Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj se bivši vojaški specialci tako radi pojavljajo v javnosti

Zakaj se bivši vojaški specialci tako radi pojavljajo v javnosti

Zorenč s svojo knjigo in ‘afero’ resničnostni šov, Kirsch, bivši od Špele Grošelj, Debeljak, ki je vstopil v katoliško vero…

Za druge ne vem, za Kirscha bi rekla, da ga vabijo, ker zanimivo razlaga. Je pa res, da morajo zdaj od nečesa živet in jim paše pojavljanje, da ne izginejo (kot trenerji in podobno).

Za nikogar od teh ne vem kdo in kaj so. Mogoče pa preveč klikaš po njih in ti samo njihove vsebine prikazuje?

Jaz bi dejal, da so kot specialci morali biti neopazni, anonimni, in sedaj je mogoče to neke vrste ‘uravnoteženje’?

Odgovor na objavo uporabnika
msolivija, 18.08.2025 ob 14:50

Za nikogar od teh ne vem kdo in kaj so. Mogoče pa preveč klikaš po njih in ti samo njihove vsebine prikazuje?

Olivija, pod katerim kamnom pa ti živiš? Da ne veš, kdo je Baznik, še razumem. Ampak ti trije?

Kje ti to vidiš? Nobenega ne poznam?

Nikoli slišal za nobenega od njih…

Bolje to kot pa nekakšne ‘vplivnice’, za katere nikoli še ni nihče slišal.

Eni res nič ne gledate TV. Botoks bejbe pa vse poznate po drugi strani.

druga plat zgodbe, 18.08.2025 ob 16:38

Eni res nič ne gledate TV. Botoks bejbe pa vse poznate po drugi strani.

Eni so preveč intelektualni, da bi gledali TV. ?

LOL ? Zopet neki znani slovenci iz kmetij, ljubezni po domače in ostalega TV šrota. Ponavadi, ko je v  cajtngah takšen naslov ugotovim, da ponavadi za nikogar nisem slišal. OK za Špelco sem od teh treh slišal. ?

Debeljak kot katolik gre levičarjem izredno v nos.

Ne znajo (ali pa nočejo) početi nič konkretnega, od nečesa je pa treba živeti. Samopromocija je bila vedno donosen posel (za tiste z velikim egom in brez vesti).

Načeloma pa tile fantje niso škodljivi (ta tretjega niti ne poznam). Oziroma niso škodljivi nič bolj kot pa večina ostalega prebivalstva.

little kova, 18.08.2025 ob 15:00

Olivija, pod katerim kamnom pa ti živiš? Da ne veš, kdo je Baznik, še razumem. Ampak ti trije?

za little kova: 🙂 resnično se mi tudi sanja ne kdo so ti ljudje. Ne spomnim se da bi jih zasledila na spletu. TV pa nimam.

Pravkar berem Zorenčovo drugo knjigo in razmišljam, če sem ga enkrat res videla delati v celjskem McDonaldsu, v Citycentru. Možno pa da mu je bil eden res podoben. Lahko kdo to potrdi? 

Anonimno 2750, 30.08.2025 ob 15:12

Pravkar berem Zorenčovo drugo knjigo in razmišljam, če sem ga enkrat res videla delati v celjskem McDonaldsu, v Citycentru. Možno pa da mu je bil eden res podoben. Lahko kdo to potrdi? 

A ti pričakuješ, da bo kdo potrdil, da ga je videl v celjskem Meku?

Sem pa opazil, da grelevakom bivši specialec Debeljak, ki se je dal krstiti, zelo na živce, pa ne vem, zakaj?

Zorenč deluje simpatično, …

@PIKULET

Kot zaposlenega pri McDonladsu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close