Zakaj poročeni vedno ostanejo pri ženi?
Kolegica dobesedno padana oddane. Gre proti 35 in izbira bogate oddane tipe za “nedoločen čas” oz. Dokler gre. Še nihče ni pustil žene in šel z njo. Ona pravi, da so ji taki tipi zakon. Hvaležni za sex,ji ne težijo nonstop, ne predstavljajo bodočih tašč, ne morijo z družinskimi feštami, imajo dovolj denarja, imajo kuhano in oprano doma… z njo samo zabava.
Seveda pri vsakem do zdaj je bilo pričakovanje da sčasoma zapusti ženo in ko se pozabavata dokonca naj bi zaživela kot par.
Pa se ni zgodilo, nikoli. 4 ali5 jih je bilo pa noben ni ostal .
Ok, kar dela ni ok. Ampak se mi poraja vprašanje. Zakaj tipi redko zapustite žene v tem primeru?? Kolegico so najmanj trije taki dobesedno čez noč preprosto odstranili iz svojega življenja. Ostali pa postopoma. Baje vsi na začetku pljuvajo žene in jamrajo čez svoje življenje doma, potem vedno manj in na koncu izginejo nazaj k ženam.
Jaz tega pri njej ne odobravam, ampak ni so to njene odločitve. Lahko ji rečem da jo bo to sčqsoma uničilo, ne morem pa jo prisilit v drugačno življenje. Mi je pa vseeno zanimivo zakaj je temu tako.
Sem vprašala mojga, pa je rekel da skupno življenje prinese marsikaj, sploh z otroci. Da sicer nima želje, časa in energije (tudi denarja ne heheh) za ljubice, ampak če bi že prišlo do tega bi se sčasoma zavedal da življenje ni samo uživancija, da sva skupaj že preveč dala skozi, da me ima rad in bla bla… ampak to je pač moj in nevem kako resno naj vzamem 🙂
Moški? Zakaj ne zamenjate žen za ljubice ?
Napisala si, da “Ona pravi, da so ji taki tipi zakon. Hvaležni za sex,ji ne težijo nonstop, ne predstavljajo bodočih tašč, ne morijo z družinskimi feštami, imajo dovolj denarja, imajo kuhano in oprano doma… z njo samo zabava.” Torej? To kar je hotla, to je dobila. Sicer pa… Če varajo ženo, bi se tud slej k prej nje naveličal in varali njo.
Drgač pa ne pustijo žene, ker tam so si ustvarili dom. Ona je pa le “zabava”, kot je sama poimenovala. Nočejo še ene take, kot jo imajo doma. Pač prasci.
Lažejo in ženi in ljubici. S takim k vara ženo, se ni za spustit v zvezo.
Kaj le, 09.11.2021 ob 21:18
Napisala si, da “Ona pravi, da so ji taki tipi zakon. Hvaležni za sex,ji ne težijo nonstop, ne predstavljajo bodočih tašč, ne morijo z družinskimi feštami, imajo dovolj denarja, imajo kuhano in oprano doma… z njo samo zabava.” Torej? To kar je hotla, to je dobila. Sicer pa… Če varajo ženo, bi se tud slej k prej nje naveličal in varali njo.
Drgač pa ne pustijo žene, ker tam so si ustvarili dom. Ona je pa le “zabava”, kot je sama poimenovala. Nočejo še ene take, kot jo imajo doma. Pač prasci.
Lažejo in ženi in ljubici. S takim k vara ženo, se ni za spustit v zvezo.
“Lažejo in ženi in ljubici. S takim k vara ženo, se ni za spustit v zvezo.”
Misel dneva. Brezjajčniki, ki niso niti m od Moškega. Žal je takih ogromno, največ. Zato se pa toliko bolj ceni tiste ta prave.
Wise words, 09.11.2021 ob 21:30
“Lažejo in ženi in ljubici. S takim k vara ženo, se ni za spustit v zvezo.”
