Zakaj pijete?
Aha, a dobiš ob pitju vedno asociacije na opijanje, na sprostitev (ker nisi sproščen?), ker svet ni lep? ;)[/quote]Seveda ni lep, krut je in nerazumevajoč!
Še do nedavnega so ga vsi (v družini) vedno in povsod razumeli…… 😉
Pišeš nekaj na pamet spet eno od sovjih čudovitih brezveznih relativizacij. Očitno še nikoli nisi videl, kako žalosten/zagrenjen človek začne piti, se napije, za trenutek je kao dobre volje, ali pa glumi, kmalu pa začne otožno hlipati od obupa.
Zakaj zagrenjeni ljudje kljub temu pijejo? Iz obupa in ker zmotno mislijo, da bo to olajšalo počutje.
Kje pa, veš kako lep okras je na polici. Nimaš ti okusa. Sicer bi že nesel v klet. 😉 Ženska pa res spi na svoji strani, drugače se ne bi naspal. :))
Ne pijem zaradi osebne vere. :)) Verjamem, da človek pod vplivom alkohola svet vidi drugače, verjamem tudi, da na dolgi rok fizično škoduje, ne maram pa niti posledic naslednji dan oziroma po pretiranem pitju. Ko vidim druge, kako so nebogljeni, ko so pijani, me mine do tega še bolj. Svet pa mi je zaenkrat tudi še dovolj lep, tako kot ga vidim brez alkohola.
Ne vem, kaj bi naj imel obrezano. :))
Pišeš nekaj na pamet spet eno od sovjih čudovitih brezveznih relativizacij. Očitno še nikoli nisi videl, kako žalosten/zagrenjen človek začne piti, se napije, za trenutek je kao dobre volje, ali pa glumi, kmalu pa začne otožno hlipati od obupa.
Zakaj zagrenjeni ljudje kljub temu pijejo? Iz obupa in ker zmotno mislijo, da bo to olajšalo počutje.[/quote]
Res pišem na pamet. Ko človek nekaj ve, pač lahko napiše “na pamet”. 😉 Daj no, kaj se tako zaletavaš.
Očitno pijejo za tisti tenutek, ko so dobre volje. A sem napisal kaj drugega? Seveda začne potem hlipati, ko udari glavobol ali pa slabost, ki ga spet malo prizemlji. 🙂
Kje pa, veš kako lep okras je na polici. Nimaš ti okusa. Sicer bi že nesel v klet. 😉 Ženska pa res spi na svoji strani, drugače se ne bi naspal. :))
Ne pijem zaradi osebne vere. :)) Verjamem, da človek pod vplivom alkohola svet vidi drugače, verjamem tudi, da na dolgi rok fizično škoduje, ne maram pa niti posledic naslednji dan oziroma po pretiranem pitju. Ko vidim druge, kako so nebogljeni, ko so pijani, me mine do tega še bolj. Svet pa mi je zaenkrat tudi še dovolj lep, tako kot ga vidim brez alkohola.
Ne vem, kaj bi naj imel obrezano. :))[/quote]
zaradi okrasa? če hočeš okras si pava nabavi….še najboljš ja, da maš buteljke na polici z grlom navzgor…leto ,dve pa bojo res sam še za okras in pa za v wc…..ne veš kaj biu naj imel obrezano? svinjino ješ?….
lej marko, ti tud svet trezen vidiš drugače kot večina, torej zate, piješ ali ne piješ…nobene razlike
To drži, če si vesel. če si zagrenjen ali depresiven, pa pijanost stanje le poslabša. Pijanost vedno potencira človekovo resnično razpoloženje.[/quote]
Torej sem jaz vedno vesel in srečen… ker ko sem pijan sem še 10x bolj… 😛
Bog se ne rodi… obstaja že od nekdaj..
Lahko pa da je že nekdo rojen, ampak ne veš zanj, ker ne greš ven na pir in ga ne moreš srečat…[/quote]
Kaj ni jasno, da je bil Bog v tem kontekstu mišljen kot moški?:) Hodim ven, srečujem marsikoga…ampak kot rečeno, ni potrebe po pijanosti:). Ti pa kar kliči jelene nekje na samem:)).
Bog se ne rodi… obstaja že od nekdaj..
Lahko pa da je že nekdo rojen, ampak ne veš zanj, ker ne greš ven na pir in ga ne moreš srečat…[/quote]
Kaj ni jasno, da je bil Bog v tem kontekstu mišljen kot moški?:) Hodim ven, srečujem marsikoga…ampak kot rečeno, ni potrebe po pijanosti:). Ti pa kar kliči jelene nekje na samem:)).[/quote]
Ni razloga da bi jih klical.. niti Zlata ribica tega ni vredna 🙂
veruješ le v Boga zaradi katerega si trezna?))[/quote]Hočem reči, da ni razloga, zaradi katerega bi se napila…četudi bi se pojavil sam Bog:).[/quote]Kaj pa tak, da te vsaj mal premakne?
Da si kot “zadeta”‘ ?
Tak ne bi bil dovolj? :))
veruješ le v Boga zaradi katerega si trezna?))[/quote]
Hočem reči, da ni razloga, zaradi katerega bi se napila…četudi bi se pojavil sam Bog:).[/quote]
evo Me — začni ☺
evo Me — začni ☺[/quote]
ne šteka tale ribca, nikakor ji ne potegne :)[/quote]
pa tko dober nick ima, ki spominja na “vlečenje” … res ni vse “zlato”, kar se sveti ☺
Forum je zaprt za komentiranje.