabše in ti si točno otrok tega obdobja (omenjaš tolarje).
Lahko ti zagotovim, da že dolga leta zgoraj našteto deluje, vključno z žepnino za socialno ogrožene otroke.
Celo tako daleč smo, da matere niti same ne dajejo vlog za pomoč, ampak to namesto njih stori šola ali stanje prijavijo znanci in mora ta mama samo podpisati.
Zakaj jih ne dajejo, se vprašajmo. Nekaterim je nerodno. Nekatere so neiznajdljive ali ne znajo. Veliko je takih, ki z dobljenim denarjem ne znajo smotrno ravnati in ga potrošijo za neumnosti. Nekatere pričakujejo nerealno visoke zneske in potem pljuvajo, kako denar ne zadostuje, kupovale bi pa samo firme.
Vsem je skupno, da niso primerne za materinstvo. Pa ni mišljeno žaljivo, pač dejstvo. Nezrelo pojmujejo sebe kot žrtve, ki jim “še pripada enkrat nekaj udobnega življenja”, pri tem je pa otrok v napoto.
No, take pa so zrele za par vzgojnih klofut.
O kako lepo. V bran so si stopili luzerji s hudo narcistično motnjo, ki imatjo težave dobit normalno žensko. Če imate srečo, se zapletate s kako revo, ki je po svoje ravno tako motena, poškodovana kot vi sami. Na njih si nabijate vaš, že tako krhek ego. Taki se kar zavohate, motenci. Normalen folk vas ima že po eni minuti poln k., niti vas ne spusti blizu, zato pa užaljeno bevskate. Dlje od svoje riti itak ne vidite. Nimate kaj pokazat razen polnih jajc, puhle glave in gobec poln samohvale. Ko se je treba pokazat in dokazat pa rep med noge.
Se pridružujem, 11.08.2025 ob 11:46
Zakaj mislite ženske, da je dober tip, ki ima otroke z drugo žensko, zanje ne skrbi in jih nima v skrbništvu vsaj 50:50? Tak tip tudi vašemu otroku ne bo dober oče!
Evo ga, še en ranjenec!
Tebe pa muči, da se sploh ne moreš razplodit, a ne de? Zdaj te motijo že tisti, ki so bili zmožni naredit otroka.
Daj si dopovedat -ti in vsi, ki si gobce brusite ob samohranilkah:
NOBENA VAS NE BO POBRALA, ker je njen otrok neprecenljiv, vi ste pa navadna potrošna roba. Otrok je in bo varen pred vašo bližino, vplivom in neprimernim odnosom. Nepreklicno.
Lahko imate otroke od prej ali ne, je čisto vseeno. Tisočkrat vas bo preverila vsaka, preden bo pod nadzorom morda vas spustila blizu in pri prvi slutnji, da vam gre njen otrok na živce, boste leteli.
Odklenkalo je vsem vam nezrelim kurconoscem. Samo za na hitrico pofukat in nagnat ste dobri, pa nič drugega. Pa še to morate biti neki komad, ne pa taki šlevasti jamrači sitni.
A tebe pa tu žuli?, 11.08.2025 ob 13:14
Evo ga, še en ranjenec!
Tebe pa muči, da se sploh ne moreš razplodit, a ne de? Zdaj te motijo že tisti, ki so bili zmožni naredit otroka.
Daj si dopovedat -ti in vsi, ki si gobce brusite ob samohranilkah:
NOBENA VAS NE BO POBRALA, ker je njen otrok neprecenljiv, vi ste pa navadna potrošna roba. Otrok je in bo varen pred vašo bližino, vplivom in neprimernim odnosom. Nepreklicno.
Lahko imate otroke od prej ali ne, je čisto vseeno. Tisočkrat vas bo preverila vsaka, preden bo pod nadzorom morda vas spustila blizu in pri prvi slutnji, da vam gre njen otrok na živce, boste leteli.
Odklenkalo je vsem vam nezrelim kurconoscem. Samo za na hitrico pofukat in nagnat ste dobri, pa nič drugega. Pa še to morate biti neki komad, ne pa taki šlevasti jamrači sitni.
Pa še to si zapomnite: razumemo, da ste ranjeni, prizadeti, razočarani, vzgojno zanemarjeni in nedorasli, prekleto dobro vemo, kaj vas žuli in kaj si želite. Še največja revica to ve in čuti.
Ampak me nismo vaši terapevti, niti skrbnice ali kanta za odlaganje nesnage, ki se je nabrala v vas. Sanatorij si poiščite kje drugje, ne pri nas!
NIČESAR RAZEN PROBLEMOV NE PRINAŠATE V NAŠA ŽIVLJENJA, zato se speljite javkat svojim mamam, ki so vas zafurale. Imamo svoje lastne otroke in ne rabimo še vas na naši joški.
Forum je zaprt za komentiranje.