Misel dneva. Brezjajčniki, ki niso niti m od Moškega. Žal je takih ogromno, največ. Zato se pa toliko bolj ceni tiste ta prave.
Kar tolažte se, lajdre, s fantazijo, da ve ste pa dobile ta pravga!
Isto se vam goni okoli kot vsak m od moškega. In če že ne natepava žensk, se pa dobiva s fanti za faf in fuk v rit.
Ve pa srečne ženičke doma za šporgetom čakate na možeka, hahahahaha!
Ene se tolažijo tako, druge drugače. Dejstvo pa je, da obstaja tudi nekaj procentov moških, ki imajo pogum in enostavno ločijo in gredo stran. K ljubici ali živijo sami. Nima veze. Moje večje vprašanje vsem ženam je, zakaj sploh pride do tega, da jim mož okrog bezlja. Naj se ženske raje vprašajo, zakaj ima mož sploh ljubico, sigurno ni bilo vse idealno, celo nevzdržno, pa je pač moral it. Niso vedno moški krivi za slab zakon in varanje. Vsaka zgodba ima dve plati. Midva z mojim tudi vsake toliko debatirava o tem in onem. Premalo se pogovarjamo med sabo in to je lahko velik problem. Skratka, nikoli ne vemo, kaj nas čaka v jutrišnjem dnevu.
No, poglej jih dekline, ki jim ni jasno kako funkcionirajo tovrstni odnosi.
Drage moje,
seks zunaj meja zakona, se več ali manj tretira kot šport… in to precej priljubljen. Pri nekaterih bolj rekreativne narave, medtem ko, so drugi že pravi profesionalci.
Tu pa se skriva razlog, zakaj nekdo ne zapusti žene, kajti uspešen zakon ni samo seks…
donporleone, 09.11.2021 ob 22:15
No, poglej jih dekline, ki jim ni jasno kako funkcionirajo tovrstni odnosi.
Drage moje,
seks zunaj meja zakona, se več ali manj tretira kot šport… in to precej priljubljen. Pri nekaterih bolj rekreativne narave, medtem ko, so drugi že pravi profesionalci.
Tu pa se skriva razlog, zakaj nekdo ne zapusti žene, kajti uspešen zakon ni samo seks…
Če pod uspešen zakon šteješ varanje žene, si že v štartu falil bistvo.
Tvoje razmišljanje je sprevrženo in žaljivo za “zakon” in pare, ki se spoštujejo ter iskreno ljubijo. To kar ti skušaš zaviti v celofan in prodati kot zlato, je še vedno navaden bs. Pa če 3 pentljice na vrh zalepiš. Ne, tvoj zakon ni uspešen. Je pa tvoj in imata z ženo pravico početi karkoli vama ustreza. To, da ji ne poveš pa naredi iz tebe varalico. Torej je problem najverjetneje v tebi.
Monkljaste gospodinje, 09.11.2021 ob 21:40
Kar tolažte se, lajdre, s fantazijo, da ve ste pa dobile ta pravga!
Isto se vam goni okoli kot vsak m od moškega. In če že ne natepava žensk, se pa dobiva s fanti za faf in fuk v rit.
Ve pa srečne ženičke doma za šporgetom čakate na možeka, hahahahaha!
Lajdra lahko rečeš samo svoji mami. Nauči se spoštljive komunikacije pa se potem oglašaj. Ta forum nima prav nobenega nivoja, da dopušča takim neotesancem komentiranje.
Seveda so zvesti, ni treba soditi ljudem po sebi in tako skušati opravičevati svoje bolne ume in dejanja. Tam kjer je ljubezen in medsebojno spoštovanje, se oba trudita za skupni cilj in ni ne časa še manj pa želje po kakšnih tujcih. To, da niste vajeni zvestobe in srečnih parov samo pove kako globoko je zabredla družba v napačno smer.
Forum je zaprt za komentiranje.