zakaj ne dobim punce
What? O čem ti to?[/quote]
Jah kaj. Berem tu na MONu kakšne smo ženske. :))))))))))))
Pa sprašujem se, kdo hudiča nas bi sploh hotel takšne, kakršne smo… baje. :)[/quote]
Bla, bla,…jaz na to nič ne dam, kaj druge pišejo, nakladajo o sebi, nima to veze z mano oz z mojim pisanjem 😀
Če človek samemu sebi ni všeč je pa res bolj težko, da boš komu drugemu, to pa ja 😀
Seveda pa lahko upostevas zenski nasvet 🙂 To je tisti ki ti je danes ze prvic zabil 🙂
Nisem cisto na tekocem zato brskam po spominu (ga bodo ze dopolnile)
– bodi kar si (ce bo zadovoljna je pa vprasanje 🙂
– bodi iskren (ce bo zadovoljna je pa vprasanje 🙂
– ispovej ji svojo zivljensko filozofijo (ce bo zadovoljna je pa vprasanje 🙂
– poisci skupne interese (domnevam da si odlicen plesalec in se rad ucis jezike)
Fora je v tem da ne smes nicesar v zivljenju jemati preresno. Ideje ispod odeje se razlikujejo od cloveka do cloveka. In najti pravo (tu govorimo tako kot da ti je cisto vseeno samo da je zenska:)) se zna zakomplicirati. Kajti prepoznati cloveka ni enostavno.
ps.
Med nama receno. Iskanje nasvetov na forumih kjer kraljujejo samski in samske, ki in nimajo(mo) pojma o pojmu, ni najbolj bistra poteza 🙂
Pa sprašujem se, kdo hudiča nas bi sploh hotel takšne, kakršne smo… baje. :)[/quote]
Bla, bla,…jaz na to nič ne dam, kaj druge pišejo, nakladajo o sebi, nima to veze z mano oz z mojim pisanjem 😀
Če človek samemu sebi ni všeč je pa res bolj težko, da boš komu drugemu, to pa ja :D[/quote]
Ja upam, da si tako tudi razumela moje pisanje. 🙂
ps; Baje sem pa tako ali tako preveč pozitivno naravnana.
Japki ne tako črnogledo….
Nekaterim je pa všeč domače sadje….. 😉
Tudi če ni ravno sveže obrano…… ha,ha,ha….[/quote]
Jaooooo…. bom narisala, ker pišem tako nerazumljivo. 🙂
I RRRR OO N N I J A
I R R O O NN N I J A A
I RRRR O O N N N I J AAAA
I RR O O N NN I J J A A
I R RR OO N N I JJJ A A
Japki ne tako črnogledo….
Nekaterim je pa všeč domače sadje….. 😉
Tudi če ni ravno sveže obrano…… ha,ha,ha….[/quote]
I RRRR OO N N I J A
I R R O O NN N I J A A
I RR O O N NN I J J A A
I R RR OO N N I JJJ A A[/quote]
Dobr no dobr, Japka, ti kar bingljaj na tistem drevesu, ki si si ga izbrala, nč bat… sem se samo (ironično) pohecal, da ne bi katera mislila, da zanjo pa nič/noben ne obstaja na tem svetu… :/
I RRRR OO N N I J A
I R R O O NN N I J A A
I RR O O N NN I J J A A
I R RR OO N N I JJJ A A[/quote]
Dobr no dobr, Japka, ti kar bingljaj na tistem drevesu, ki si si ga izbrala, nč bat… sem se samo (ironično) pohecal, da ne bi katera mislila, da zanjo pa nič/noben ne obstaja na tem svetu… :/[/quote]
Sem risala, pa mi jih je zmetalo skupaj. Črke namreč. 🙂
Vsak je na tistem, kar si je izbral. In jaz ne jamram glede tega prav nič. 🙂
Hobije imam, toda so izrazito individualni.
Rad kolesarim, toda je kar težko najti družbo za kolesarjenje. Že za hojo na bližnji vrh je težko najti.
Resda sem bolj samotar. Sicer se je v zadnjih 4 letih situacija do neke mere izboljšala, mi je uspelo navezati nove stike. Glede na to da v vsakdanjem življenju s puncami domala nimam stikov, obenem pa sem v odnosih z njimi bil zelo neroden, se je še pred nekaj leti zdelo da nikoli ne bom imel punce. Potem sem pa prvo punco nepričakovano spoznal na internetu.
minksi, koliko let pa imaš ti? Si v zvezi ali si samska?
