Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj noče

zakaj noče

živjo! s partnerjem mava spolne odnose že eno leto-nisva skupaj samo redno sexava-po enmu letu hoče da uporabljam tabletke proti nosečnosti saj se nikoli ne zaščitva!!!kondoma pa noče jaz pa ne tabletk saj imam z njimi slabe izkušnje.kaj naj naredim?ali začnem uporabljati tabletke ali najgrem stran od njega samo meni ni kot kolega jst ga imam rada!če bi zanosila mi je pa reku da bi mogla splav delat ali je to normalno da moški to reče pri28ih da bi šla delat splav?prosim za nasvete…hvala…LP

Kaj pa diafragma, pa mirena ( pod pogojem da prenašaš hormone) vprašaj malo ginekologa o še drugih možnostih kontracepcije, ker niso samo tabletke in kondom. Pa nikar se ne zanašaj na plodne dneve, pa da ven vzame. Ni ziher, iz lastnih izkušenj ti povem tako sem dobila maljšo hčerko.

Raje se prej zaščiti če nista pripravljena na otroka, pol je lahko prepozno. (sklepam da verjetno ne bi šla delat splav!)

splava ne bi šla delat to pa zihr…LP

imata prov,splava ne bi šla delat.samo strah me je da nau hotu slišat za otroka.LP

Jaz teh tablet ne mislim jest, imam preveč težav. Kako lahk zahteva kaj takega od tebe, je normalno? A kr crknit mormo ženske zaradi moških užitkov?

Drugo kar je, če ti je omenil splav pol verjetno nima nekih načrtov s tabo kar se tiče družine. Še več, malo mar mu je za tebe.
Kondom gor, al pa adijo… jaz bi že tako nardila!

mislim da maš prov lana!bom upoštevala tvoj nasvet in to čimprej…hvala ti!

jaz bi pa na tvojem metsu skenslala tega tipa in našla drugega, ki te bo ime RES rad, ne samo pred in med sexom… in mogoče še 10 minut po.
nočem bit groba, ampak mislim, da si zaslužiš, da te nekdo vrača ljubezen in ti ob morebitni nosečnosti stoji ob strani, ne pa, da je apriori proti.
do takrat pa OBVEZNO s konodmom, drugače pa – papa! lep pozdrav, m.

čakaj, čakaj… met bejbija ni kar tak; da bosta vzganjala vsak svojo trmo, iz katere se bo rodil otroček.

resen pogovor okoli tega: kako in če se zaščititi al pa se odločiti za bejbija. vidim, da niti ne živita skupaj; to sicer ni pogoj, vendar otrok rabi oba. oba, ki sta za to, da pride na svet in oba, da bosta potem previjala ritke, se vstajala ponoči…

res je, da so tabletke boj škodljive, če pa jih papaš, pa mora nastopiti neko obdobje med prenehanjem jemanja in aktivnim seksanjem z namenom ustvarjanja otrok. (tako svetujejo zaradi hormonov in mislim da je to pol leta). če je pa gospodu odveč natakniti olagumco na dildota, potem mu je treba malo skalibrirat kolesje.

kar se pa tiče splava. načeloma nisem proti splavu, vendar v takšnih okoliščinah pa! imata vse možnosti, da preprečita, da ne pride to tega. Če se pa ne moreta zment, pa si na netu poglejta v živo posnete fotografije in video splava.

upam, da vaju bo to streznilo.

Poln idej, a mi lahko poveš, kje na internetu lahko vidim slike splava? Ker me res zanima, kako to zgleda.

Sorry, tvoj partner ni odrastel!
Če si za zvezo od danes do jutri in za podrejen položaj partnerju, sexaj in jej tablete, če pa si za resno zvezo se ga znebi takoj!

To je le moje mišljenje.
Veliko sreče

Lija

Očitno še ni zrel za žensko! Tako pač je, pa čeprav pri teh letih.

Olja!

Tvoje razmerje je pa res čudno – kot kaže, je tvojemu fantu potrebna samo spolnost, do tebe pa ima nikakršen odnos. Za kontracepcijo naj bi poskrbela oba, ne samo eden. Jaz tudi ne jemala tabletk, če mi ne pašejo. Če on noče kondoma, vama preostanejo samo varni dnevi in pa stari recept: spi sam.

Premisli od odnosu tvojega fanta do tebe in ali je to tisto, kar si želiš od moškega in od razmerja. In se potem odloči, če boš ostala z njim!

Lp

..ali pa zanesljivi aspirin….trdno med koleni namreč.

Kot sem jaz razumela, si napisala, da nista skupaj, samo seksata redno. Kaj to pomeni? Da sta sicer par, ki seksa samo eden z drugim, ne živi pa skupaj pod isto streho? Ali to pomeni, da sta skupaj samo zaradi seksa in se nista odločila, da bosta imela monogamno zvezo? Če je to drugo, ti še bolj kot ponavadi grozi tudi možnost okužbe s spolno prenosljivimi boleznimi. In v takem primeru imaš v imenu svojega zdravja vso pravico zahtevati uporabo kondoma, drugače pač prenehata seksati, v skrajnem primeru se tudi razideta. Naj ti ne bo žal uveljavljati te pravice in potem tudi prekiniti zvezo, saj gre pri tem za neupoštevanje tvojega zdravja (zaradi spolnih bolezni, zaradi stranskih učinkov pri jemanju tabletk in morebitnega splava). Uporaba kondoma je iz tega vidika najmanjše zlo in zavrnitev uporabe zaradi neugodja (sklepam, da ga fant ne želi natakniti, ker potem ni več takega filinga pri seksu) je nedopustna. Tudi tvoj odgovor, da ga imaš rada, ne vzdrži, ker si na prvem mestu ti (tvoje dobro počutje ter zdravje). Če boš zbolela, boš ostala sama, tudi če zanosiš, ostaneš sama, splav pa ti lahko poleg telesnih, pusti tudi čustvene posledice. Verjetno bi potem obtoževala fanta in si ne bi več želela spolnosti z njim. V vsakem primeru te igračkanje brez zaštite pripelje v zate neugoden položaj. Če se razideta s fantom zaradi tvojih načel, pa izgubiš samo nekoga, ki mu ni bilo mar zate in mu je pomemben samo lastni užitek. Torej imaš potem možnost poiskati takega, ki bo odgovoren do vaju oba.

ti mu kup kondome, pa različne, da bo lahko izbiral. Pri enih komaj kaj skozi čutiš, a potem dlje traja. In če jih noče, adijo.

Koliko sta pa stara??

Enako razmišljam kot ti.Mi grejo tako na živce eni s takimi stvarmi,če nočeš met otroka se zaščiti,če ga pa hočeš pa pač ne.Se pa večina žensk kar nič kaj preveč ne sekira in kar popušča svojim primitivnim tipom.Res,to me pa tok jezi.Če se ponesreči, razumem da greš delat splav,če pa provociraš pa nisem niti slučajno za to.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close