Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj Nina Osenar skriva

Zakaj Nina Osenar skriva

Da je zbolela za poporodni depresijo? Okolisi in okolisi okoli tega, pa izgorelost pa ne vem kaj.

Saj vsi vemo zakaj gre ce je na antipsihotikih.

Preberi si knjigi Smrtonosna psihiatrija in organizirano zanikanje in

Pogubnost kemopsihiatrije, potem pa naj se ti prsti na tipkovnici posušijo.

In zakaj točno pa bi morala povedat?

Odgovor na objavo uporabnika
Me zanima, 23.08.2023 ob 10:16

Da je zbolela za poporodni depresijo? Okolisi in okolisi okoli tega, pa izgorelost pa ne vem kaj.

Saj vsi vemo zakaj gre ce je na antipsihotikih.

Depresije se ne zdravi z antipsihotiki. Kaj je z Nino ne vem, me niti ne zanima, a prav tako ti ne veš, če so ti že osnove španska vas, zato nehaj bluzit in sklepat kar nekaj tja v en dan.

Anonimno 6604, 23.08.2023 ob 10:30

In zakaj točno pa bi morala povedat?

Zato, ker povsod razlaga, kako izgorela je bila in je mislila, da bo kar umrla.

Ja in ne, 23.08.2023 ob 10:33

Zato, ker povsod razlaga, kako izgorela je bila in je mislila, da bo kar umrla.

Čisto njena izbira kaj pove in kaj ne.

Bila je skoraj moja soseda. Par let je nismo niti videli. Vsepovsod je bil Kontrec sam s sinčkom Marlonom. On se mi smili, ker je najbrž preživljal pekel. Upam, da se je Nina pozdravila in jim želim srečo v naprej.

Sem razmišljala, kdo je ta ženska. Sedaj sem se spomnila. A ni ona po porodu dobila to? Je to ena črna, suha?

A je poskusila z mesom? Ali vsaj jajci, mlečnimi izdelki? To bi ji hitro povrnilo moči. Solatke in jabolka niso za doječe mamice.

Najbrž se ji je sfuzlalo, če jemlje antipsihotike že ne more biti nedolžna zadeva.

kaj pa bo drugega. Xe gospa skriva svoje poreklo in laže že cel xas sama sebi.

Bivxi fant jo je pa pretepal – Xorxip?

Kako pa veste, da je jemala antipsihotike?

Jaz262, 23.08.2023 ob 13:51

Kako pa veste, da je jemala antipsihotike?

Zdaj je odprla instagram. Gledam njene posnetke. Ne vem če je “gladka”. Neka prisiljena prijaznost, prisiljen smeh, taka nenaravna in nesrečna mi deluje. Mogoče sem jo samo napačno ocenla.

Meni se je od nekdaj zdela taksna. Zdaj je po moje zavohala denar, da se s prodajo sebe in svoje druzine da lepo zasluziti in brezskrbno ziveti.

Anonimno 4101, 23.08.2023 ob 13:54

Zdaj je odprla instagram. Gledam njene posnetke. Ne vem če je “gladka”. Neka prisiljena prijaznost, prisiljen smeh, taka nenaravna in nesrečna mi deluje. Mogoče sem jo samo napačno ocenla.

In to je zate dokaz, da je na antipsihotikih? Potem jih tudi ti nujno rabiš.

Jahnoooo, 23.08.2023 ob 12:27

A je poskusila z mesom? Ali vsaj jajci, mlečnimi izdelki? To bi ji hitro povrnilo moči. Solatke in jabolka niso za doječe mamice.

To. Nič čudnega, da izgoriš, če imaš podhranjena otroka. Organizem ne zdrži. Človek je vsejedec. Ravno par tednov nazaj je umrla neka influencerka ki se je par let hranila samo s presno hrano.

A je veganka?

Nina je lepa in pozitivna ženska. Mogoče je njen smeh malce preagresiven in narejen.  Malce bolj umirjena in pristna naj bo, pa bo delovala veliko bolj prijetno in simpatično.
Sinek je pa fuuul lušten. Čista njena kopija.

Na antidepresivih je. Ne vem ce se.

Slava in vlacenje svoje persone naokrog po tv ima svoje posledice. Ali se jih zavedate ali ne.

tudi meni je dala psihiatrinja antipsihotike, pa me je diagnosticirala s hudo depresijo/anksioznostjo. Baje se daje antipsihotike predvsem na začetku, da se lajša simptome, preden antidepresivi zagrabijo. Zdaj jih imam samo še po potrebi, če dobim kakšen panični napad

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close