Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj nekaterim ženskam zrastejo tako velike prsi

Zakaj nekaterim ženskam zrastejo tako velike prsi

Jaz mislim da kilaža nima prav veliko veze z velikostjo prsi. Imaš zelo debele ženske, ki nimajo velikih in imaš suhe, ki imajo prave mlekomate.

Zakaj je temu tako?

-genetika
– hormonski motilci v hrani, vodi
-hormonski dodatki ( oralna kontracepcija)

Jaz sem se zredila 20kg, joški so postali kot baloni. Sem morala nove modrce kupti, ker so mi bili stari premali.
Zdaj sem že shujšala in počasi bodo stari modrci spet ok.

Ali se ne bi raje spraševali zakaj nekaterim ne zrastejo tako veliki joški???

Ker so vitke.

evo ti odgovor

Največ je genetika. Jaz imam A košarico, pa sem vseeno uspela v življenju. Zaslužim pa nekajkrat več od večine tistih z D +: lastno podjetje, uspela brez poznanstev, delavska hči.

Ker so vitke.
[/quote]

poznam suhice z velikimi prsmi

Da lahko avatarMolimo za uboge na duhu MONa TM loči med drekom in svojimi možgani.

poznam suhice z velikimi prsmi
[/quote]

Jaz pa nobene.
Sem pa na sebi videla kako se joški povečajo, ko se zrediš in kako s hujšanjem rabiš spet manjšo košarico.

Pri meni je to dednost.
Mama in teta imata obe velike dojke, žal je isto doletelo mene.
169 cm, 62 kg. Modrc 80 G. Rodila 2 krat dojila, zelo dolgo, do 2 let, sem upala,da se bosta dojki zmanjšali. Žal ne. Vedno več a razmišljam o operativnem zmanjšanju, saj so se začele kazat težave s hrbtenico. Stara sem pa 41 let.

Raje priznaj, da ti je bilo v mladosti zaradi jošk velikokrat lažje.

Raje priznaj, da ti je bilo v mladosti zaradi jošk velikokrat lažje.
[/quote]

Zakaj bi ji bilo lažje?
Meni je košarica C že čisto odveč.

Zaradi prsi nobeni ženski ni bilo nič lažje v življenju.

Vse je samo karakter. Kaj hočeš, kdo misliš da si. Od tu naprej imaš pa pestro……

Zakaj? Zakaj?
butasto vprašanje.
To je tako, kot bi vprašala, zakaj so ene ženske visoke rasti, druge pa manjše…
Zato!
Ker svet bi bil dolgočasen, če bi imele ženske vse enako velike prsi.
In moški vsi enako velike penise.
Bedasto, a ne,…

Jaz pa nobene.
Sem pa na sebi videla kako se joški povečajo, ko se zrediš in kako s hujšanjem rabiš spet manjšo košarico.
[/quote]

Sem 178, 58 kg , modrc 75DD. Je pa res, da ko sem se zredila za 5 kg, so mi prsa zrasla in sem imela E. Moja kolegica ima vsaj 100 kg in košarico B. Ponavadi je res, da imajo močnejše ženske večje prsi, ni pa vedno tako. Zaradi tega je pri meni marsikdo mislil, da imam silikone, ker ni pogosto. Bi pa sama raje imela C in sem tudi že razmišljala o zmanjšanju. Moti me predvsem, da ne morem nosit vsega kar lahko suhice z manjšimi prsi . Modrcev in kopalk dostikrat ne dobim številke za tisto, kar mi je všeč, bluz, oblek, reklcev pa ne morem zapet, večje številke so mi pa preširoke.

Sem 178, 58 kg , modrc 75DD. Je pa res, da ko sem se zredila za 5 kg, so mi prsa zrasla in sem imela E. Moja kolegica ima vsaj 100 kg in košarico B. Ponavadi je res, da imajo močnejše ženske večje prsi, ni pa vedno tako. Zaradi tega je pri meni marsikdo mislil, da imam silikone, ker ni pogosto. Bi pa sama raje imela C in sem tudi že razmišljala o zmanjšanju. Moti me predvsem, da ne morem nosit vsega kar lahko suhice z manjšimi prsi . Modrcev in kopalk dostikrat ne dobim številke za tisto, kar mi je všeč, bluz, oblek, reklcev pa ne morem zapet, večje številke so mi pa preširoke.
[/quote]

Kakšna je razlika med velikostima E in DD?

Kaj nikoli ne poslušaš Šifrerja?
https://youtu.be/cG6ZJ_iXGjc

samo velikokrat sem videla suhe, ki nimajo nič jošk ne nič in debele ki jih nimajo res zanimivo. samo suhe skoraj da jih nimajo, to mi je bolj tako, samo kaj saj niso same krive, da jih narava ni bolj obdarila. je pa fajn suha o oblinami,prsi tudi malo in to da ni čisto nič mi ni lepo no newem

Kakšna je razlika med velikostima E in DD?
[/quote]

E je večji kot DD. Nimam pa veliko izkušenj z večjimi od DD, ker sem imela teh 5 plus kil kratko obdobje. Odvisno je pa tudi od firme in modela. Sem imela pa tudi manj kil kot sedaj in sem imela takrat D, ker mi je bil DD prevelik.

E je večji kot DD. Nimam pa veliko izkušenj z večjimi od DD, ker sem imela teh 5 plus kil kratko obdobje. Odvisno je pa tudi od firme in modela. Sem imela pa tudi manj kil kot sedaj in sem imela takrat D, ker mi je bil DD prevelik.
[/quote]

Zdaj mi je šele jasno.
Ti uporabljaš angleške mere, ne slovenskih.
Slovenska E je ang. DD, slovenska F je ang. E.
Tebi se je očitno velikost očitno povečala za 2 košarici, iz slov. (in ang. D) na ang. E oz. slov. F, potem pa se zmanjšala na ang. DD oz. slov. E.
🙂

Zdaj mi je šele jasno.
Ti uporabljaš angleške mere, ne slovenskih.
Slovenska E je ang. DD, slovenska F je ang. E.
Tebi se je očitno velikost očitno povečala za 2 košarici, iz slov. (in ang. D) na ang. E oz. slov. F, potem pa se zmanjšala na ang. DD oz. slov. E.
🙂
[/quote]

Cela znanost:))
Ja, modrce vedno kupujem v tujini in sploh nisem pomislila na slovenske številke, sorry:) . Pred leti je bilo v Slo težko dobit obseg 75 in veliko košarico, tako da vsakič, ko sem v tujini, si naredim zalogo in sploh ne poznam naših številk.

[/quote]
Tudi jaz se zanimam za zmanjsanje. Do zdej se nisem zbrala poguma. Ve kira kej vec, kaksna izkusnja?

[img]http://shrani.si/f/R/9r/gQWe1ww/balonarka.jpg[/img]

Tudi jaz se zanimam za zmanjsanje. Do zdej se nisem zbrala poguma. Ve kira kej vec, kaksna izkusnja?
[/quote]

Žal ne, imam podoben problem kot ti. Razmišljam že par let, mi je pa zoprno pod nož.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close