Zakaj se moški bojijo ogovoriti simpatične in luštne ženske?
oprosti, si me s sabo zamenju očitno…ne dajem vsega od sebe…praktično ničesar…to pa zato, kr se nisem od kar sem tle še niti z eno stvarjo hvalisala…niti z eno…za razliko od tebe… vedno začnem s stavkom “moje mnenje je…” al pa “poznam zadevo…” in ne trdim, da je tist, kar jst mislim, edino pravilno na svetu…. torej…izjava, da je nekdo delu eno leto v fitnesu je totalno šokantna? če sledi, če mam licenco? ne, nism je šla delat, sm bla tm prek študenta par let nazaj…. in še neki…delale smo 3 punce in 2 tipa…nabildan je bil sam en…no in ta ma konkretne rezultate za sabo in danes svoj fitnes center…ga vrjetn tud poznaš, kr ga itak skor cela slovenija…point je sam, da ne rabiš bit nek hud bilder, da delaš tm in razlagaš kako se kašna naprava uporabla….za osebno trenerstvo se pa tko dodatno plača, če ga želiš met….v čem je problem?
oprosti, si me s sabo zamenju očitno…ne dajem vsega od sebe…praktično ničesar…to pa zato, kr se nisem od kar sem tle še niti z eno stvarjo hvalisala…niti z eno…za razliko od tebe… vedno začnem s stavkom “moje mnenje je…” al pa “poznam zadevo…” in ne trdim, da je tist, kar jst mislim, edino pravilno na svetu…. torej…izjava, da je nekdo delu eno leto v fitnesu je totalno šokantna? če sledi, če mam licenco? ne, nism je šla delat, sm bla tm prek študenta par let nazaj…. in še neki…delale smo 3 punce in 2 tipa…nabildan je bil sam en…no in ta ma konkretne rezultate za sabo in danes svoj fitnes center…ga vrjetn tud poznaš, kr ga itak skor cela slovenija…point je sam, da ne rabiš bit nek hud bilder, da delaš tm in razlagaš kako se kašna naprava uporabla….za osebno trenerstvo se pa tko dodatno plača, če ga želiš met….v čem je problem?[/quote]
https://www.youtube.com/watch?v=Htd_5dlmgBo
oprosti, si me s sabo zamenju očitno…ne dajem vsega od sebe…praktično ničesar…to pa zato, kr se nisem od kar sem tle še niti z eno stvarjo hvalisala…niti z eno…za razliko od tebe… vedno začnem s stavkom “moje mnenje je…” al pa “poznam zadevo…” in ne trdim, da je tist, kar jst mislim, edino pravilno na svetu…. torej…izjava, da je nekdo delu eno leto v fitnesu je totalno šokantna? če sledi, če mam licenco? ne, nism je šla delat, sm bla tm prek študenta par let nazaj…. in še neki…delale smo 3 punce in 2 tipa…nabildan je bil sam en…no in ta ma konkretne rezultate za sabo in danes svoj fitnes center…ga vrjetn tud poznaš, kr ga itak skor cela slovenija…point je sam, da ne rabiš bit nek hud bilder, da delaš tm in razlagaš kako se kašna naprava uporabla….za osebno trenerstvo se pa tko dodatno plača, če ga želiš met….v čem je problem?[/quote]
https://www.youtube.com/watch?v=Htd_5dlmgBo%5B/quote%5D
seveda… tvoj neuravnovešen stil komunikacije… sj bo 🙂 ajde
Še evdno mi nisi povedal, kolk solidnih 25-letnih komadov si napičil lani recimo?[/quote]
A bi ti rad tekmoval, kdo se je sposoben bolj zlagati na forumu? :-)))
Saj nisva držala sveče eden drugemu, pa da bi lahko vedela, ali je številka resnična.
Mim grede, moja številka je nula. Pa tvoja?
Vesel zate. :-))
Kar tako veselo naprej.
Ko se boš pa manj sekiral za vsako neumnost se ti bo poznalo, pa ti bodo dale še 5 let manj.
Ne me narobe razumet, ne zagovarjam ne enih in ne drugih, ampak lahko ti povem, da so za večino aferic, ki jih poznam, odgovorni poročeni ali koruzniki. Poročeni so celo večji “grešniki” od koruznikov, kljub vsem zaobljubam pred matičarjem. Pa, da ne bo pomote, nikakor ne mislim, da so vsi taki, jih je pa precej. Da ne govorim o tem, da nekateri celo zlorabljajo svojo funkcijo ali vodilno delovno mesto tako, da nadlegujejo podrejene. Zakonska zveza je pogosto “krinka” za nečedna početja, pri nekaterih pa celo za istospolno usmerjenost.
Najprej da ne pozabim… luštkan avatarček. Me je kar zamikalo, da premaknem stare kosti in se odpravim na lov… Roar, mijav :-))
Za poslušat anekdote koliko in kako kvalitetno je pa kdo katero “raztrgal”, je pa dovolj, da zavijem v lokalni bife na pivo. :-))
“Če bi moški bili tako dobri ljubimci, kot se hvalijo… si ženske ne bi imele čas popraviti frizuro.”
