zakaj ne dobim punce
Imaš službo?
Se ukvarjaš s športom in koliko?
Imaš kake hobije poleg športa?
Piješ, kadiš?
Kako imaš postavo? Kako visok in koliko maščobe v telesu?
Si še pri mami doma ali si na svojem?
Če si pri mami doma, kaj pomagaš doma, koliko plačuješ za stroške?
Koliko si star in koliko stare ženske te zanimajo?
Si družaben ali ne?
Kako preživljaš dopuste?
….
Nekaj vprašanj, če odgovoriš, ti bomo lažje povedale, zakaj ne dobiš punce.
Tipično je, da moški, ki nikakor ne dobi ženske, ogrog razlaga, da samo bogati moški dobijo ženske, da vsaka ženska gleda samo na denar, da reveža nobena ne manjka… ampak, ko se malce meniš s takim tipom, vidiš takoj, da ni zato samski, ker bi imel malo denarja, ampak zato, ker je njegov karakter tako težek, da vsaka pobegne.
Sorry, to pa res ni najvažnejše. Zgornja vprašanja bi kar bila.[/quote]
Zenska so bitja ki razmisljajo na povsem drugem nivoju kot moski. Njihovega sistema logike tu ne bomo razbili. Hujs kot enigma 🙂 Ce beres tele forume, potem bi lahko izluscil da iscejo samozavestne moske. Pomeni: pristopis kot da si kralj sveta in da si visoko nad oblaki 🙂 Delujes po sistemu dupliciranja in povelicevanja. Npr. ce imas staro katrco , koregiraj v novega BMW-ja. Prevsem pa igraj dominantno vlogo. Tvoja besede so zakon. Upostevaj starost svoje zrtve. Cim mlajsa je tem bolj uporabljaj svojo master kartico. Pri izkusenjesi populaciji uporabljaj besede ki jih le-ta zeli slisati: zvestoba, druzina, prilagajanje, sobivanje …. Mislim da ti bodo tile spletni forumi v veliko pomoc, saj bos na njih mrgolijo spiski zelja in zahtev. Torej izberi svojo starostno grupo in se poznaimaj katere so carobne besedice in dejanja ki delujejo. Uspelo ti bo 🙂
Nisem avtor teme, toda ker imam enake težave, bom tudi jaz odgovoril na vprašanja
– Občasno delam preko ŠS
– Rekreativno, npr. kolesarjenje
– Pijem zelo redko, ne kadim
– Srednja postava, visok 1,75 m
– Še doma
– Pomagam pri domala vseh opravilih in plačujem skoraj vse položnice
– 27 let, zanimajo me punce v starosti mojega ranga let, tukaj se mi zdi neumno postavljati neke omejitve
– Srednje družaben. Prave družbe sicer nimam, toda ko se želim družit, že poiščem nekoga.
– Dopust, to je zame stanje duha. Npr. lahko sem tudi doma in če se bom ukvarjal z nečim, kar me veseli, si bom neprimerno bolj spočil živce kot pa če bi bil na Bahamih. Sem pa poleti bil malce v hribih.
Glede na to, da si še 27 star, se delno oprosti, da še nisi v službi. Ker vemo, da jo je težko najti pa hitro jo izgubiš. Samo z leti postane to ovira, če iščeš punco s katero bi skupaj živel. Tako, da to bo marsikatera hitro vprašala, če iščeš službo.
Rekreativno? To je spet odvisno. Enim je to 3 ure na teden, drugim 15 ur na teden, tretjim 20. Kaj je kateri všeč je pa odvisno koliko se sama ukvarja.
Kajenje, pitje – to je ok, da ni :).
Srednja postava – odvisno na kake ciljaš. Če imaš srednjo postavo in te zanimajo same suhice, potem je kriza.
Glede na to, da si doma in da delaš doma pa plačuješ položnice je to po mojem čisto ok.
Praviš, da si kar družaben pa ne najdeš? To pa čudno. Ponavadi je družabnost največja težava – če je ni.
Se mi malce zdi, da mogoče manjka hobijev, športanja?
Pa zdi se mi, da si samotar? Ker praviš, da družbe nimaš, čeprav bi si jo lahko poiskal?
S tem enoličnim razmišljanjem in s takšnim ponujanjem predlogov ne delaš niti sebi niti nikomur drugemu nobene usluge; ti stvarno žensk ne poznaš, žal.
Kako najti punco: pokazati intererese za katero, ki ti pade v oči, z nečim jo pritegni – ali z življenjsko filozofijo, s kakšno skupno dejavnostjo, komuniciraj z njo človek božji 😀
Pa bodi urejen v glavi in po videzu.
Mene je osvajal tip s kajenom (kupljen nov), pa mu to ni čisto nič pomagalo. Za pogledat mu ni nič manjkalo, čisto okej, športen, razgledan, napredno razmišljujoč, še kar zabaven … je pa bil rahlo preveč pokroviteljski, in to na neprijeten način – v smislu my way or no way. Mogoče pri nekaterih deluje, pri večini žensk pa po mojem ne.
Fantje, tako kot vi niste vsi lepi, srčni, prijetni, zabavni, duhoviti, iskreni … tudi ženske enostavno nimajo vse enakih meril. Sigurno jih je pa dovolj velik segment takšnih, ki na prvo mesto ne postavljajo materialnih meril.
Zame služba ali delo ni materialni okvir, temveč dokaz človekove resnosti, saj je ena od osnov odraslosti, da poskrbiš zase.
Škoda, da si tako ciničen, ker se mi zdiš drugače v nekem smislu celo simpatičen in zabaven. Upam, da ti v živo v družbi žensk ne začne sekati tale hudobija ven, ker to je pa antipatično verjetno vsem ženskam – tip, ki pravzaprav ne mara žensk.
Nam ženskam ni nič za verjeti. Ene same čirulečarule so nas. Moški pa menda navadne marionetke. 🙂
Ko tule berem kakšne smo, se vsa čudim kako to, da kakšna ženska sploh lahko ‘dobi’ moškega?!? Po vseh teh definicijah mene npr. v preteklosti, sedanjosti in prihodnosti nihče sploh ne bi želel pogledati in bog ne daj še imeti. 🙂
What? O čem ti to?[/quote]
Jah kaj. Berem tu na MONu kakšne smo ženske. :))))))))))))
Pa sprašujem se, kdo hudiča nas bi sploh hotel takšne, kakršne smo… baje. 🙂
Vi, ki iščete, a ne dobite: po moje si zveze preveč želite. Ženske kar nekako zavohajo moškega, ki si zveze preveč želi in s takim nočejo imeti ničesar. Pa preveč dvomite vase, napaka št. 2. Ko si rečeš: sem, kakršen sem in se nehaš obremenjevati, kdaj boš imel žensko, življenje dobi čist druge dimenzije.
To siciranje od minksi po alinejah je krneki.
A hočete resnico. Ženske si vas bodo želele, ko vam bo za njih in njihova pričakovanja, potrebe..dol viselo do poda.
Forum je zaprt za komentiranje.