Zakaj se mi vsi puloverji "muckajo"
Meni se pranje res ne zdi kakšna posebna umetnost, ki bi jo človek moral strašno obvladat. Predvidevam, da uporabljaš enega od splošno uveljavljenih pralnih praškov, ki ne more biti kriv za muckanje oblačil.
Možno je, da je problem v stroju, če je preveč agresiven pri pranju (previsoki obrati, predolgi programi), ampak osebno mislim, da je kriva slaba kvaliteta tkanine. Takšne probleme sem jaz recimo imela z oblačili iz New Yorkerja. So bila poceni, ampak praktično samo za enkratno uporabo. Zdaj pač ne kupujem več tam in tega problema nimam več.
Res je. Vse je zanič, zato jest kupujem cunje kar v Lidlu in Hoferju. Pa mislim, da je to folk kar dojel, zato dobrih cunj velikokrat hitro zmanjka, ker določeni artikli so vsako leto ali večkrat na leto isto in če so dobri, jih zelo hitro zmanjka.
Res škoda denarja za zanič cunje, ker SO OČITNO ZANIČ, pa to New Yorker, pa take firme….
potem pa delas ti nekaj narobe. Jaz imam primerljivo kvaliteto in se mi res nikoli ne mucka. Mogoce se to, kupujem samo bombaz, volno, .. naravne materiale, ce je 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} poliestra zraven ne kupim. Je pa res, da pozimi te pletenine perem loceno in dam prasek za volno in obcutljivo perilo, se mi zdi, da pletenine tako ostanejo lepse.
Forum je zaprt za komentiranje.