Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Zakaj očetje ne prevzamete svoj del vzgoje?

Zakaj očetje ne prevzamete svoj del vzgoje?

Večkrat beremo, da so matere krive za zavožene otroke. Kje ste pa očetje? Zakaj odsoten oče ne nosi enak delež krivde?

Jaka muda, ne…

??

Vidis… po tem se vidi kaka je… ??

Moska populacija…

Taki li recejo da je samo zenska kriva… Niso kaj prida.

Moje je sam da napumpam ostalo j’pa na bab, ne… Kua se bo ded z frocovjem ubado… Si nori malo?

To da ni očetov ste si ženske same krive. Pustite se oplodit nekemu primitivcu, potem pa stokate ko vas zapusti …

Pustite oplodit primitivcu…halo . kaj…

Kako pa nastane primitivec….????

Kdo vzgoji primitivca….?

Tega jaz nikoli nisem rekel. Sem pa veckrat dejal, da kaksna mati, taksna hci.

Ja, res je zmeraj ženska, mati…vse naprtijo…ampak je 50 – 50 a ne…

tudi res, da kako vzgajajo fante, osnove, začetki…če fante od malega vzgajajo za odgovorne odnose…se bo fajn moski naredil…in ne bo primitivec…

Zakaj ne uporabljaš rodilnika? Manjkal v šoli, ko ste ga jemali?

“SvojegA delA vzgoje”

In ja, moje mnenje je, da je bilo malo obdobij v zgodovini, ko so se očetje toliko angažirali okoli otrok, kot se zdaj, kar je čudovito.

Vsaj tisti očetje, ki jih jaz vidim okoli sebe , prekašajo prejšnji dve generaciji za 80%.  Dripci, ki jim dol visi se pa seveda tudi najdejo, kot vedno, ampak so bolj izjema, kot pravilo.

To, da monovci za slabo vzgojo vedno krivijo mame, ne pomeni, da v reali očetov ni zraven.

Jaz poznam enega ločenega možakarja, ki je odličen oče, bolj kot je lahko kadarkoli bil. Sicer plača visok davek za napake, ampak je eden redkih, izjema, ki se res zelo trudi pri otroku. Ni pa pri vseh tako.

Ce sta locena je oce res odsoten. In otroci samohranilk so ponavadi res zavozeni.  V veliki vecini je tako.    Potem pa tako naprej ; zgodovina se ponavlja.

Odgovor na objavo uporabnika
Gigghi, 26.12.2021 ob 13:56

Ce sta locena je oce res odsoten. In otroci samohranilk so ponavadi res zavozeni.  V veliki vecini je tako.    Potem pa tako naprej ; zgodovina se ponavlja.

Odvisno od mame.

Če je mama normalna , potem otroci NIKOLI ne bodo zavoženi.Kljub ločitvi.

Poznam par takih ločenih družin in so otroci normalno uspešni.

V družinah pa boste opazili da so dandanes moški objajčeni.

Poglejte si intervjuje od dr.Perko in tam je vsa poanta.

Za ločene pa.

Vprasajte se kako dela CSD z očeti med ločitvijo.

Vprašajte se kaj drlate zenske cel cas locitve…in kaksne zahteve postavljate.

Vprašajte se kaj sodišče dela očetom.

In po vseh teh vprasanjih se cudite da jim na koncu dol visi za vas in na koncu za otroka. Ker ce pricakujete, da lahko kakorkoli pripomore pri vzgoji ce ga vidi vikend na vsakih 14 dni se motite…

ker moški fafajo moškim

To ni v moški naravi.

Ni jih, 26.12.2021 ob 07:33

Večkrat beremo, da so matere krive za zavožene otroke. Kje ste pa očetje? Zakaj odsoten oče ne nosi enak delež krivde?

No ne vse a veliko takih žensk.

Najde moškega ki pridno dela in skrbi za družino. Žene pa seveda noge narazen pa je otrok tu. Češ da je moškega privezala nase z otrokom. Doma nebi naredila ničesar jamra za vsako malenkost Maž ali fant pride iz službe in še od njega pričakuje da bo dal vse od sebe otroka previjal pospravljal itd. Ko ona ni z prstom mignila celo dopoldan. Potem se razidejo in jamrajo samo hranilke. Ja kaj ste pa pričakovale da bo vedno nekdo drug delo za vas. Vpašajte se zakaj sta šla narazen. In poiščite krivca za to in koliko ste vložili v družinsko življenje. Ni vedno kriv samo eden ?  ampak oba ???.

Jaz pravim tako za kregat morata biti vedno dva ne bom polagal pluse ali minuse moškemu ali ženski. Je pa tako ,časi so so se spremenili. Meni ni problem zlikat perilo dat sušit, otrokom pripravit za jest, peljat otroke kamorkoli in kadarkoli in potem slišiš da moški ni več moški kako?

Ta ki je temo odprl…. Ravno prej sem videl nek clanek na 24h nek celebriti pravi kao da so pozensceni… Oz je v genetiki… Nekaj na to foro… Nisem odpiral…

Ubcvb, 26.12.2021 ob 10:40

To da ni očetov ste si ženske same krive. Pustite se oplodit nekemu primitivcu, potem pa stokate ko vas zapusti …

Se strinjam. Ni vseeno koga si izbereš za očeta svojih otrok (in mater, če smo že pri tem). Da se bo spremenil, ni za računat, kvečjemu bo samo slabše.

Slovenija576, 28.01.2022 ob 21:47

V družinah pa boste opazili da so dandanes moški objajčeni.

Poglejte si intervjuje od dr.Perko in tam je vsa poanta.

Za ločene pa.

Vprasajte se kako dela CSD z očeti med ločitvijo.

Vprašajte se kaj drlate zenske cel cas locitve…in kaksne zahteve postavljate.

Vprašajte se kaj sodišče dela očetom.

In po vseh teh vprasanjih se cudite da jim na koncu dol visi za vas in na koncu za otroka. Ker ce pricakujete, da lahko kakorkoli pripomore pri vzgoji ce ga vidi vikend na vsakih 14 dni se motite…

Objajčeni so samo tisti, ki se pustijo.

Ker lahko

Ker ženske prevzamejo njihov del, ker se njim ne da

Ker so moške pičke, ne pa desci

Razni pijančki, ki igrajo harmoniko v 1. nadstropju, naredijo pa nič. In potem sin kriminalec.

Ales892, 29.01.2022 ob 17:13

Jaz pravim tako za kregat morata biti vedno dva ne bom polagal pluse ali minuse moškemu ali ženski. Je pa tako ,časi so so se spremenili. Meni ni problem zlikat perilo dat sušit, otrokom pripravit za jest, peljat otroke kamorkoli in kadarkoli in potem slišiš da moški ni več moški kako?

Hehe… točno tako.

Tudi jaz sem delal vse… potem pa je gospa imela čas za afne guncat + začela me je dojemat kot nekaj samoumevnega, kot inventar in sem zato pri njej izgubil praktično vso spoštovanje. Rezultat je bil sr*nje… 😉

Večina folka ne dojame, da do njih nisi dober zato, ker si šibek in ker se bojiš, da bi jih izgubil, ampak zato ker jih imaš rad in jih spoštuješ.

Kako že pravjo:  “…mistaking kindness for weakness.”

[img]https://www.emka.si/wcsstore/MKCAS/img/catalog/9781350117891/646×1000/9781350117891.jpg[img/]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close