Zakaj ne dajo ljudi delat od doma???
Kaj čakajo? Kdor je lahko delal prva dva lockdowna od doma, naj gre domov delat!!! Nič se ne opazi, da bi se gneča kje zmanjševala, mesto polno, avtobusi polni, dren po pisarnah, stopniščih, gručice, gručice med malico. Ne razumem. Vsaj tisti, ki lahko, naj se jih reši iz tega!!! To ne rabi vlada povedat, to bi lahko delodajalci imeli malo morale!
kaj čakajo, 03.11.2021 ob 20:36
Kaj čakajo? Kdor je lahko delal prva dva lockdowna od doma, naj gre domov delat!!! Nič se ne opazi, da bi se gneča kje zmanjševala, mesto polno, avtobusi polni, dren po pisarnah, stopniščih, gručice, gručice med malico. Ne razumem. Vsaj tisti, ki lahko, naj se jih reši iz tega!!! To ne rabi vlada povedat, to bi lahko delodajalci imeli malo morale!
A ti gre na živce? Sej živiš v ljubljani je 600 tišč folka dnevno tm. Privadi se pa ne lapaj, če ne pa na kmete… štalco pa kravco pa ne bo več gužve…
Lpp, 03.11.2021 ob 22:16
Drži, ampak ti mandeljci upajo, da bodo spet hudi dodatki. Šefi pa nimajo jajc, da bi to zapovedali.
Ma kakšni dodatki? Dodatke so dobili tisti, ki so fizično hodili v službo v obeh lockdownih, ne tisti od doma. Jaz nisem dobila niti centa, dobila sem 100% plačo in povračilo za malico, to pa je tudi vse. Za neke stroške, kot se je govorilo za elektriko ali ne vem kaj, nisem dobila niti centa. Od mojih prijateljic iz znank, tudi iz javnega sektorja, jih tudi večina ni dobila. Mi smo lahko iz službe odnesli pisarniški material, ki smo ga sicer tudi uporabljali (svinčnike, fascikle, mape, paket papirja in podobno), drugega pa prav nič. Eni smo imeli že prenosnike od prej tudi že v pisarni, eni so na reverz prevzeli službene, eni so delali na domači opremi, če je bilo tiskanje, smo tiskali na lastne stroške, sicer pa tiskamo malo tako ali tako. Ampak dodatka od doma prav nobenega.
Forum je zaprt za komentiranje.