Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj nasedate?

zakaj nasedate?

se čist strinjam. Kdor nima vez, ne more daleč prilest.

Pa vse več bo tega,na žalost normalni državljani ne moremo kaj dosti vplivati na to.

Tega bo zmeraj manj. Ker firme na trgu ne bodo preživele z zaposlovanjem nečakov in političnih prijateljčkov. Ampak zgolj s sposobnimi ljudmi, ki bodo pripravljeni delati. In take bo treba tudi primerno plačat, če ne bodo šli drugam. To je trg. Tisto kar pa ti opisuješ, smo pa imeli petdest let, pa še vedno ni čisto hin…

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

Delno se strinjam ampak danes brez dobrih vez ne dobiš službe.Seveda moraš jasno kaj pokazat in biti sposoben.

Ker je premalo dobrih služb. Trg, remember? Saj je jasno, kdo zavira tuja vlaganja. Ni kapitala, ni služb. Čist simple.

Moraš imeti pa res prekleto srečo da dobiš dobro službo le na podlagi izkušenj. Koliko prošenj sem poslala pa nič, no sedaj se me pa nekje vzeli, vendar ne na podlagi izkušenj, saj še moje prošnje niso prebrali a le na vezah. To bo vedno tako. Ja če bi bila jaz delodajalec bi gotov raje vzela človeka ki ga poznam da je priden in pošten, kot pa nekoga drugega. Sploh pa se je treba v vsaki službi na novo učit določene stvari in to je čist normalno, saj se nihče ni genij rodil.

služb je dovolj, le nekateri se nekaterih del branijo. Poglej, šiviljstvo propada ker nimajo delavci perspektive ali pa pečarji. Povej mi koliko čevljarskih delavnic poznaš, v našem koncu nobenga in zakaj, ker je lažje v pisarni sedet kot pa to.

Temu se pa reče reference. Ne VIP. To je malo drugače…

Znano je, da Jankovič simpatizira s Kučanom. On lahko tako posluje, ker imamo “staro.”politično ureditev. Takšno, za katero veljajo zakoni za vse enako. Kmalu bo prišel ukaz iz Brusla in bo mogla biti davkarija pravična tudi pri g. Jankoviču. Verjemite, da mu ne bo šlo več tako dobro – po nepravični poti. Če zamudimo rok za oddajo dohodnine, smo kaznovani, da ne govorim o neposrečeni podaji davčnih obveznostih, pa če gre le za 1000 sit. Ko pa npr. POP TV ne plača milijonov davkov, se oni zmenijo in je vse o. k . V ameriki bi šli v arest, pa ča se pišeš Bush, ali Matejka, ali Tito. TO je zame demokracija. In kako se išče sližba:
Pri nas: povej kako se pišeš!
V kapitalizmu: pokaži kaj znaš!

Napačnemu repliciraš. To jest itak že skoz tumbam…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close