Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Zakaj prekinete stike

Zakaj prekinete stike

Zakaj popolnoma zanemarite in odrežete prijateljice, ko imate partnerja in ko se ne obnese spet kontaktirate? Je to morda strah, da bi vam ga prijateljica speljala, ali tako malo cenite ljudi, ki so vam bili blizu preden ste vstopili v zvezo?

Ko jih povprašam po tem, so sami izgovori.

Zakaj, zakaj!!!

A ni nekak logično, da se posvetiš partnerju in ne prijateljem.

Torej se posvečate samo eni osebi hkrati, prijatelji so pa mašilo za vmes ko nimate partnerja?

Odgovor na objavo uporabnika
Roxi, 30.01.2022 ob 13:45

Zakaj, zakaj!!!

A ni nekak logično, da se posvetiš partnerju in ne prijateljem.

Ne, ni logično.

Objava čaka odobritev

Ja, veliko žensk je takih.

Mi je pa zanimivo, da ženske, ko se sparijo, skenslajo kolegice, prijateljice, prijatelje.

Moški pa, ko se sparijo, ne skenslajo moških prijateljev, skenslajo pa prijateljice, kolegice (ker tako zahteva partnerka, bojda).

Potem pa dedec babnico zapusti pa so spetk kolegice, prijateljice ok.

Ne ni logično… Ampak tukaj se ne neha, da skenslajo prijateljice. Ko veza propade pa so sposobne celo klicat ta iste prijateljice, ki so jih skenslale kot da se ni nič zgodilo…da bi se spet družile in jih uporabile za popestritev svojega dolgčasa.

Normalno, da če frend/ica dobi partnerja/ko, da ima potem manj časa za druge. Ampak avtorica ne govori o takih.

me zanima900, 30.01.2022 ob 13:51

Torej se posvečate samo eni osebi hkrati, prijatelji so pa mašilo za vmes ko nimate partnerja?

Ko sem se začela dobivati s fantom, sem imela manj časa za prijateljico.Sem pač ob sobotah in nedeljah hodila z njim ven.

Ko sem imela čas, sem ga imela pa tudi za prijateljico.Ampak – ga je bilo pač manj .In to mi je tudi očitala.

Ko pa je ona začela s fantom…mimogrede, bil je moj sošolec osem let – me je ta moja prijateljica POPOLNOMA odpikala.

Absolutno ni imela več časa zame.Ne takrat in ne kasneje.Se poročila, imela otroke.

Ne pozna me več.Že doooolgo.

me zanima900, 30.01.2022 ob 13:36

Zakaj popolnoma zanemarite in odrežete prijateljice, ko imate partnerja in ko se ne obnese spet kontaktirate? Je to morda strah, da bi vam ga prijateljica speljala, ali tako malo cenite ljudi, ki so vam bili blizu preden ste vstopili v zvezo?

Ko jih povprašam po tem, so sami izgovori.

Vse ste iste.

Prijatelje maš samo zato, da ti nekdo krajša čas in posluša tvoje nepomembne zgodbe. Tebi se njegovih sploh ne da poslušat tko, da je ubistvu vse skp ena sebična vez, ki ni več zanimiva ko dobiš nekoga, ki te res zanima.

amen

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close