Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Zakaj ne morem pošiljati priponk na Gmailu

Zakaj ne morem pošiljati priponk na Gmailu

In to samo na mojem računalniku – tako da z računom mora biti vse v redu, samo z mojim računalnikom ne 🙁

Sem počistila temp datoteke, pa kukije, pa zgodovino, pa še vedno nič.

Če so priponke morda programske datoteke, ne bo šlo. Server jih samodejno preventivno zavrne zaradi preprečevanja širjenja virusov in spama. Omejitev je tudi velikost priponke, mislim da je možno poslati ca. 10 MB, preberi več o tem na Gmailu.

NIČESAR MI NOČE POSLAT !!!

Nikoli ne pošiljam .exe datotek – samo slike in filmčke, ki pa nikoli ne presežejo 10 MB.

Najprej mi pred kakima dvema mesecema ni hotel več pošiljati .zip datotek, zdaj ne morem več poslati ničesar 🙁

Sem preverila na siolu, pa mi tam pošlje, samo rada bi pošiljala iz gmailovega računa, ker ga redno uporabljam.

ali ti pošlje .doc datoteko?

Mislm … hudo …

dons mi pa dela – zgleda, da ga “hormoni” dajejo

No, ja – ne čist vse – kar je večje od 1 MB zavrne 🙁

Prosim, prosim, naj se me nekdo usmiliiii…

Kaj naj v nastavitvah spremenim – sem poskusla že skoraj vse, pa še vedno nič 🙁

Nobenih posebnih nastavitev ni za pošiljanje priponk.

Kaj ti pa točno javi, a dobiš ‘Oops’ message al kaj drugega??

Evo MojaBoja, jest sem full usmilena duša in ti tole svetujem: sama sebi pošlji povabilo in si odpri nov poštni predal pri Googlu, nakar se prijavi v starega in nastavi preusmeritev pošte na novi naslov, ki si ga boš izbrala. Prejemniki te bodo kmalu poznali le po novem naslovu. Pošto pa boš v novi predal redno prejemala tudi iz starega.
No, pa povej, če to ni kunštna ideja, a? :)))

lp Tajfun

Tudi to ne gre – fant ima tudi gmail in mu iz mojega računalnika tudi ne gredo priponke nad 1 MB. Pri bratu pa dela!!! Pa na infotočki pri nas tudi!!!

Večinoma mi nič ne javi, samo pošilja in pošilja, pa sporočila se tudi ne da več shranit, ko je enkrat dodana priponka.
Včasih napiše, da gmail ni povezan, naj preverim povezavo, vendar je vedno povezan.
Aja – pa še grr – pojavna okna niso omogočena mi sporoča, vendar imam v nastavitvah omogočena.

A je kakšna možnost, da se je mojmu računalniku zmešal, ker sem siol zamenjala s T2? Ma mi ne potegne več nič drugega. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close