Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zakaj se hitro naveličate partnerja

zakaj se hitro naveličate partnerja

vse več je žensk, ki se hitro “naveliča” svojega moškega

Čeprav sem sama ženska, ne razumem nekaterih prijateljic, ki se zelo hitro zaljubijo in obenem naveličajo svojega moškega. Na začetku so vse vzhičene, govorijo samo o njem. Preko družabnih aplikacij ( FB, Instagram…) si stalno pošiljajo srčke. Me prijateljice jim naenkrat nismo več tako pomembne. Vidijo samo njega, so vse sladke. Ampak to veselje ne traja dolgo. Ponavadi kakšno leto, dve. Včasih še prej in se vse konča. Kasneje jih vse moti, kar jim je bilo prej z njim lepo.

midva z mojim sva skupaj že okoli 10 let.  Nikoli prej nisem bila za take hitre veze. Sem prej želela spoznati moškega, predno sva skočila med rjuhe. Sedaj pa vsi tako hitijo. Pa so moje starosti 40+

Zakaj mislite, da je tako

Zato ker ste/so kurbetine

Zasvojene z obcutkom zadetosti od ljubezni.

Včasih so takim pravili lajdre. Sedaj pa imajo izgovor, da ne najdejo pravega moškega oziroma da ni pravih moških.  Pravi odgovor je zato, ker so p…..

Zakaj?

Zaradi nezrelosti in odpora do razmišljanja.

Ker ni prave ljubezni.  Ker rečejo,  probajmo, pa bomo videli, ampak je veliko stvari ki jih moti že od začetka, ampak takrat je to zakrila zaljubljenost.Potem pa postane to bolj motece, ko zaljubljenost odide.

Zakaj bi bil partner izjema. Saj se naveličajo vsega, od telefonov, pa do otrok. Izogibanje odgovornosti je pa itak eden najbolj priljubljenih hobijev.

Ravno danes sem eno tako steral stran. Enostavno si mi ne da s takimi imeti niti najmanjšega opravka.

Dandanes ni več ljubezni ni empatije je samo še internet, kolegice in varanje..kurbanje

za tiste, ki življenje jemljejo bolj za hec bi bilo najboljše po 7 letih če ni otrok menjat partijo…

pol, tam nekje pri 40..50 tih se pa kot prekaljen rutiner z kilometrino sobivanja spajdašit z psihofizično stabilno osebo do 100 tke, če bi šlo seveda….

.https://youtube.com/shorts/UvHe4rPdQZ4?si=eAgP6IMuq6xIreHX

Odgovor na objavo uporabnika
lidija872, 03.08.2024 ob 14:56

vse več je žensk, ki se hitro “naveliča” svojega moškega

Čeprav sem sama ženska, ne razumem nekaterih prijateljic, ki se zelo hitro zaljubijo in obenem naveličajo svojega moškega. Na začetku so vse vzhičene, govorijo samo o njem. Preko družabnih aplikacij ( FB, Instagram…) si stalno pošiljajo srčke. Me prijateljice jim naenkrat nismo več tako pomembne. Vidijo samo njega, so vse sladke. Ampak to veselje ne traja dolgo. Ponavadi kakšno leto, dve. Včasih še prej in se vse konča. Kasneje jih vse moti, kar jim je bilo prej z njim lepo.

midva z mojim sva skupaj že okoli 10 let.  Nikoli prej nisem bila za take hitre veze. Sem prej želela spoznati moškega, predno sva skočila med rjuhe. Sedaj pa vsi tako hitijo. Pa so moje starosti 40+

Zakaj mislite, da je tako

POLN KURAC JIH ŽE IMAMO!!!!

Samo spoznajo se bolje in v tem času se že odkrije neoskrenost in laži. Težko dolgo igraš kar nisi. Iz ene in iz druge strani.

Ne poznam takšnih žensk. Si s komer se družiš.

25 let skupaj pa se ga še nisem naveličala. Je moj človek in takega se ne naveličaš.

Impulzivnim ljudem zadostuje en vzgib za odločitev in potem dan za dnem proučujejo kaj bi še rade imele in česa ne marajo. Nastane občutek odvečnih in premalo všečnih lastnosti čemur sledi želja po novosti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close