Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Zakaj SDSovci sovražite Goloba, ker on on pozna kvantno fiziko?

Zakaj SDSovci sovražite Goloba, ker on on pozna kvantno fiziko?

vaši politki poznate predvsem janšo, ki je naredil osnovno šolo, ampak doktor Golob se sprašuje o superpozicijah v računalništvu, zakaj bi hoteli vaše primitivne stavke o naravi, če pa hočemo kvantno?

haaa, dobra ampak pacient nima samo oš, ima tudi kumravško komunistično šolo, pa tudi kosovsko diplomo…

.https://youtu.be/BPl3wEnG5v0

Politika me nikoli ni zanimala.

ne sovražim nobenega politika, prsežem pa, da mi gresta Golob in Janša  enako na k..c!

Slabo mi postane, ko kje vidim sliko katerega od njiju, ker vem,da  bo spet neko pleteničenje s populizmi, takšnimi in drugačnimi.

Zdaj so pa ti od te Svobode še Potrčkota angažirali v svoje vrste. S tem so me dokončno izgubili.

Z anticepilci se pa jaz en ukvarjam.

Sem že reke, moj glas, vključno s kampanjo v smislu javne podpore v influenserskih sferah, bo/bi dobil človek, ki bi jasno rekel,da bo uvedel obvezno cepljenje. Še najbolj to zamerim SDSu, ker je na oblasti in bi to lahko anredili oziroma morali. Pa nimajo ajjc niti obvezno cepljenje za zaposlene v ZDRAVSTVU uvest. Potem pa  se bolniki okužujejo v bolnicah, dohtarji pa vlečejo dodatke in kupujejo stanovanja!

Aja, Uršika zala je zdravnica, saj res!

Ga ni junaka, ki bi bil vreden mojega glasu.

Žal.

Slovenija gre itak v kura…c, z novo in staro gardo politikov. Vse je v riti.

Golob in Janša isti k. Narejena,d a svojo rit filata, za ostale jih pa briga.

A niso takšen teme včasih romale na politični čvek?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close