Kolotur, sem zaslutila, da bo nekaj takega. Očitno vse štima pri tebi. Verjetno čisto ok moški, samo po naravi bolj samotarski.
Jaz sem na podobnem kot ti. Sami individualni hobiji, samo, da sem skoraj 10 let starejša kot ti.
Sem ugotovila, da smo lahko tisti, ki smo bolj samotarski, čisto ok. Nobenih nekih hudih hib, ampak prepreosto smo preveč sami zase, da bi koga srečali. Samotarji pa se težko srečamo med sabo :). Z bolj družabnimi pa se ne počutimo preveč dobro :).
Samo, da ne boš zdaj s tem izpadel že preveč družaben. :))[/quote]Marko ne sedaj fovšije zganjat 🙂
Bodi vesel, privošči še komu kaj lepega pa čeprav bo zato mogoče “moral” spremenit svoj druž(a)ben status…. 😉
What? O čem ti to?[/quote]
Ste takšne in drugačne. Seveda pa prevladujejo komentarji tistih, ki ne najdejo resne ženske, zato o njih pišejo slabo. Ker imajo slabe izkušnje.
Ja se strinjam. In s istim, kar zgoraj piše spider. Tisti spisek od minksi je čisto irelevanten. Ko začneš opisovati, da imaš nekoga rad, ker ima službo, ker je priden, ker je družaben, ker nima odvečnih kilogramov, ker se ukvarja s športom,…. se v bistvu prepričuješ in ga opravičuješ, ker ga v bistvu nimaš. In ne bi bilo slabo, ko bi se nehala tista fama z mamo. Če nekod živi pri straših, pač živi, hvala bogu da jih ima. Če imaš koga rad, ga pač imaš, če ga nimaš, ga nimaš…
Punce ne dobiš, ker nisi srečen sam s sabo, mislim da je tudi ne iščeš, ti iščeš rešiteljico, strah te je da boš ostal sam, si obupan. In strah je najmočnejši, prvobitni občutek, ki ga poznajo tudi živali, ki se jim menda čustev ne priznava.
Pogumno je za roko držati strahopetca… kolega…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Ja se strinjam. In s istim, kar zgoraj piše spider. Tisti spisek od minksi je čisto irelevanten. Ko začneš opisovati, da imaš nekoga rad, ker ima službo, ker je priden, ker je družaben, ker nima odvečnih kilogramov, ker se ukvarja s športom,…. se v bistvu prepričuješ in ga opravičuješ, ker ga v bistvu nimaš. In ne bi bilo slabo, ko bi se nehala tista fama z mamo. Če nekod živi pri straših, pač živi, hvala bogu da jih ima. Če imaš koga rad, ga pač imaš, če ga nimaš, ga nimaš…
Punce ne dobiš, ker nisi srečen sam s sabo, mislim da je tudi ne iščeš, ti iščeš rešiteljico, strah te je da boš ostal sam, si obupan. In strah je najmočnejši, prvobitni občutek, ki ga poznajo tudi živali, ki se jim menda čustev ne priznava.
Pogumno je za roko držati strahopetca… kolega…[/quote]
Ma saj te bodo punce izlocile 🙂
ce bi bila jaz fant, bi odprla forum: Popoldan imam cas za kavo v LJ, pridi te povabim!
in verjemi da bi nasel precej deklet, ki bi se spontano odzvale.
potem ti utegne ali ne kaksna biti vsec se za eno kavo..
ampak namen kave naj bo druzenje, kar tako, spontano, ne zato, da bi koga dobil.
verjemi mojemu nasvetu! punce tudi nocemo pritiskov..
lp, valentina
[/quote]
Omejitve so v glavah, s tvojim vprašalnikom lahko dodamo še dodatna in se še bolj omejimo, ko se osredotočamo na tisto najslabše v človeku in iščemo pomanjkljivosti, v mislih imam samske ženske.
Če je nekdo samski, pa mu je ta položaj tako grozen, ga pač psiha poziva, da mora nekaj spremeniti pri sebi, ponujamo mu nove izzive, dreza ga, bezlja iz luknje nekih starih navad in rpepričanj, da menja perspektivo, da je bolj smel v dejanjih , da se poda v negotovost (Ko priplezaš na vrh drevesa, kam potem naprej? Spusti se in skoči v praznino)….
Forum je zaprt za komentiranje.