Ne, obstaja bolj pravilen izraz, samo se ga trenutno ne spomnim, tako na FERIju kot na Višji šoli so nam ga obrazložili, in tisti tvoj argument pade direkt v tisti ”koš”
Evo imenuje se ničelna hipoteza, takrat ko nekdo postavi neko (hipo)tezo nekdo drug pa jo ovrže na podlagi ene izjeme. 🙂
Za moje pojme je rekreativec potem zelo preširok pojem, če vrže not mene, nekoga ki športa 4-5x tedensko po 3 ure, in nekoga, ki športa 5x na leto……….
Ne, jaz mam cca 89-91kg odvisno na to kateri del dneva se tehtam. Lahko dvigneva isto težo ja, teoretično, v praksi pa je tako, da če nisi res izredno neverjetno ”natreniran” ali močan, bo nekdo ki ma 70kg bistveno težje dvignil oz. dvigoval 90kg kot jaz…….. oziroma bom jaz bistveno lažje dvigoval 70kg kot on 70kg.
Ja valda da se ne bi, če nekdo zgleda kot da mu je šport lajf, jaz pa zgledam samo povprečno, se težko vržem v enak koš kot on, vsaj glede športa, če nekdo raje zamudi 1 uro k prijateljem, kot pa zamudi en dan športanja je čist neka druga liga kot jaz, ki raje zamudim cel teden športanja kot pa dobro žurko… rabi noben več ali manj, gre se za to koliko hočeš…
Mi smo se o benčanju pogovarjali, ne na splošno o dvigovanju lastne teže. Ti Robi niti slučajno ne moreš benčat svoje teže, pa tudi, če te je vsega 60kil. Za to boš moral imet že dobro razvita prsa. Primer Brad Pitt v filmu Fight Club, naj bi benčal s 60kg. Ti če dvigneš 30kg si dober…
Sploh pa, obstaja razlika med incline & flat benčom. Vam bo o tem še kaj več filozofka povedala, potem ko bo poguglala na internetu <3
Ne, obstaja bolj pravilen izraz, samo se ga trenutno ne spomnim, tako na FERIju kot na Višji šoli so nam ga obrazložili, in tisti tvoj argument pade direkt v tisti ”koš”
Evo imenuje se ničelna hipoteza, takrat ko nekdo postavi neko (hipo)tezo nekdo drug pa jo ovrže na podlagi ene izjeme. 🙂
Za moje pojme je rekreativec potem zelo preširok pojem, če vrže not mene, nekoga ki športa 4-5x tedensko po 3 ure, in nekoga, ki športa 5x na leto……….
Ne, jaz mam cca 89-91kg odvisno na to kateri del dneva se tehtam. Lahko dvigneva isto težo ja, teoretično, v praksi pa je tako, da če nisi res izredno neverjetno ”natreniran” ali močan, bo nekdo ki ma 70kg bistveno težje dvignil oz. dvigoval 90kg kot jaz…….. oziroma bom jaz bistveno lažje dvigoval 70kg kot on 70kg.
Ja valda da se ne bi, če nekdo zgleda kot da mu je šport lajf, jaz pa zgledam samo povprečno, se težko vržem v enak koš kot on, vsaj glede športa, če nekdo raje zamudi 1 uro k prijateljem, kot pa zamudi en dan športanja je čist neka druga liga kot jaz, ki raje zamudim cel teden športanja kot pa dobro žurko… rabi noben več ali manj, gre se za to koliko hočeš…[/quote]
– lej, našla sm primer…ne glede kako se to imenuje potem… nekdo neki trdi, ti najdeš repliko podkrepljeno s primerom in men je to dost
– ja seveda je zeeeeelooo širok pojem, ker vsak športa po svojih zmožnostih oz. tolk, k mu čas dopušča, oz. eni si prav splanirajo čas za športat….rekreativc je zame tud tist, k 1x tednsko špila basket v najeti telovadnci čez zimo…
– rekla sm, da oba lahko dvigneta isto težo….s kolk napora, je pa že druga zgodba…
– ok, ti razložim moj pogled na rekreativce…hmmm…če dam primerjavo…. vsi hodmo v šolo…eni so odličnjaki, drugi komi lezejo….eni se skoz učijo, ker jih to sprošča in veseli, kr požirajo zadevo, vsak dan, več ur….drugi, ki komi lezejo se spravjo učit en dan pred izpitom pa še to ne zdržijo dolg….ampak vsi spadajo pod učence…isto je pri športu….eni porabjo več ur tedensko, medtem k je drugim dovolj 1 ura tedensko….se pa oboji rekreirajo po svojih zmožnostih in odločitvah….določeni majo izklesano telo, pa porabjo vsak dan 1 uro za šport, drugi porabjo vsak dan 3-4 ure za šport, da bojo tko zgledal….različni smo si…. tko k je pojem rekreativstva po moje razdeljen na nivoje, od minimuma do max….
Vsak bi naj dvignil vsaj svojo težo.[/quote]
Je dovolj, če skočim sonožno v zrak? :))
Forum je zaprt za komentiranje.